FaceUP Logo

2016 so far Det er en halvanden månede siden nytår, og der er allerede sket en masse!

Udgivet 19/02 - 2016Opdateret 20/03 kl. 16:542016-02-19

2016 har allerede været et begivenhedsrigt år, og med et nytårsforesæt der lagde op til at 2016 skulle være vildere end 2015, har det været en fornuftig start.

2016 so far:

Jeg er selv en super ski freak, og har heldigvis fundet en super sej kæreste som også nyder adrenalinen der pumper når vi suser nedover bjerget. Derfor blev nytårsaften fejret på bedste maner i Maria Alm (Østrig). Vi tog en uge på ski efter juledagene, og kom ind i det nye år på bedste maner. Desværre var der kun sne på pisterne, da vinteren ramte sent, men det betød at vi fik en god uge til at gå med at udfordre Elises evner og stil i pisteløbet. Nytårsaften veloverstået!

Derefter nåede vi lige 3 dage på kontoret (det skal siges at jeg er iværksætter, og derfor arbejder ekstremt meget når jeg ikke rejser), før turen gik til Kap Verde med hele familien. Jeg har aldrig været på Kap Verde før, og min viden om øen var begrænset, så det var lidt en overraskelse da vi efter 8 timer i et fly fløj ind over en ø der bedst kan beskrives som en ørken midt i atlanterhavet. Lufthavnen havde bogstaveligt talt ikke noget tag, men der var varmt så hvorfor skulle de dog også have det? 

Ugen på Kap Verde gik primært med surfing, yoga, drinks, yatzy og hygge, og det var rart at få slappet af efter en travl december.

Derefter var der 2 uger på kontoret, inden turen igen gik på skiferie i det franske til Les Arcs. Et område jeg har et rigtig godt forhold til, da jeg i sæsonen 2011-2012 tilbragte 3 måneder netop her. Det var skønt at komme tilbage, og da der i løbet af ugen faldt massere af sne, var det en unik mulighed for at få prøvet mine nye GoPro ting, som var perfekt til skiferien af, og jeg fik filmet nogle fede video'er.

Det har altså været et utrolig begivenhedsrigt år, med massere af oplevelser allerede. Jeg ser frem til hvad resten af 2016 har at byde på, og jeg glæder mig til at nyde det i fulde drag.

Jeg håber at alle i andre også har haft et godt år so far! :)

Læst 13 gange

Kommentering

Kommentering er slået fra for denne artikel.

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note