FaceUP Logo

Alt kan ændre sig på et split sekund :’/!

Udgivet 21/08 - 2010

 

Jeg håber at du ved at jeg virkeligt holder af dig og at jeg elsker dig mere end noget andet!

- Jeg kan ikke klare det her, fatter ikke det sker. Du er den eneste der har betydet så meget.

Jeg ved at jeg har tabt, selv om jeg håbede på at det skulle være dig og mig.

Den allerførste gang jeg så dig, var jeg sikker på at vi ville blive gode venner, og det hele gik godt, men så skete der noget, jeg fik flere følelser for dig, kunne ikke holde ud at høre om dig og dine flirts, jeg kunne ikke klare det mere, måtte fortælle det - for uanset hvad der sker er det bedst at få det ud, for det gør virkeligt ondt i hjertet og jeg er ikke sikker på at jeg kunne klare det. Men du fik en kæreste, og alting var ødelagt nu, mit hjerte var i tusinde stykker. Kunne aldrig sove, for tænkte ikke på andet end dig, jeg lå i min seng med tårer spredt ud over mig.

På ét sekund kan alt bare ændre sig, og alt man kendte før, det forsvinder, det' ikke noget man selv har valgt, det er ikke nogen leg og ligemeget hvad man gør, har man kun minderne tilbage.

Jeg husker den dag, da du fortalte mig, at du ku' li' mig lidt. De ting som du ga' mig, jeg siger dig, du gjorde mig så rig.

Jeg ved ikke hvorfor at det skete for os, vi havde det så dejligt, du var det bedste i mit liv, men så blev du forelsket i en anden.

Det her er rigtigt svært, men der er en ting som jeg har lært, man skal beskytte det som man har kært, selv om det kan være svært, men det er det værd, for ønsker kun det bedste for dig, selv om det bedste ikke er mig og at det er ikke længere mig der er dit første valg.

Da jeg så dit smil, der var så smukt, der var så sødt, så vidste jeg straks at du var den, du var alt, det var dig der betød alt, du var perfekt, du var mit liv, men du knuste min verden, du knuste mig, du knuste alt, da du valgte den anden vej. Jeg troede vi to altid skulle være der for hinanden, men da jeg så at du havde fundet en anden, knuste du mig, jeg kunne ikke tænke klart, hele mit liv ændrede sig med så stort en fart, den der betyder mest nu er din nye kærlighed. Jeg føler mig ond nu, for jeg håber ikke det varer ved. Hvorfor skiftede du mening, jeg har brug for ærlighed? Du var i den grad speciel, du var en særlighed, jeg gjorde alt jeg kunne for dig, jeg forstår ikke at det var så let for dig at få mig til side sat, jeg tænker stadig på dig, både dag og nat. Det ubeskriveligt hvor meget jeg savner dig, hvorfor er det ikke nok at jeg vil have dig tilbage? Dagene går så langsomt, alt er koldt uden dig! Undskyld at jeg ikke er perfekt og fejlfri!

Læst 37 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

JulieFuckingNi..:
Julie Nielsen, single og bor i Nordjylland.

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note