FaceUP Logo

Alle fyre er idioter - åbenbart.

Udgivet 28/04 - 2014Opdateret 18/05 - 20142014-04-28

Når en pige græder over en fyr, hører man hende ofte sige "han var jo bare ude efter sex" og veninderne svarer trofast "ej skat, du er meget bedre end ham, han er da også bare et røvhul.

Når en fyr slår op med en pige, så er han (for piger) per defination, bare et egoistisk røvhul, der bare skal holde sig langt væk. Når en pige slår op med en fyr, så skal han da bare lære at acceptere det, og ikke tro, at han kan komme rendende.

Når en pige begår en fejl i et forhold, så skal fyren være storsindet og tilgive, og fortælle hende, at han elsker hende. Når fyren begår en fejl i et forhold, så skal han komme med smykker og blomster og undskyldninger, og da stadig slet ikke regnet med at blive tilgivet, for han er et svin..

Hvorfor ender fyren altid som et røvhul, mens pigen ender som staklen? Er det den her underlige, forvredne og uforstålige feminisme, som i bund og grund bare handler om, at piger skal have lov til alt, og fyre skal ligge sig fladt på maven og adlyde ordrer? For jeg synes da, at det er ulogisk. En pige kan godt være et røvhul, og man kan godt have ondt af fyren,og det handler da om at melde klart ud fra start om hvad man egentlig vil - og ja, tulle, hvis du møder en fuld fyr på dansegulvet, så er det ikke en kæreste, men et knald han leder efter.

Så hvorfor fanden kan vi ikke bare kalde folk hvad de er? Piger er ikke altid uskyldige og lyserøde, og fyre er ikke altid sexfixerede røvhuller.

Læst 959 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Zrik 24
kunne ikke være mere enig. man går vel ind for lidt ligestilling?
29/04-14
Jeg går ind for reel ligestilling - ikke det fis, som feministerne prædiker. Men jeg ser ingen skade i familier, der stadig beholder de gamle værdier og kønsroller. Selv vil jeg da meget hellere lave mad og gøre rent, hvis jeg slipper for at tage mig af bil, cykler og gør-det-selv elektriker/håndværke-
r-ting. Jeg går ind for ærlighed, og frie, individuelle valg, ingen kasser om hvad man må og skal og bør, heller ikke kasser, hvor at kønnene skal være ens.
29/04-14
fantastisk indlæg. TAK TAK TAK!
02/05-14
Best one yet!
23/05-14
wauw kender du virkelig alle fyre? for jeg kender altså ikke dig... sjovt som nogle piger tror alle fyre er sådan.
04/06-14
Dude. Måske du sku læse bloggen før du kommer med dine forudindtagede holdninger om, at piger bare elsker at hade drenge. Jeg elsker drenge, og det er oftest tøsen der er røvhullet i forholdet.
04/06-14
Velformuleret og godt skrevet. Jeg er meget enig med din blog.
19/06-14
Alt er relativt - tankevækkende blog og fornuftige synspunkter, alt er jo ikke sort og Hvidt som vi kender det - kunne godt ønske nogle flere af dem herinde :)
20/07-14
Alle mennesker er forskellige og ser tingene på andre måder, men både piger og drenge kan være ens ,eller ja bare være utrolige forskellige. Alle er ikke ens, men der findes nogle der kan eller gør det samme for at opnå det.

Så det med at man siger man kender alle og dømmer dem fordi man har hørt noget.
Jeg kender, eller har kendt nogle som også har skrotte mig fordi det ikke lige gik efter deres hoveder og derfor enten snakkede de dårligt om mig offentligt ellers så ville de ikke snakke med mig overhovedet.

Men det gør dem ikke til dårlige mennesker på nogen måder. De har det  bare rigtig svært med nogen følelser eller problemer i deres hver dag.  
09/09-14
Funny - jeg forstår egentlig ikke hvad du prøver at sige..
09/09-14
Hvad så hvis piger slår op, er det så pigerne der er det svageste led? Drenge/mænd er små børnehave børn there tryan to be a man.

Spørgsmålet som der altid er det mellemliggende mellen en dreng, og en pige - er drengene bedre end pigerne til forhold, eller er det pigerne der inderligt er bedst til forhold, Drengene skal behandles efter deres fejle eller de dumme ting som de har gjordt, det samme burde piger osse behandles samme måde som de vil behandles som.
13/09-14
Toby: Tror du skal passe på med at generelisere, især npr det er det du taler imod. Der er ikke et køn der er bedre end det andet til forhold, der er individer der er gode eller dårlige, tro eller utro, personer der bare ikke passer sammen. Der er så mange faktorer der spiller ind, og det har intet med købnet at gøre.
Man er ikke et svagt led fordo man slår op eller bliver slået op med. Det handler bare ud af hvem der først indset, at det ikke holder. Det er intet galt i at blive slårt op med, jo, det kan gøre ondt, men det betyder ikke at der er noget galt med dig og heller ikke med din eks - det betyder bare i ikke passer sammen.
Og, jeg forstår ikke hvad du prøver at sige på engelsk.. Det er vidt en sammenblanding af forkerte ord :)
13/09-14
Det sjovt, at du kommer med den kommentar, så hvidt som jeg kan læse skriver du omkring, at alle drenge eller piger ikke er idioter, men på din blog skriver du noget helt andet.

I det mindste skriver jeg ikke om løgne hvilke du gør:).
13/09-14
Passe på hvad for nogle løgnagtigteheder ? Det tydeligt, at se og læse at du ligger drenge ud som et folk der fejler uanset hvad drengen gør eller siger.

Hvis nogen her burde passe på hvad de skriver om, så det dig.
13/09-14
L’ægte - jeg tror endten ikke du har læst bloggen ellers har du i hvert fald misforstået grumt. Det er jo netop et forsøg på at gøre op med den slags genereliseringer.. Og det du siger er stort set præcis det jeg skrev i kommentaren over dig..
Toby - tværtimod nej, så skriver jeg om at piger er for krævende og at drenge ikke har ret eller lov til at tænke en selvstændig tanke. De første tre når-afsnit jeg skriver i bloggen handler om, hvad mange piger mener er rigtigt, og som jeg efterfølgende forklarer hvorfor jeg er uenig i.  Prøv at læse fra "hvorfor ender fyren.." for det er en god ide at læse hele bloggen inden man hidser sig op over sibe egne misforståelser. For det da træls at skulle sidde og forsvare en blog som du har været for diven til at læse, men frisk på at kritisere.
13/09-14
Det hjælper lige fedt, at du skriver det der, med en oversigt like ’’alle fyre er idioter - åbenbart’&rsqu-
o; og så skal du jo selvc lige rette op på den ved, at omskrive ’’alle piger er heller ikke lige gode selv’’ Med den grund kan jeg kun give L’ægte ret i det han skrev.

Og nej jeg beskytter ham ikke kan bare tydeligt bare selv se at du ikke skriver om at piger ikke selv er bedre selv, du skriver det jo kun for at få os drenge til, at følge os som de svageste led i fødekæden.

Det bare sådan jeg ser det på det, så kan du skrive en angribende kommentar på min mening, eller ej, os med din kommentar til FunnyGirl, enten lader du som om du ikke forstår hende, eller osse VIL du bare ikke forstå hendes kommentar.
13/09-14
Min overskrift er ironi - hvilket de andre tydeligvis forstod.
Kan du læse tanker? Nej? Godt, for det er ikke det der var min pointe, for jeg synes sgu da ikke at mænd er nederst i fødekæden, jeg skriver om at piger behandler fyre som lort. Og jeg skriver ikke for at fyre skal have ondt af sig selv, egentlig skriver jeg mest til piger, frdi det er de piger der er sådan her son skal tage sig sammen.
Okay mr mudderkastet, hold nu op med alle de anklager. Hvorfor fanden skulle jeg lade som om jeg ikke forstod hende? Hvis jeg var så barnlig havde jeg slettet hendes kommentar. Jeg har bare altid haft det svært ved at forstå folk med dårlig grammatik.
Du propper en masse meninger og agandaer på mig, som jeg slet ikke har. Så læs bloggen igen, prøv at fortå det reele budskab, i stedet for at pådutte mig en feministisk (på grænsen til magtsyg) holdning om mandeundertrykkelse,-
og prøv så at komme med en mere relevabt kommentar end det der mudderkasteri. Årh.
13/09-14
Beklager tastefejl
13/09-14
Jeg trådte vidst godt og grundigt siden du tuder over det:-). Eller osse slette kommentaren fordi du bare ikke kan klare folks meninger,  -
;og nej jeg angriber dig ikke, jeg siger bare min mening.
13/09-14
Ik beklage, du kan jo selv se hvordan det går med mig når jeg skriver hurtigt :-D.
13/09-14
At sige, at jeg tuder over det er at angribe. Og nej, du trådte (what?) ikke rigtigt på noget, jeg kan bare ille udstå folk der skal prøve at være bedrevidende om noget, de ikke engang har læst eller forstået, og når de samtidigt er forudindtagede. Du har hverken såret eller ramt plet eller opdaget fejl i det jeg skriver, du har bare været grundig til t vise, at du er forhastet, doven og godt kan lide at fornærme.
At sige din mening er fx at sige, at min tekst er usammenhængende med mine kommentarer - ikke at sige at jeg lyver eller at jeg "tydeligvis bare vil", det er at gå efter manden i stedet for bolden. Jeg har desværre bare et behov for for at prøve at hjælpe forvirrede folk som dig til at forstå meningen med den her blog (som igen, de andre tydeligvis forstod.)
13/09-14
Jaja, du må forsætte med, at lyve som du nu end gør, for at skrive sin mening kan gøres på så mange måder (Hvilke du tydeligtvist ikke har lært i din skole årgang:) Mig forvirrende omg du får mig til, at le.

Forhastet, og doven HAHA med hvilke beviser åh din hjerne kommer med falske beviser det har du ret i :-D!

Du er ik andet end en løgner som kun skriver og læser og svare det hendes falske og egocentrede hjerne fortæller hende:).
13/09-14
Også har jeg på ingen måder forsøgt på at fornærme dig, det noget du selv vælger at se disse meninger på.
13/09-14
Hvis din sidste kommentar ikke er fornærmende, hvad er den så? Egocentreret løgner? Søde, du ved ikke hvad jeg tænker, så du ved ikke om jeg lyver. Og hvor ved du fra om jeg er egocentreret? &-
nbsp;Og falsk? Du kender mig ikke mester, så hvor fanden er dit grundlag? Du koger pis fordi du tror jeg hvad, ønsker at undertrykke mænd og gøre dem til små pudler? Læs nu forhelvede teksten og kommentarerne ordentligt igennem, og hver sød aldrig mere at prøve at diskutere, for din metode lugter grumt af 4-klasse.
Ja, der er mange måder at diskutere på - som børn, men skrigende bandeord, tilsvining, propert, ironisk, i god mening, demokratisk. Du siger din mening, men det er fandme ikke neutralt, for du har massere af beskyldninger og tilsvinende ord. Hvor gammel er det lige du er?
13/09-14
Og så er vi her igen dig der tuder over folks meninger, du for plattende at have samtale med, well en mening og ikke en børne historie fra 3. klasse turen.

Sjovt hvor gammel er du siden du ikke kan respektere min mening?

Du er så sjov at skrive med, for du kommer kun med ting du sikkert lærte i børnehave klassen.
13/09-14
Din mening? At jeg er dum, falsk, egocentreret, løgnagtig og barlig? Er det din mening, eller har jeg misforstået noget?
Du må synes hvad du vil om mig, jeg prøver at diskutere bloggens emne, men det er du vidst ikke interesseret i. Du savner bare en at pisse på.
13/09-14
Jeg skriver min mening om blogs, personer og hvad der falder mig ind, det ik mit problem om du kan lide det eller ej, jeg er ikke ude på at pisse folk af, tro mig eller lad værre, hvis jeg var det hos din blog, tro mig jeg havde ikke været herinde på din blog så.

Jeg har skrevet min mening om din blog fra start af, i stedetfor skriver du en roman af angribende tekst beskeder mod mig.
13/09-14
Ang de to sidste beskeder, så det helt i orden, men måske en god ide at advare :)

Det handler mest af alt om, at jeg egentlig ikke er sikker på, hvad det er for en mening du vil ud med, så det er det jeg spørger om. Også vil jeg egentligt gerne høre de konkrete grunde til at jeg er falsk, egocentreret og løgnagtig. For det virker for mig som fokusændrende postulering ..
13/09-14
De meninger jeg vil ud med, er blot at det lyder jo som om, at du er mere efter drenge end piger sorry, hvis det er forkert, mwn det er hvad jeg får ud af ved at læse den igen og igen:-).

Glem de ord det min fejl skriver hurtigt, og når jeg skriver hurtigt normalt så er der fejl i stavning hver gang (hvilke du nok har lagt mærke til)!

Ang det med at advare, ja det er så en af mine fejl, og måske ikke min fejl da de fleste der er inde på min profil går tit ind på mine blogs, hvor af det med min diabetes står om, men nu ved du da info kan man jo sige :-)
13/09-14
Det vil jeg gøre, men nok ik nu og her, har nok lige hørt min egen mor sige noget jeg ikke troede jeg selv ville høre fra hende, men jo tak, og ilm til dig også :-)
13/09-14
Toby: Fair nok, men det har du vidst ja, for her er jeg på ingen måde ude egter drengene, for det er pigerne jeg er træt af.
De ord er vidst hverken stave- eller tastefejl ;)
13/09-14
Skynd dig at komme væk fra hende, og lad hende komme undskyldende tilbage når hun erklar tilat tage ansvar og gøre bod. Sorry to hear
14/09-14
Go ide, men mine forældre har drukket sig trætte i vin og ligger nu og her og sover!s;
14/09-14
Job, lejlighed, studier. Det er min plan den virker for de fleste :)
14/09-14
Ja, men du kender jo ventelister, 100 års ventetider, og har desværre intet af dette klart eller kunne tage overtil, dengang jeg havde kontakt med min eks kæreste, der kunne jeg komme når det brændte helt til da hun bor i lejlighed, men jeg må klare mig som jeg kan jeg har bare ignorert dem, og slet ikke snakket med dem og bare været på mit værelse :)
14/09-14
bbs 25
har du mødt alle fyre i hele verden ;P ?
11/11-14
Eow, hvor er jeg egentlig ved at være gennemgående træt af folk der kun læser overskriften. For havde I læst videre, ville I vide, at overskriften er ironisk - hvilket overskriften vel egentligt antyder. Hvorfor overhovedet besvære jer selv med at skrive en dum kommentar, når I ikke engang har læst teksten? Det her er, om ikke andet, en blog der er god til at vise hvem der er nogle dovne og nærtagende folk. (Der er mange private kommentarer fra fornærmede og dovne tøfler).
12/11-14
Vil du ikke have dine bukser med da?
Jeg mener da helt klart også, at man skal have ens rettigheder i forholdet, så hvis hun fortjener at dblive kaldt et svin, jamen så er det ligeså meget i orden, som at kalde ham et svin, når han fortjener det. Så længe man ikke bare fyrer lede navne efter hinanden, fordi man føler sig ramt.
10/01-15
Fint skrevet, men jeg giver også hvadhedderdu ret i det, han skriver. Det hele handler bare om, at ’fyren’ - som du skriver det - skal kunne sige fra, og ikke være en såkaldt ’tøffelhelt&rs-
quo;... Jeg personligt vil aldrig acceptere en grov handling fra kvindens side, hvilket i sig selv giver god mening. Så kan man lige bruge lidt tid på at overveje, hvad for en handling jeg mener...


12/10-15
Hørt. Drenge kan også være uskyldige og lyserøde. Som leder efter sexfixerede røvhuller.

Godt indlæg faktisk.
27/06-16
Det er vel noget at gøre med de dersens traditionelle kønsroller. Manden er den stærke kriger der helst skal være tilpas emotionelt distanceret, mens kvinden er det intuitive blide væsen, hvis vigtigste rolle i livet er børnepasning. Well, I call bullshit om that shit. Vi har alle, uanset preference af køn og aktuelt køn, både en maskulin og feminin side. Og jeg vil påstå en barnlig side også, men det er ikke så relevant i forhold til kønsrollerne. Personligt er jeg begejstret for at udforske alle aspekter af mit væsen. Jeg synes det giver mig et bedre helhedsbillede af hvem og hvad jeg er, og en større forståelse for mennesker generelt. 😊
22/07-16
Det er skisme godt skrevet
28/12-16

Funktioner

Del artiklen:


Opret note