FaceUP Logo

10 gode grunde til SEX

Udgivet 29/09 - 2009Opdateret 29/09 - 20092009-09-29


1. Sex er den absolut bedste og sjoveste form for motion (hvorfor kan man ikke købe en partner i Intersport i stedet for nye løbesko?). Hvis man allerde har en partner, så gør det der, hvor I kan blive opdaget - risikoen for at blive snuppet med bukserne nede kickstarter forbrændingen.

2. Det bedste forsvar mod at tabe lysten til sex er at dyrke en masse af det...!

3. Dyrk sex minimum 2 gange om ugen (jeg sagde minimum), og hold bacillerne på afstand. Undersøgelser viser, at det giver dig hele 33 % mere IgA (immunoglobin A) - et antistof, der støtter immunforsvaret og holder dig sund.

4. Sæd er faktisk godt for tænderne. Det er noget med zink, calcium og alle mulige mineraler... Who cares?! Blow away girls

5. Sex virker smertestillende. I din hjerne findes en gruppe af morfinlignende stoffer (endorfiner), som frigives, når du er ophidset, og ikke mindst når du får orgasme. Så skift panodilerne ud med lagengymnastik.

6. Sex er bedre end rynkecreme. Under en orgasme pumper blodet rundt i din krop, og det giver dig umiddelbart en sund, frisk kulør. Presset fra blodet der fylder dine årer, bevirker også, at din hud bliver strukket ud, så de små fine rynker forsvinder.

7. Tag et hurtigt knald, inden I skal i byen. Den kraftige blodgennemstrømning efter orgasmen får nemlig babs og nutte til at strutte til fordel for begge køn. Det holder "desværre" kun et par timer, så skal der ny blodgennemstrømning til... ( og hvad kan man så gøre ved det?)

8. Sex er afstressende og et pusterum, hvor spændinger og frustrationer forsvinder.

9. Sex holder dig smidig, stærk og sundere. Specielt tantrasex kan anbefales. Du kan blive en hel cirkusakrobat i sengen.

10. Du sover meget bedre bagefter...

Så bare kom igang

 

Læst 483 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

det er faktisk rigtigt :P
27/12-09
ras. 24
lyder da mega godt hehe nice nok:)
16/03-10
Mwahah, genialt :D
10/02-11
du har lige overtalt mig til at blive prof gymnast=) just kidding=)
02/04-11
Se det kalder jeg viden! :-)
08/11-12
true, all the way :D
23/05-14

Blogger

dkz-grandjean:
-€ O P M Æ R K S O M H E D €-

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note