FaceUP Logo

43 røgfri dage

Udgivet 11/12 - 2016Opdateret 12/12 - 20162016-12-11

43 Røgfri dage

For lige at gøre det klart. De 43 dage er antal dage fra jeg sidst har røget Cannabis. Jeg har været foruden smøger i endnu længere tid, dog har jeg ikke tal på præcis hvor mange dage der er tale om i det tilfælde. Jeg kan kun sige det er omkring 3 måneder siden.

 

Hvordan har det været at lægge fjolle tobakken på hylden?

Som de fleste nok kan tænke sig til, har det ikke ligefrem været sjovt, hvilket jeg naturligvis heller ikke forventede. Alt i alt synes jeg dog der er gået godt, over forventning faktisk. Jeg har ikke mærket meget til de abstinens symptomer man ville kunne forvente sig.

  • Jeg har generelt sovet godt igennem hele perioden.

  • Jeg har ikke oplevet en svækket appetit.

  • Jeg har ikke haft de helt store humørsvingninger

Hvad humøret angår har det selvfølgelig taget et generelt dyk. Men jeg er ikke blevet decideret deprimeret eller nedtrykt. Så det vil jeg alligevel kalde en success.

 

Hvorfor har jeg lagt fjolle tobakken på hylden?

Jeg har valgt at holde inde med rygeriet hovedsageligt på grund af mit helbred. Forstået sådan at kvaliteten af det produkt jeg har mulighed for at anskaffe, ikke er acceptabel pr. mine standarder. Jeg har med andre ord ikke valgt at stoppe som sådan, men bare at stoppe med at ryge 'crap'. Den dag jeg igen har kvalitets produkt til rådighed, skyr jeg ikke for at tænde op i den gamle fredspibe igen. Men den tid den lykke, for lige nu og her står den på afholdenhed.

 

Konklusion.

Alt i alt er jeg tilfreds med min beslutning. På trods af hvad jeg skrev angående abstinenser, er det dog alligevel hårdt. Jeg ville inderst inde ønske jeg kunne være fri for at gøre dette, men som min situation ser ud ser jeg ingen anden mulighed. Så ja, det er hårdt, det er en udfordring. Men jeg elsker en udfordring. Og jeg elsker at jeg nu har muligheden for at beviser overfor mig selv, at jeg ikke var fuld af pis når jeg sagde, at jeg kunne stoppe til en hver tid hvis jeg ville.

Læst 18 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note