FaceUP Logo

Afvisninger - Tag det som det er!

Udgivet 18/01 - 2015
Vi har nok alle prøvet det. Man bliver afvist af en person, som man gerne vil gøre noget for eller vil finde noget ud af med. Dette er ikke altid nemt at blive afvist, men at blive afvist er ikke en grund til at blive barnlig, og opføre sig som en idiot. Dette er desværre noget en del gør, og det er bare begyndt at blive en plage. 

Afvisninger er hårde. 
Afvisninger er altid hårde, og det er også forståeligt, at man bliver en smule sur eller trist over det, som der er sket, men det bedste er, at man kommer videre og ignorere det. Der er mange former for afvisning, men den jeg vil tage udgangspunkt i er komplimenter/kærlighed.

Vi bestemmer selv, hvem vi vil være sammen med!
Det er helt op til en selv at bestemme, hvem man er sammen med, og hvem man vil skrive med. Bare fordi at man er en god person, og så bliver afvist af en anden, så er det ikke en grund til, at den person ikke kan lide dig. De vil nok bare ikke kaldes det, som du har skrevet eller prøver at forklare dem, eller at du er en den rette for dem. Man skal aldrig tvinge folk til noget, som de ikke vil, og det skal man have en forståelse for. Det er ens eget valg, hvem man er sammen med!

Nogle ting som man bare ikke skal gøre, hvis man bliver afvist!
Aldrig begynd at svine en person til, hvis du bliver afvist af dem. Det er altså bare ikke okay. Det kan godt være, at du ikke var glad for afvisningen, men det er ikke en grund til at behandle personen som om, at de er nogle modbydelige personer. Dette vil også gøre, at man ser den person, som der sviner en til, som en person der synker ned på et virkelig lavt niveau. Hvis du ikke kan klare lidt modstand eller en afvisning på et sådan lille niveau, som at din kompliment bliver afvist, så er der altså noget galt. Det er også forståeligt, at man bliver sur/trist over, at ens crush siger nej, men som jeg gennemgik tidligere, så er det ens eget valg, hvem man er sammen med!

Gode råd til hvad man kan gøre i tilfældet af afvisning.
Ignorere det eller start et nyt emne. Begynd ikke at dykke ned i det. Kom videre. Det er virkelig det bedste. Det gælder også, hvis du har spurgt dit crush eller en person som du kan lide, om i har samme følelser for hinanden, og de siger nej. Afvisning er ikke en grund til at blive sur på en person. 

Læst 178 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Magtede ikke at læse det hele, men godt skrevet! Haha :P
20/01-15
Jeg magtede derimod at læse det hele. Og det er godt skrevet, har ikke rigtigt noget at tilføje, for synes du dækker det godt :)
Counter: Hvis du er for doven til at læse det, så gør os den tjeneste også at være for doven til at kommentere. Cheers.
29/01-15
Det forbavsede mig bare lige, at Counterbull ville rose noget, han ikke har læst..
01/02-15

Funktioner

Del artiklen:


Opret note