FaceUP Logo

ét spejl, en sjæl, et syn.

Udgivet 29/01 - 2010

den aller største slagsmarke der findes i denne verden, er den vi (individet) hver især har inden i sig selv.

En gang i mellem skulle du personligt tage at vende blikket ind ad, og se hvordan du egentlig har det, og så skide være med dine omgivelser lige et par minutter. Vend blikket ind af , og løs dine personlige problmer. hvis du giver dig selv tiden og roen til dette fænomen, vil du faktisk få det bedre, og du vil kunne mærke fremskridt i det sociale, og i dine omgivelser.

Desværre er der mange mange der ikke gør dette, og heller ej kan finde ud af det. og jeg er en af de personer. Jeg er født i skyggen af stjernetegnet Vægten. Jeg er vil så gerne hjælpe andre mennesker. og lige så snart de læsser deres problemer på mine skuldre, tager jeg mig af dem med blid hånd.
jeg kan bare ikke slippe af med dem igen. Og vægten på mine skuldre bliver tungere og tungere. så en gang imellem må man være egoistisk, og sige fra for sin helt egen skyld. det er overlevelsen i sig selv.

men jeg har det os med at lukke mig selv inde, og mine egne problemer. det står til mig stjernetegn. mine problemer r ager ikke andre mennesker lige meget hvor tæt de står mig. desværre.

og sådan har det altid været. min slagsmarke bliver større og mere uovervindelig gennem tiden. men jeg har dog presteret at få den udkæmpet i en sej kamp. men kampene vender skam tilbage. og det vil den gøre i os alle sammen.

derfor er mig råd til jer der dåjer med det samme problem som mig.

" vend blikket ind af, og red dig selv en gang imellem. du kan ikke altid tåle alt det lort folk læsser på dig, af problemer i alle muglige varrianter. for lige meget hvor meget , og hvor intenst du prøver, kan du ikke rede hver og en. men du kan dog rede dig selv fra at falde i et stort sort hul som vil tage dig mange dage, måske endda måneder at kravle op af igen"

Ven blikket ind ad , og red dig selv. For inde i os selv findes verdens hårdeste og største slagsmark.

- Jonas p

Læst 131 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

så godt skrevet! ved hvordan du har det, for har det på præcis samme måde.. kan slet ikk klare at skulle tænke på mig selv.. det somom det kun er mig der kan klare alle andres problemer..i:
26/09-10
Indeed.
28/01-11

Blogger

JonasP:
kys mig der hvor jeg er højest når jeg plukker jordbær.

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note