FaceUP Logo

året der gik 2014

Udgivet 30/12 - 2014

2013 var noget af det mest fantastiske… 2014 kunne ikke måle sig med sidste år.

Men 2014 er nok mere blevet fortsættelsen fra et utroligt eventyr til nye mål, en fortsættelse der bød på mere træning køb af triathlon cykel og et mål om en halv Ironman sommeren 2015 inden jeg tager til Kina. 2014 har ikke budt på så meget smerte som før, men mere en genoplevelse af farvel smerten fra 2012 med de internationale. selvfølgelig også mit sammenbrud som dog ikke har fyldt det store siden, selvom jeg aldrig fandt ud af hvorfor.

2013 har for mig handlede meget om et savn af at blive rørt indeni, den der følelse som vi alle på et eller andet plan søger i andre mennesker, i film eller i musikken. Jeg har søgt mest i filmene og musikken, fordi jeg ikke har haft meget held med at finde det ved andre menneske i form af intimitet, ikke intimitet som i det sensuelle men bare intimitet som i nærhed. Dette har også bragt mig på en sti mod at det er altså okay at være ked af det nogen gange, ikke at jeg ikke vidste det i forvejen, men dette år har jeg kigget det lidt dybere i øjnene i form af et blog indlæg. Fordi jeg af alle mennesker ved jo man skal være ked af det nogen gange og give sig selv lov til det, ellers kommer man ikke videre.

Min ”forskning” i hvorfor det er så svært at finde den specielle someone er blevet udvidet med vol 2 og oversat til engelsk i dette år. Følte på et tidspunkt jeg ville prøve og komme ud til et bredere publikum med mine blogs og det blev så lige emnet fordi jeg mener de to indlæg jeg har skrevet om det er nogle af mine bedste indlæg nogensinde.

Samtidig gav det mig også mulighed for at skrive lidt på engelsk igen, nu når jeg har afsluttet faget på skolen.

Starten af 2014 var både mega stressende men også mega sjov. Vi brugte ekstremt mange timer på idræts eksamen og det var mega fedt fordi det var alt det man bare elskede. Men det stressede en til grænsen af hvad der var sjovt. Kroppen blev presset til det maksimale og lidt mere end det, hvilket førte til overbelastnings skader hos os alle i eksamens gruppen, men vi holdte ud og inden sommerferien startede fik jeg afsluttet engelsk og idræt som linie fag og kan nu i teorien kalde mig engels og idrætslærer da jeg har afsluttet de fag.

2014 bød også på nye venskaber i form af ny klasse og faget specialpædagogik. 20 piger og 4 drenge er der i klassen, så jeg føler mig mere hjemme end jeg nogensinde har gjort før i en klasse.

Altså idrætsklassen var den bedste jeg nogensinde har haft, men dem der kender mig ved jeg bare kan så meget bedre med piger end drenge.

Der har kun været et stort eventyr i 2014 og det var da jeg blev tutor for den nye internationale klasse. Det var altså fantastisk at blive en del af en sådan klasse igen, og denne klasse tog imod mig og SK som om vi gik i klassen selv og vi var med dem hele semestret, så det var naturligt at jeg fik farvel smerten at føle inden jul, nu når de alle sammen tog afsted. Det var ikke helt sjovt, men det mht det at blive rørt, så var det lige netop hvad der skulle til for at blive rørt helt dybt indeni.

Ting jeg fortryder i 2014? Hun hed Dominique og er fra Schweiz, og ikke bare fortrudt men lært mig noget om mig selv jeg nok altid har vidst men ikke har villet indrømme helt.

Jeg var selv med til at hente hende første gang hun ramte Århus og allerede der gik det galt i mit hoved. Hun er ufattelig pæn, som i naboens pige looket, meget naturlig og virkelig sød. Heri ligger problemet med mig. Ser jeg en pige med kærligheds potentiale går jeg på en eller anden måde i baglås, ved pludselig ikke hvad jeg skal sige og snakke om, og det en evig kamp om at få hende i snak.

Heri ligger også fortrydelsen: at jeg ikke fik taget mig sammen til at prøve at lægge op til noget, bare for at se om der kunne have været mere. Hermed en chance spildt totalt.

Netop det med at tage chancer har jo altid været en kamp for mig, men de sidste par år er jeg blevet ret god til det, men lige dette punkt er jeg aldrig rigtig kommet på bølgelængde med mig selv på og det irritere mig grænseløst.

Det en del af mig selv jeg stadig mangler at komme mig over. Det vil ikke bare været et mål for 2015 men for mange år frem. Det måske derfor jeg er begyndt at kigge på hvorfor det er så svært at finde den speciel someone.

Jeg finder mig selv rode lidt rundt i livet, men have forholdsvis styr på det. Jeg ved hvad jeg vil de næste tre år og min drengedrøm bliver udlevet næste år, så der er alt mulig grund til at se fremad.

Afslutninger bliver et hovedpunkt i 2015, da jeg faktisk bliver uddannet lærer der, at sige farvel kommer også til at fylde meget, men først og fremmest så bliver det til nye venskaber, for jeg skal møde to piger i det nye år, og hende pigen med eventyrs navnet ser jeg mest frem til J

Remember just because someone stumples and have lost their way, doesn´t mean they are lost forever.

hvad ser du tilbage på i det nye år og hvad ser du frem til ? 

Kom godt ind I det nye år, det ved jeg at jeg vil.

Happy new year from me to you

Læst 17 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note