FaceUP Logo

.den perfekte fyr findes ikke?

Udgivet 20/05 - 2009Opdateret 31/07 - 20092009-05-20

.jeg tror det ville være mærkeligt, hvis en fyr var absolut alt det, du altid havde ønsket dig, for så ville der jo ikke være nogen udfordring, og hvor sjovt er det lige at være i et forhold, når der ikke er nogen udfordring? det ville drive mig til vandvid, hvis min fyr var perkekt! jeg kan godt lide det, når der kommer nye udfordringer, ellers ville ens liv være så kedeligt! også er der ikke rigtig nogen der gider, så det bliver kun et meget kort forhold! 

-louisejensen

Læst 256 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Hverken en pige eller en dreng kan være perfekt. Vi har alle fejl.. Men ja okay godt synspunkt på drømmefyren/pigen :D
20/05-09
altså man har fundet ud af at det maksimale antal fældes interreser i detr ``perfekte´´ forhold er 2
25/06-09
.du har ret! ;D
20/07-09
Tror ikke det perfekte forhold behøver at være "perfekt" på den måde. Det handler nok mere om at holde af hinanden og prøve at forstå hinanden.
04/08-09
.argh, noglegange skal man altså også have udfordringer, og jeg holder fast i det, jeg har skrevet! jeg kunne aldrig finde på at kalde et forhold for perfekt, sådan er jeg bare, &laver ikke om på det(:
06/08-09
Sagde heller ikke der ikke ville være udfordringer, er umuligt at være i et forhold hvor der ikke vil være det :)
07/08-09
.nemlig!
&det er også det jeg har skrevet -.-’
07/08-09
Så er det man skal sige
"DER ER KUN 1 FEJL VED MIG.........DER FINDES KUN 1 AF MIG" 😂
10/03 kl. 16:15

Funktioner

Del artiklen:


Opret note