FaceUP Logo

Burde jeg vente? Nyrerdonation

Udgivet 25/07 - 2012

Jeg står i den situation at min mor er alvorlig syg med sit hjerte og nyrer. Hun står lige pt og mangler en nyrer. Den har jeg overvejet at give hende. Altså min. Jeg synes hun fortjener det og jeg er villig til at tage chancen for hende... Spørgsmålet er bare livet efter? :-/ Ja, nu tænker du sikkert, ''skal man ikke være 18 år for at kunne det'' Jo, men jeg har fået en særtilladelse. Jeg kan donere en nyrer som 17 årig. 

Læst 59 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Chill proff. Tazim. Jeg har styr på det, og min nyrer er sund og rask. Jeg har været igennem en masse undersøgelser :-)
25/07-12
Jeg syntes det er en virkelig flot tanke! Men tænk på hvordan din mor vil ha det bagefter hvis der nu skete dig noget.. :)
26/07-12
Du beskriver din situation under underskriften "burde jeg vente?", hvilket får mig til at tænke på, hvilke overvejelser du selv har gjort dig?
30/07-12
Jeg synes personligt det er et fucked op spørgsmål, hvis min mor var syg, og jeg havde muligheden for at redde hende, så havde jeg ikke overvejet en skid. Jeg havde stoppet med at drikke og ryge, for at kunne redde hende, og ikke skade den sidste jeg havde tibage.
Men nu er det jo lang tid siden du lavede denne blog, så jeg er lidt nysgerrig om hvad der skete?
08/12-12

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note