FaceUP Logo

At falde i forsøget igen..

Udgivet 31/05 - 2016

Pokkers.. Nu igen.
Jeg gør alt hvad jeg kan! Jeg kæmper, og jeg giver blod, sved og tårer og alligevel.. Alligevel fejler jeg!
De siger jeg ikke skal være så hård ved mig selv, men der tønker jeg at mange glemmer at man er istand til meget mere end man tror. Kroppen råber rødt signal alt alt for tidligt, i forhold til hvad vi er i stand til!

Jeg er meget stolt af min mor! Hun giver mig mod og styrke til at fortsætte, selv når alt ser mørkt ud.
Man gør hvad man kan, og endten når man sit mål, eller også falder man i forsøget, men bevidst om at man har givet 100%

Jeg har bare en lille bitte ekstra ufordring.. Mine knæ, og faktisk næsten alle mine led, de er ikke så stærke.
Jeg havde da godt lagt mærke til at det gjorde ondt, en smule, og det blev da lidt værre når jeg ikke holdt pauser. Men jeg kan sagtens fortsætte.. eller det troede jeg. Det var bare ikke ret sjovt, da jeg dårligt kunne gå op og ned af trapper, og slet ikke da det var smertefuldt bare at stå og gå. Da måtte jeg indse at jeg ikke kunne.. Jeg kunne ikke cykle på arbejde, uden at være tæt på at græde af smerte.. jeg gjorde det to gange, og måtte hentes efter arbejde begge dage.

Nu har jeg så ikke arbejdet i 3 uger, og har valgt at sige op. Jeg har da været til lægen, som mener at jeg har overbelastet noget inde i knæene.. Det kunne jeg godt have fortalt hende. Men nu skal jeg så finde ud af at få en tid hos en speciallæge der kan kigge på min knæ og se hvor slemt det står til...

Jeg må da sige at jeg nu har lært min grænse.. og har måtte indfinde mig med at jeg ikke kan gøre alt det jeg gerne vil, i hvert fald ikke på den måde jeg har gjort...

Læst 52 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note