FaceUP Logo

:@(please kommenter)

Udgivet 04/08 - 2010

Kæft det kan pisse mig af, når folk lægger et billed ind af sig selv i undertøj, bare posere, eller bare står helt normarlt, eller hvad ved jeg, og de så skriver til deres eget billed at de er grimme, tykke, eller noget i den retning. For altså hvis folk synes de er de ting, så skal de sq nok sige det! Altså det er fint nok st folk ikke er tilfredse med deres krop. Men hvorfor skrive det som billed teksten? Altså så kunne de feks skrive det som en kommentar til en anden kommentar.'

-Altså hvis jeg skrev til et billed, kæft du er køn. Så kunne pigen/drengen jeg har skrevet det til, jo feks bare skrive, tak, men er nu ikk helt tilfreds med mig selv. Men er glad for din kommentar. Altså hvorfor er det så svært? ..

 

Så ville faktisk bare gerne have folk til at skrive en kommentar til denne blog, og skrive hvad de mener, hvis de også synes folk er for latterlige, og bare vil prøve at få folk til at skrive de er pæne eller lækre, ved at de skriver til deres billed at de er grimme og alt sådan noget... Eller bare hvis de skriver til en anden kommentar de har fået, "ej jeg er altså ikk pæn. Du lyver jo :I" .. For det første, man kan jo se at det ikk er det personen selv mener, pga den rødmende smiley. Og for det andet, hvorfor flipper personen så sådan ud hvis der faktisk er en som skriver at han/hun er grim?? please kommenter (:

Læst 53 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

synes du har ret, hader også når man skriver sådan noget, de kan jo bare lade med at kigge billedet ind hvis de synes at de er så grimme..og hvis man endelig skal i kontakt med nogle herinde, er det godt med lidt gåpåmod, istedet for at undskylde sig selv..det kommer man ikke så langt med..
04/08-10
jaja det fin.
04/08-10
det jo lidt wierd, hvis en knap så køn pige skriver : er jeg ikke bare lækker
så bliver hun nok disset? i;  de gør det for ikke at blive såret tror jeg, eller få selvtillid?

men dem i undertøj kan rende og hoppe ^^
05/08-10
KasperMøldum. Synes bare det er latterligt at de siger de er åhh så grimme, og så hvis de får en negativ kommentar flipper de totalt skråt og alt muligt :)
05/08-10
Visse folk søger evig bekræftelse for andre. Det må være anstrengende for dem
17/05-16

Funktioner

Del artiklen:


Opret note