FaceUP Logo

Bange for mine tanker..

Udgivet 15/06 - 2015Opdateret 15/06 - 20152015-06-15

Tanker kan være et problem, hvis der er for mange af dem. Men de kan faktisk også være ret så gode. Sidder man med den tanke ”hvad tænker jeg egentlig på”? Bliver man hurtigt forvirret, eller det gør jeg i hvert fald. Jeg har tit den tanke, når jeg ved med mig selv at jeg har for mange tanker i mit hoved. Men det er på ingen måder en skam, jeg vil også gerne fortælle jer lidt om mine tanker, for er sikker på der også er andre der har de tanker!

Her kommer nogle tanker, efter fuldt af et svar:

  1. ”Er jeg god nok som den jeg er”? – Ja, du er helt perfekt som du er, du må på ingen måder ændre dig selv! Du skal husk at du skal være en førsteklasse udgave af dig selv, og ikke en andenklasses udgave af en anden! Du er helt igennem perfekt som du er!
  2. ”Er det okay, at jeg er ked af det”? – Det er mere end okay, at du er ked af det! Alle kan have brug for, at være ked af det. Og HEY du behøver ikke at have en grund til, at være ked af det. Det kan være meget befriende bare at græde!
  3. ”Selvmordstankerne er der igen, hvad skal jeg gøre” – Der er mange der har de tanker! Jeg har dem personligt selv, og de er en del af min hverdag! Jeg har lært at håndtere dem, og du skal huske der er ingen skam i at have brug for en at snakke med! Der er ingen skam i at indrømme, at man har det svært. Og tankerne skal have lov til at være der! For husk ”der er langt fra tanken, til handlingen”
  4. ”Jeg føler mig tom inden i” – Det kan ske for alle, har selv denne følelse meget tit! Men føler du dig tom, så snak med en ven, eller måske dine forældre. For lyden af en andens stemme, kan måske hjælpe dig til at du ikke føler dig tom!

Alle de her tanker kan være/er en del af min hverdag, men jeg føler ikke længere nogen skam i det. Jeg har lært at håndtere dem, og jeg håber jeg kan hjælpe andre med deres tanker.

I som læser det her skal huske, at jeres tanker er helt okay, også selvom i ikke selv synes det. I skal huske at tankerne, skal have lov til at være der. I må aldrig lukke dem inde! Og hvis I ikke selv kan lide at sidde med dem, så fortæl dem til en ven, ellers kan i også skrive til mig.

Håber i fik noget ud af at læse det er! Har I spørgsmål så skriv endelig!

De største hilsner Marianne

Læst 57 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Din pige forev..:
A smile is the best makeup any girl can wear <3

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note