FaceUP Logo

året der gik 2011

Udgivet 30/12 - 2011

Som sædvanlig reflektere jeg over året der gik, og i år er nok ikke anderledes end sidste år, jeg går ud af året med flere dårlige ting end gode, på trods af mindre blog indlæg og flere gode dage end sidste år.

 

Jeg ved faktisk ikke rigtig hvor jeg skal starte denne gang, men kan da starte med en dårlig nyhed, som ikke ligefrem er ny; westlife efter 14 år stopper med at lave musik sammen, så der ikke flere nye sange som jeg har brugt meget til at komme fri af min hverdag.

Jeg finder det rigtig træls det sker nu eftersom jeg er kommet på su og ikke kan få råd til at tage over og hører en af deres sidste koncerter. Westlife har i snart 11 år betydet meget for mig, fordi de synger kanont og jeg dagdrømmer til deres sange, jeg bruger dem til at muntre andre op og elsker bare at synge dem.

Så jeg finder det naturligvis meget trist at de stopper, men de har da smidt seks nye singler ud inden de stopper, i burde hører dem, de er fantastiske.

Westlife;

Over and out

Beautiful world

Lighthouse

Poet´s heart

Last mile of the way

Wide open

Lyt til dem, lyt til teksterne, de er fantastiske.

 

Mens jeg nu sidder og hører wide open, kommer jeg til at tænke på hot.dk; igen har jeg mødt nogle nye fantastiske mennesker til et par fester, det bliver kun bedre for hver gang jeg tager til disse events, samtidig er jeg begyndt at snakke med mange flere derinde, og flere aftaler om at mødes bliver en realitet i det nye år, hvilket jeg ser frem til.

 

Det største vendepunkt i mit liv i år, har været at starte på læreruddannelsen, i en fantastisk klasse, hvor jeg nu har fundet mig til rette som den folk kommer til når der problemer, så jeg har det som jeg vil ha det i den klasse. Jeg har desværre også smagt på den ulykkelige kærlighed i år, og det matilde fra klassen jeg blev forelsket i, hvilket endte ud i mange mange dumme ting og en masse triste timer, både for hende og for mig.

Men det ikke helt skidt, selvom det var ulykkelig, for bare det at mærke forelskelsens luner igen, har været fantastisk, glæden ved at komme i skole og så var hun der, glæden og sommerfuglene i maven når hun skrev en besked osv.

 

Jeg er nu kommet videre derfra, ikke fordi jeg ikke kunne få hende, men fordi jeg simpelthen begyndte at finde fejl ved hende som bare gjorde udslaget at jeg ikke kunne se mig selv i et forhold med hende… så det positive er nu at vi er blevet endnu bedre venner og har en aftale i det nye år om at lave noget sjovt sammen.

 

Knæet som jeg har snakket om i meget , meget lang tid efterhånden er ikke blevet bedre, det meget værre og det at hospitalet ikke kan finde ud af hvad der galt gør ondt indeni, fordi jeg nu går det nye år i møde uvidene om den genoptræning overhovedet vil hjælpe. Det nok det der har deprimerede mig mest, i dette år, at jeg har kigget omkring mig og set løbere, folk der spillede fodbold, håndbold osv og jeg har ikke kunne være med.

Det gør ondt indeni, ikke at kunne lave det jeg elsker allermest, det smerter ud over det sædvanlige, og det nye år kommer ikke til at se ud som om det der jeg bliver klar… Har et halvt år, til at blive klar og det ikke særlig sjovt…

Og det den uvidenhed der nager mig rigtig meget. Men altså nu må jeg se hvordan det kommer til at gå…

 

Jeg har haft nogle måneder i år hvor det hele bare har været et helved… ulykkelig kærlighed, hold der ikke blev oprettet på min uddannelse så jeg pludselig stod og måske skulle til at begynde forfra, ryggen der har været et helved fordi man ikke kan få svar på sine prøver, knæet der stadig er dobbel størrelse og så det at se at vennerne omkring mig, køber hus, får børn og allerede er uddannet.

 

Min bedste kammerat gennem 24 år, har lige købt hus, og de venter barn.

Selvf er jeg mega glad på deres vegne, men kan ikke lade vær med at være irriteret over det, for det ændre alt i forhold til hvordan vi ses og hvad vi laver sammen…

Hvorfor det direkte gør ondt indeni……… fordi det skulle ha været mig, fordi det var min drøm han nu udlever til det fuldeste… uddannet i en alder af 25, fast godt betalt job, hus og børn på vej, det var min drøm og nu udlever han den….

 

Her står jeg så, på vej mod de 26 først lige kommet i gang med en uddannelse, ikke en kæreste i sigte på nogen måde, fattig på su, alene og ensom i mine hverdage.

 

Nytårs aften bliver sammen med drengen så jeg slipper for at sidde blandt par i år… min bedste veninde mille skulle også komme, men har ikke hørt fra hende i over en uge nu.

 

Hun har skuffe mig fælt i år, aftaler der ikke er blevet overholdt, og så det faktum hun tog stoffer og er blevet ligeglad med sig selv, og tænker hun kunne finde på at gøre det igen, og det er den fulde grund til hun ikke svarer mig og tager telefonen når jeg ringer fordi hun ved jeg er skuffet og hun ved det gør ondt på mig, specielt når det omhandler stoffer…  men jeg elsker hende og håber hun indser det ikke er vejen.

 

Det værste er jeg ikke kan sige meget til hun gjorde det den ene gang, fordi dagen efter hun gjorde det havde jeg en dag med vrede og had i mig og faldt selv i efter 3 et halvt år uden noget…

Den dag står ikke så tydeligt for mig udover lige efter jeg blev påvirket vidste jeg at jeg havde lavet noget ekstremt dumt, jeg vidste det ikke var vejen bare fordi jeg var rasende og ikke kunne håndtere det.

Men den dag skal bare glemmes og så ikke mere af det stads, aldrig mere, for det var jo derfor jeg flyttede..

 

Nytårsfortsæt, så`n noget nogen gør meget ud af og overholder og så der dem der gerne vil overholde det, men ikke gør det … og så der nogen som mig der begyndt at gøre lidt i det, men kun sætter det op som noget jeg skal prøve at gøre…

i 2012 fortsætter jeg med at tage chancer, for det har fungeret for mig i to år nu, så det skal fortsætte, så der knæet jeg skal gøre alt for det bliver perfekt igen. Men udover det, hvad så? Sys ikke jeg ser nogle mål i horisonten, sys ikke jeg kan finde noget nyt at stile i mod?

 

Livet i 2011, synes at ha væet plaget af fysiske meén og ikke så meget de psykiske, og det eneste jeg kan tænke på er hvis det fysiske ikke havde været der, så har jeg det bedre end nogensinde før, i forhold til fortiden, håndtere tingene bedre, med andre ord jeg blevet endnu mere klog på mig selv.

Det eneste der virkelig har præget mig psykisk i 2011 er ensomheden, hver søndag specielt… hvor jeg har brugt veninder og venner til mere end jeg plejer…

 

Det er en ting jeg føler jeg kan se som ekstremt positivt i 2011, veninderne og vennerne har sku været der, og der kommet mange nye mennesker ind i mit liv, som er der og jeg ser som nogen der bliver… og det i sig selv, så`n som jeg har kæmpet med at holde ved veninder og simpelthen mistet kontakten til mange af dem…

 

Men i år kom Line ind i billedet mere end noget før, jeg snakker en del med hende igen og hun har haft nogle problemer og hun har spurgt mig til råds… og det glæder mig meget at hun igen ser mig som den hun kan komme til når der er noget.

 

Så er der Rie, årh Rie, vi har virkelig fået et unikt venskab op og kører i år, det eneste der mangler er bare vi kommer til at se hinanden, lidt mere og der er afstanden meget i vejen og økonomien for os begge…

Jeg savner hende hver dag og tænker tit på hvad der kunne være blevet hvis distancen ikke havde været imod os… det altså mere end venskabeligt, jeg har tænkt der….

Hun betyder utrolig meget for mig… og jeg elsker hende utrolig højt…

 

Maria fra klassen, hun er bare fantastisk i sig selv, og vores turer i bussen til og fra skole har været utrolige dejlige, jeg kan fortælle hende alt og hun lytter bare, hun er der bare når jeg har brug for det… desværre flytter hun til århus så de busture hvor vi fik vendt mange ting, slutter fra starten af det nye år..

 

Så hva nu? Hvad skal jeg tage med af gode tanker til det nye år… i år må det blive veninderne , og de nye mennesker i mit liv, min skrive blokade er væk så jeg for skrevet sange igen:)

Og det fact at jeg er tilbage til der jeg har det bedst, når folk kommer til mig , når der noget de vil snakke om.. det gælder ikke kun dem i klassen, men os bare generelt folk omkring mig…

 

Så i år slutter jeg af med et citat som sidder på min væg, fordi selvom det har været hårdt og jeg tit føler mig ensom, så er dette citat begyndt at tælle…

To the world, you may be one person.

To one person you may be the world.

Godt være jeg nogen gange er den ene person for verdenen, men jeg er stadig verdenen for nogen personer, og i mit fremtidige job som lærer kommer det til at gøre sig gældene…

 

This is it for me… this year I was listening, but you were listening to, and I thank you for that.

In hope for better times, i´m saying happy new year.

Læst 33 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

ok
02/12-12

Funktioner

Del artiklen:


Opret note