FaceUP Logo

åben jeres øjne for det ukendte. musikværksted for udviklingshæmmede. you gotta love it!

Udgivet 08/06 - 2012Opdateret 08/06 - 20122012-06-08

HEJ! 
.. synes lige jeg ville dele min fantastiske oplevelse med jer, jeg går på pædagogisk assistent uddannelse, & i torsdags (igår???) var vi så ude på det her musikværksted.. det er et dagtilbud til udviklingshæmmede hvor de kan komme & være kreative eller bare få obygget et socialt liv..

jeg synes virkelig det var utrolig fascinerende at se, de havde selv lavet sådan et cirkustelt & de havde oprettet et band med nogle af de brugere der kom der.. ej, men det var SÅ vildt! det at se dem spille Rasmus Seebach - i mine øjne & Peter Pedal.. jeg blev virkelig glad & varm indeni! det er da virkelig livsværdi! ..

jeg synes det var så FEDT at se at nogle af vores skattepenge i det mindste gik til noget godt.i; folk er så fordomsfulde, eller nogle er, & bange for det ukendte.. men come on peps? udviklingshæmmede mennesker er ikke ligefrem nyt? de er mennesker & hvis jeg selv skal sige det så finder man ikke mere godhjertede & mere taknemlige mennesker, end dem! .. ja, de har da også dårlige dage! men hvem har ikke det?! & måske er nogle af dem uforudsigelige? men det er nogle af os 'normale' mennesker da også..  

^^ det unormale & det specelle er det nye sort, hop med på vognen & vær dig selv! du kan alligevel ikke efterligne andre ligeså godt som du kan ved dig selv! :-) hvis i mener det har været tidspild at læse det her, så burde i måske overveje hvad der gør jer glade, er det kun penge, sex & popularitet? for jeg så de mennesker smile over at vi gad komme & besøge dem! 


- jeg er i alt fald glad for at jeg har valgt den uddannelse!
* så mennesker? giv dem en chance! & hvis i får muligheden? så besøg sådan et sted! det er for awesome! :* masser af kærlighed & kage til folket! :* :* :* 

Læst 84 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

En af mine brødre er handicappet men det gør ham overhovedet ikke til et dumt menneske! Det helt fantastisk sådan som han er! Han er bare så speciel, MEN PÅ EN GOD MÅDE! Han er næsten altid glad man kommer bare i så godt humør når man er sammen med ham! Man kan bare ikke andet end at elske ham! :D
10/06-12
Hvor er det flot skrevet jonas123o, men du har helt ret, det gør ham
Ikke dum! Flot at du står frem med det, det er ikke alle der har lyst til det., God dag!
18/07-12

Blogger

flyingpenguin.:
når du dømmer mennesket, fratager du mig muligheden for at være mig.

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note