FaceUP Logo

Cannabis. (Hash, Pot, Skunk osv.) Jeres mening.

Udgivet 13/08 - 2011

Hey yo der Faceup. Ej, lidt mere seriøst.

 

Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvorfor alle har så meget imod cannabis som rygelse.

Jeg har selv haft ufattelig mange fordomme vedr. pot, skunk og hash, selv i brug medicinsk. (Hvilket det bliver brugt som i mange lande!)

Men efter at havde hørt fra venner, samt mange brugere af midlet, begyndte jeg at studere en hel del omkring cannabis, cannabis' historie osv.

 

I 1930'erne var der KÆMPE propaganda i USA, vedr. Cannabis og alkohol. Den propaganda spredte sig overalt i verden, dog mest Cannabis propaganden. Cannabis blev sat i dårligt billede overalt i verden, hævdet som et døds middel, som dræber dig, gør dig psykopatisk og voldelig. Så en gammel gammel poster fra USA dengang. Der stod så ledes-

 

"A friendly stranger might offer you what he tells is a harmless Marijuana joint! But be aware, Marijuana is a psychotic drug. In Marijuana, there is. VIOLENCE! MURDER! PSYCHOTISM! Stay aware!" 

Den propaganda køre stadigvæk rundt i verden mere eller mindre, men er dog MEGET mildere nu.

 

Problemet er at mange, siger at folk der ryger cannabis er idioter, er dumme i nakken, er fuldkommen blæst, har røget fornuften ud og jeg skal komme efter dig.

Men det er også deres (Jeres?) eneste argumenter, de havde ingen videnskabelige bevis på noget som helst. 

Jeg tror det er hvad man er opdraget efter, at deres (Jeres?) forældre har fortalt jer at Cannabis er et stof, som er farligt og dumt at indtage. Men alligeveld har de sikkert drukket sig patte hamrende svensker-med-grønlænder-gener stiv da de var yngre.

Tænk på, at alkohol er ligeså meget et euforiserende middel, som cannabis er. 

Bortset fra at Alkohol, er MEGET MEGET stærkere. Bivirkningerne er meget hæftiger. Faktisk er alkohol direkte livsfarligt, og der skal ikke engang meget til før det bliver farligt. Når man er stiv er man samtidig i fare for sig selv, og omgivelser, man kan hverken finde hoved og hale i noget. Og man er udsat for meget mere, da man netop ikke kan tænke. (Når man er ædru bruger man 10 procent hjerne kapacitet, når man er fuld-stiv bruger man 3-5 procent.)

Dvs. Voldtægt, ubehagelige episoder osv.

Fra da jeres forældre var unge, og til nu. Har da været meget grundig videnskabelig forskning på cannabis.

 

Nogle ting, kort sagt ville være.

- Cannabis er et meget, meget mere naturligt rus, man kan stadigvæk tænke, og man kan ikke få overdosis eller dø af det.

- Hjernekapaciteten STIGER faktisk ved brug af cannabis, op til 2 procent.

- Det kan bruges som et mildere middel, uden bivirkninger mod MANGE alvorlige sygdomme. Som fx. Alzheimers, Depression, Angst, Skizofreni, Stress, Anoreksi og enda kræft, sam mange andre mindre ting. Som mindre spiseforstyrrelser, smerte, hovedpiner og insomnia. (Søvn mangel).

- Cannabis medføre INGEN alvorlige på nogle måde bivirkninger. De få bivirkninger indeholder tør mund, tørre øjne og som "tømmermænd" når effekten er taget af, lidt tunge øjenlåg.

- Det er næsten umuligt at blive afhængig af cannabis, hvis man endelig skal, skal man have været MISBRUGER i en længere periode, og man bliver ikke afhængig på samme måde, som man gør af alkohol, ecstasy, kokain, amfetamin og andre hårdere stoffer. Afhængiheden er psykisk, kun, mens alkohol og de andre nævnte stoffer, er både MERE psykisk og fysisk afhængiggørende.

Det var nogle få ting, ud af det hundredevis af positive ting som cannabis kan gøre.

Og så er der Alkohol.

- En genstand om ugen, er sundt siges det, men det er kun et større rygte, hvilket der er intet solidt bevis på.

- For mange drukture, kan medføre meget større risiko for hjertesygdomme, blodpropper og andet længere henne i livet.

- Ret meget større risiko for afhængighed, faktisk er op imod 40 procent af danske unge, 14-20 år mere eller mindre psykisk og fysisk afhængig af alkohol. Havde selv en veninde der ikke kan gå til fest, uden at drikke sig pløre hamrende stiv. Hun faktisk er blevet voldtaget grundet dette 1 gang, hun vidste knap nok hvad der foregik indtil det var alt for sent.

 

- Ved afhængighed af alkohol (Fysisk) Kan det føre til hud mutationer, alvorlige vægtab. Og hjerne sygdomme. En sanger ved navn Benjamin Burnley. (Forsanger for Breaking Benjamin) var alkoholiker da han var 15 - 24 år, og endte så meget drikkeri, at hans hjerne skrumpede til lidt over halv størrelse. Faktisk skrumpede den ikke. Men er blevet ætset væk, da alkohol virker som syre, for hjernevæv, og hjerne hinden. Dette kan føre til mange sygdomme vedr. ens hjerne.

 

Jeg vil gerne høre jeres mening, hvorfor syntes i cannabis er noget så forkert, hvorfor for i den der følelse der får jer til at tænke "Ad, junkie! Stof misbruger :s!!!" hvis en person BRUGER cannabis? (Der er stor forskel på en bruger, og en MISbruger.)

Er det jeres morale? For det ville være det eneste der gav mening.

 

Jeg syntes det er fuldkommen ude i hampen. 

Jeg skal self ikke prøve at dømme jer, ud på at i syntes cannabis er lamt, og dumt. Men prøv dog at kig lidt logisk på det.

Kig på cannabises fordele, mildere effekt, ingen dødelighed og umulig at få overdosis. Man bliver ikke fuldkommen rundt på gulvet og hjernelam imens effekten er der.

Og så.

Alkohol, som kan føre til misbrug der er svært at komme ud af, farene ved det, dens effekt, faren under effekten osv.

Cannabis kan rede mange liv og sjæle, både overfor patienter, men også folk som godt kan lide at gå i byen, og bare feste. Eller side hjemme og hygge.

Og så alkohol. Der kan dræbe dig, smadre dit liv fuldkommen, gøre dig afhængig uden at du rigtig er klar over det, føre til mange problemer og andet. Et eksempel ville være min veninde, der er blevet tævet, anholdt og andet. Samt en eks kæreste, der elskede at drikke, heller ikke kunne gå i byen uden at drikke sig påvirket. (Jeg syntes man er dybt fortabt, hvis man skal drikke når man er i byen.) som endte med at danse dirty op ad en dreng, fordi hun var fuld, samt snave ham. 

 

Prøv at kig logisk på det, og se fornuften i det, i stedet for at være en ignorant taber, som gemmer sig bag sin morale, og mave fornemmelse der siger det er forkert. Som ikke har fundet ud af endu, at alkohol er ligeså meget et stof som cannabis er. Det lyder lidt harsk, men det giver mening.

 

Lad mig høre jeres meninger. Helst fra intelligente individuelle, der kan finde ud af at stave nogenlunde normalt. Og ingen off-topic kommentare fra "BEDEREENDDiG423423" der skriver "Jáerrrrr, sléf skál mán påeh DRUUUUK når mán er i byén??? ;ss dárh main!" I vil blive ignoreret grundet jeres lave logik og hjernefunktion, samt twistede illusion om at det er sejt at drikke. Okæ.

 

Meninger tak! Lad os få gang i en fornuftig "debat" :-)

Læst 238 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Nemlig.
Personligt undgår jeg at drikke alkohol alt for tit, og slet ikke så jeg bliver påvirkert, da jeg ikke rigtigt kan lide rusen, og det slet ikke er det værd når det kommer til tømmermænd.

Jeg som går med en mild depression, røg noget skunk ÉN gang. Kunne tydeligt mærke, op til en halvanden uge efter, at mit humør var så forfærdeligt meget bedere. Endelig, en med noget fornuft og logik.
13/08-11
Jeg kunne godt tænke mig at ryge cannabis, lidt oftere. Men pengene kneber. Det er sjovere, hyggerligere og meget anderledes end alkohol på en god måde. Man kan få grineflip af cannabis, ligesåvel som alkohol, men på en mere kontrolleret måde. Rusen er fed, og samtidig meget mild, specielt i forhold til alkohol. Den første gang var jeg på en lille telt tur med nogle venner, vi lavede bål på en---
13/08-11
På en strand, lavede snobrød og drak en øl, slog telt op, og røg en joint. Vi blev utrolig kreative, vi fik grineflip på engang imellem over de platteste ting, og vi fik de sjoveste, mærkeligste og philosofiske tanker. Alt i alt var det pisse hyggeligt! GODT det ikke var alkohol, så havde vi væltet rundt som en flok mentalt lammede idioter, og gjort dumme ting. Hyggelig oplevelse, mild oplevelse.
13/08-11
Kan jeg forestille mig, kan huske vi meget tilfældigt begyndte at få totalt grineflip, fordi en ven sad og stenede :D Kæft hvor må det være fedt at have en fætter der pusher. Dog alligeveld ikke, altså hvis han også sælger hårdere stoffer. Lidt skummelt. Gratis hash! Lål.
13/08-11
Det så en fed fætter, men hvis han selv sælger hårdere stoffer er det jo meget dobbelt moralsk. Men mindre fed fætter hvis han er sådan en hård type, der ville tæve dem der tilbyder dig hårdere stoffer. Da de jo bare gør deres, ligesom han gør.
13/08-11
Ja okay, en mere fornuftig pusher vil jeg sige. Har indtrykket af at langt de fleste er hårdtype-brian34-tæv-
erdig.

Men så er der dem der ikke har brug for en pusher på gadehjørnet, da man har staden ikke andet end 5-6 tog stop væk ! :) Der er en vildt fed atmosfere derinde!
13/08-11
Jeg bor selv i en skod landsby, Nivå. Kedeligt, rolatorbanden er dem der styre slænget. Samt alle perkerne. Hårdtype perkerne, du ved.. "Perkere".-

Ja, staden er vidunderlig! Førstegang foregik OGSÅ der. :-) En joint ude foran café nemo. (Ligger lige ved siden af alle boderne.)
Desvære havde jeg kun penge til fjolledusken :(( Kunne godt tænke mig en af de der kæmpe sække til rasta huer, og så en..
13/08-11
bette pipe :D
13/08-11
Meget hyggelig café, ja :)
13/08-11
Nemlig. Jeg har intet imod alkohol, jeg prøver blot at pointere mange folks dobbeltmorale. Folk ser på hash som et stof, det er moralsk forkert og giver dem den der mavefornemmelse "Fuck hvor er han klam og dum, og junkie og ad og det forkert!". Mens mange af dem selv drikker. Jeg prøver at pointere at Alkohol, er ligeså meget et euforiserende stof, som cannabis. Der er ingen forskel, bortset fra--
14/08-11
at alkohol er en hel del hårdere et stof.
14/08-11
Jeg er glad for at du har fået øjnene op for det, da det var grunden til du ikke vil skrive med mig. Jeg vil så også sige at jeg har et andet forhold til det grundet min far og hans venner der lige så længe jeg kan huske har røget hash og har vidst også selv spist en klump da jeg var lille.
14/08-11
For mig er det naturligt, for jeg ved at det hjælper min far, som har mig og min bror alene, med at klare de hårde tider. Jeg har haft flere samtaler med ham om det og siden jeg var stor nok til at have regnet ud at det ikke var normale smøger, fordi de lugtede anderledes og jeg kunne se min far blev påvirket af det, har han forklaret mig hvorfor han gør det.
14/08-11
Min mor har aldrig forstået det og hun startede som 11 årig med at pjække fra skole for at drikke med sine venner. Jeg har så ingen respekt for hende længere. Jeg vil langt hellere have forældre der ryger joints 2-3 gange om ugen, end forældre der drikker sig ihjel. Min far har lidt af et temperement og han var en hel anden person for 10 år siden.
14/08-11
Min mor fik overbevist mig om at hash var en slem ting og at min far aldrig ville kunne tage sig ad mig, nu bor jeg så hos ham og det går fantastisk så hun har intet at have det i. At regeringen er mod legalisering af det fatter jeg ikke. Netop begrund af folk med sygdomme som kan hjælpes så meget og så også fordi at de selv ville få noget ud af det. "Gi’ mig danmark tilbage" siger det hele ;).
14/08-11
og så var det da godt nok også på tide at nogen tog det op herinde! Så tak for det, håber du har et lidt andet syn på mig nu her. Tror også det er super vigtigt at få snakket om når man er på vores alder. 1 så man kan få forståelse for at andre er på det og 2 for ligesom selv at forberede os på virkningerne og hvorfor det er bedre end så meget andet :)
14/08-11
Ja jeg syntes ihvertfald det er bedere end Alkohol. Lagde mærke til den her blog har fået minus mange stjerne. Tror det er på grund af de morale bomber der netop får den der mavefornemmelse af at man bare er fuldkommen hjernedød og bare forkert. De ved ingenting om Cannabis. :-) Ville klart foretrække en joint til en fest, frem for alkohol. At blive naturligere glad og kreativ V.S at vælte rundt --
14/08-11
ikke kunne finde op og ned på noget, samt måske at gøre ting som man ikke vil, blive udsat for ting som man ikke vil. Osv.
14/08-11
Folk burde bare åbne øjnene snart. Mange er utrolig ignorante, og gidder ikke høre på noget andet end deres mave fornemmelse.
14/08-11
De fleste ændre deres syn på det når de selv har haft det tæt på. Om det så er at de selv har røget en joint eller om det er en i omgangskredsen er næsten lige meget. Har så ikke selv prøvet det og det er ikke sådan at mit højeste ønske er at prøve det, men jo har et lille ønske om det. Jeg tænker lidt, min far arbejder på den anden side af holmen, altså vandet ved Christiania.
14/08-11
Han har tit slæbt mig med derind og jeg syntes virkelig der er hyggeligt. Sådan en sommeraften hvor solen er på vej ned, savner alle de boder der var før i tiden. Hele atmosfæren derinde er meget tryg, åben og ja hyggelig.. og så synes jeg ikke der er noget hyggeligere end at se sådan en ’rastaman&rsqu-
o; kører forbi på en cykel derinde fra. For mig er det som om jeg er hjemme dér :)
14/08-11
Ville ønske min far arbejdede så tæt på christiania. Det kunne være fedt at chille om aftenen med daddy foran café nemo med en joint :D
Altså noget af det du siger passer ikke helt. På min årgang gik der en pige. (Virkelig nedern type.. Virkelig billig, knaldede alle perkere hun kunne komme i nærheden af.) Hun røg hash hver dag. Men ingen ændrede syn. Alle elskede hende fordi hun var så voksen. ---
14/08-11
(Yeah right.) men de havde stadigvæk det samme ignorante syn på cannabis.
14/08-11
Det er så bare sådan jeg har opfattet det og her i Herlev er vi super åbne så.. Desværre er der rigtig mange øhm.. perkere der har påvirket miljøet her, men folk er åbne. Ved så også godt at folk andre steder kan være virkelig højrøvede.. :)
14/08-11
Nej men nu er jeg også en LIDT racistisk person om så må sige :-) Jeg bryder mig bare ikke om dem, og holder pæn afstand. Uden at frastøde dem self.
14/08-11
Altså så længe de kan opføre sig ordenligt har jeg ikke noget imod dem. Det er bare sjællendt du finder nogen der kan :)
14/08-11
Selv dem har jeg noget imod. Dog en hel del mindre. Det er ikke fordi jeg ville afvise dem hvis de spurgte om vej, uanset om det er dem der kan opføre sig ordentligt eller ej.
14/08-11
Jeg kan sagtens forstå dig :).
14/08-11
Super. Vi røg lige lidt offtopic der :-D Tilbage til hovedemnet!
14/08-11
Sad jeg egentlig også og tænkte :I
14/08-11
Haha :-3
14/08-11
Hader du mig stadig?:)
14/08-11
Nej hvorfor skulle jeg havde dig?

Mange tak. Syntes også selv jeg har fået pointeret det godt, mange mennesker lære bare aldrig at se nogle ting på den logiske og tænkene måde.
14/08-11
du ville ikke skrive med mig? husker du?:)
14/08-11
Faktisk husker jeg det ikke xD Men det var jo dengang. Heldigvis er jeg en af de få der faktisk kan åbne øjnene og bruge hovedet i de her situationer :-)
14/08-11
Dem jeg pointere er netop dem der er blevet opdraget med "Det er forkert, fy!". Har selv været en af dem :)
14/08-11
Jep. Min mor er også selv propaganda offer. Så hun har også den der moralske twist med at det er forkert osv. :-)
14/08-11
Du blev bare stok konservativ :) Det kom sig af at du røg te el. lignende. Haha fedt at du ikke kan huske det :) Du virkede ret sød:d Undskyld skal nok holde mig til emnet :D
14/08-11
Uanset om man ryger eller ej, skal man da acceptere andres meninger, så længe der er en acceptabelt mængde logik i det. Jeg har nu kun prøvet det en gang. Og har abselut ikke i agt om at gøre det, som mange på vores alder drikker. Det er i forvejen lamt at de drikker så meget, og så tit. Selv med cannabis, som er mildere. Vilde jeg aldrig bruge det så meget. Det ville blive til specielle ----
14/08-11
begivenheder eller en meget sjælden gang imellem. Og alder mest som brug af medicinske orsager :)
14/08-11
Te? Jeg har sku aldrig røget te? xD wtf. Jeg har røget andre urter, medicinske urter. Helsekost ting. :-) En af dem kunne man alternativt bruge til te.. Det var vist et extrakt fra en kaktus eller noget. Ja, back on topic! :-D
14/08-11
Det var altså det du skrev :) ja undskyld..
14/08-11
Jo self må de det. Jeg siger bare jeg ikke vil. Jeg holder mig faktisk fra alkohol da jeg ikke kan lide rusen, og det ikke er tømmermændene værd. Og man behøves ikke at være så stiv så man brækker sig, for ikke at kunne finde hovede og hale i noget :)
14/08-11
Yep, så jeg godt :)
14/08-11
Du er liidt forkert på den.
Man kan IKKE få overdosis af Cannabis! Der er simpelthen umuligt! Punktum. Og man hallucinere ikke af cannabis, da det ikke er et hallucinogen. Og får at få tarmproblemer.. Af cannabis topskud.. Skal man godt nok spise meget!
Og det er en psykose man får, chancen for psykose er kun 10 procent, og man skal havde været fast ryger hver dag i mange år for at være istand til-
16/08-11
til at fremkalde cannabis psykoser. En der gik i min paralel klasse, havde selv et psykisk misbrug af cannabis. Hun fik ÉN psykose på èt skoleår. Det er typisk kun noget der sker et par gange, man har meget svært ved at ryge imens man går med psykose, derfor stopper det ofte hurtigt.
16/08-11
Ingen spiser 3 gram sort marok. Man spiser max 0.3 gram god hash. (God hash og marok er det samme.)
Desuden er det ikke i hjernen Tetrahydrocannabinol-
en sætter sig, det er kun en lille portion. Pis tester er baseret på at måle THC’en i pisset. Via THC’en der bliver udskillet af fedt overalt på den ydre krop. Desuden er det ikke THC’en selv du får psykose af. Men den psykiske afhængihed TIL THC.
16/08-11
Og jo, man bliver den samme igen. Hash psykose er ikke noget, man har konstant. Med noget der kommer i anfald, i form af opkast, angst, rystelser og meget meget stærke hovedpiner. Som self har en psykisk effekt på en imens psykosen vare. Det går over når ALT Thc’en er ude af kroppen, og man er kommet af den psykiske afhængighed.
16/08-11
Uden at fornærme dig, men det lyder som om du opfinder alt det du siger. Siger det igen, THC er IKKE et hallucinogen. Dvs man kan IKKE får hallucinationer. Jeg vil ikke unlade milde placebo effekter af desperate teenagere mens de har været påvirkert af THC.
16/08-11
Desuden har jeg en ven, som er fast ryger. Han har røget i snart 5 år hver dag, op til flere dage. Nogle gange holder han bong partys hvor de er skæve en hel dag. Han har aldrig fået psykose på nogen måde. Men er LET psykisk afhængig. Han har ALDRIG haft maveproblemer på grund af hash eller pot. Igen, uden et forsøg på at fornærme dig, burde du researche en hel del, før du fortolker dig omkring---
16/08-11
cannabis og dets bivirkninger. Det  værst-
e der kunne ske ville være, ja. Hash psykoser. Men som slet ikke sker i proportioner som du siger og at tage for meget på, eller tabe sig for meget. Desuden har min ven (Ham der har røget i flere år) Aldrig oplevet nogle former for hallucinationer imens han har været påvirkert af THC.
16/08-11
Jeg er ikke imod cannabis some medicin. Hele den her blog handler om hvordan fanden folk kan have så mange fordomme imod hash. At det burde lovligøres medicinsk og offentligt.

Desuden smadre hash ikke hjerneceller. Hvis du ryger en medicinsk sort, der indeholder mindst 0.01 procent CBD. BYGGER cannabis faktisk hjerneceller. Alkohol dermid ødelægger hjerneceller, som jeg forklarede virker alkohol-
16/08-11
virker alkohol som en syre for hjernen. Opløser hjernehinden hvilket er et skjold for selve hjernen, og ætser derefter hjernen. Ehm..
16/08-11
Cannabis, kan IKKE dræbe. Da det ikke rør nogle former for organer, andet end hjernen. Ved ikke hvor du har det fra. Var politiet på besøg i skolen og sige fybabab til hash? Ja. Hash er afhængiggørende. Men på ingen måde ligeså stor risici som ved alkohol, og ikke fysisk, ligesom alkohol. Ved ikke hvorfor du bringer de arguementer op.
16/08-11
Jaja, fint nok. Men hvor vil du hen med det? Alle de gode ting du siger om alkohol har jeg allerade bekræftet. Alle de dårlige og gode ting ved alkohol og cannabis, er allerade afrkræftet/bekræftet-
videnskabeligt.
16/08-11
Og respekt for ikke at drikke sig lam/stiv.

Men altså du må få noget mere pålidelig og bekræftet/testet info om begge emner, før man begynder at argumentere.
16/08-11
Cannabis rør ikke alle organer. Nej.
Smøger og cannabis er to meget forskellige ting, og danner begge to meget forskellige affalds stoffer. Ryger du cannabis, får du ikke tjære og over de 400 kemikalier der er i det kommercielle tobak. DET rør alle organer. De farligste, ved at RYGE cannabis. Ville være at det er røg. Alt røg er farligt mere elle mindre, men det er kun for lungerne, medmindre---
16/08-11
der er kemikalier og farlige affaldstoffer, der går ind og kan sætte sig på organer. Det med at THC påvirker andre organer er ret hul i hovedet. Da THC og andre stoffer der forekommer i planten, kun kan optages af specielle receptore der sidder i hjernen.
16/08-11
Self er begge ting farlige. Men slet ikke på samme måde. Alkohol er farligt som et stof, det er cannabis også, men slet ikke ligeså meget, og slet ikke ligeså skadende, hvilket jeg også allerade har sagt. Alkohol danner fysisk afhængighed, fysisk afhængighed føre til fysiske skader, sygdomme og mere til. Et eksempel på hvad fysisk afhængighed kan gøre, er smøger. Smøger ælder huden, grundet fysisk-
16/08-11
afhængighed til en sådan grad, at det påvirker din DNA.
16/08-11
.. Præcis?
Cannabis har netop ikke affaldsstoffer som tobak har. Eller alkohol har. Det eneste affaldstof er røgen, som kun påvirker dine lunger. Cannabis kan holde dit hjerte i form. 1 joint svare til 1 løbetur. Dog ved meget stort forbrug af cannabism kan det føre til reducerede reflekser. Men ofte intet man ligger mærke til.
16/08-11
Det er old news. Fra starten af det 21 århundrede. Siden 2007 har der været så forfærdelig meget research på hvad THC, CBD og CBN gør ved dig. THC sætter sig i hjernens THC receptore. De receptore bruges normalt til endorphiner, men THC har vist sig at passe perfekt ind i hjernens receptore som et puslespil med den manglende brik. Og som endorphiner, påvirker den din hjernes forskellige dele---
16/08-11
til at afgive en effekt.
16/08-11
Netop er forskellen nok til at gøre en KÆMPE forskel. Der er ALDRIG hørt om død via cannabis, eller defekte/syge organer på grund af cannabis. Tror jeg læste noget om hvor meget cannabis røg du skulle indtage før du døde af organ svigt.---
16/08-11
eller lignende organ anomalier. Det svarede til du konstant skulle ryge, nat og dag, du skulle konstant have røg i dine lunger. Og inden du fik nogen form for organ svigt, forgiftning og andet af affaldstoffer eller THC selv. Ville du dø af iltmangel/røgforgift-
ning. Så man kan ikke sige det IKKE gør en forskel.
16/08-11
Kronisk hash psykose? Det har jeg aldrig hørt om. Kan kun være noget der sker for 5 procent af dem der ryger dagligt..

Og at spise 3 gram hash er jo fuld kommenn hul i hovedet.. Til en guldkakao til 2 personer er 0.4-0.05 gram nok til 2 personer, nok til de er skæve en halv dag. Hvorfor fanden spiste han 3 gram? The fuck.
17/08-11
Kilder har jeg ingen af, da det er research lavet over megen lang tid, fra både bøger og hjemmesider.
Ubetydelige bivirkninger - Tør mund, tørre øjne,  æde-
flip (Negativ/positiv alt efter om du har brug for at spise) træthed (Samme som ædeflip) kortvarig mini angst. Sker dog sjældent da der skal en negativ emotionel oplevelse til at sætte angsten igang.

19/08-11
Betydelige birvikninger: Psykose. (Kræver at man i forvejen er afhængig, samt man har været misbruger i lang tid) Hvis man starter i teenage årene og får et misbrug kan det udvikle sig til depression og angst. Andre bivirkninger, dog stadigvæk relativt ville være ubetydelige, er langsommere reflekser. Kræver igen, et fast forbrug, og forbrug i mange år.

Mange af de betydelige bivirkninger sker---
19/08-11
sker for mange aldrig. Da resistensen overfor bivirkninger, slingre RIGTIGT MEGET fra person til person. Min ven, som har røget i mange år nu har aldrig haft en form for betydelig bivirkning, han er knivskarp og starter på handels skolen snart. Det værste han har oplevet er som sagt, angst imens han har været påvirket. Det blev udløst af et minde om hans eks. Det går altid over når effekten tager--
19/08-11
af, eller hvis man er stærk psykisk og kan komme på andre tanker kan man komme af med det på 20-30 minutter. Nogle nyder enda angsten. Da det er lidt voldsommere, og udløser adrenalin. Har selv den "Angst".
19/08-11
Uden at svine dig til, men nu syntes jeg altså du skal tage dig lidt sammen. Bare navnet på siden skriger "PROPAGANDA!&qu-
ot;. Der er jo kæmpe propaganda omkring stoffer. Der går RYGTER om at  hash i meget langt træk kan gøre det svært at få en stå dreng på grund af hormon forstyrrelse. Og indlæring er bare en simpel løgn. Man skal prøve lidt mere pålidelige kilder. Jeg har fundet det meste af mit på---
19/08-11
På Amerikanske hjemmesider der involvere meget forskning omkring det. Og kan slet ikke se hvordan fanden cannabis direkte skulle ødelægge hjernen, og fibre i lungerne. Det med hjernen, er jo totalt ude i hampen. Cannabis indeholder INGEN stoffer der forårsager skader på hjernen, men derimod CBD. Som hjælper hjernen med at LAVE hjerneceller. Dog indeholder Cannabis også CBN. Som er det der KAN---
19/08-11
nedsætte reflekser i længere træk.
19/08-11
Og ja. De er i den grad fulde a løgn.
"Nej til stoffer"
For det første er cannabis ikke et "Stof" det er en plante der indeholder let euforiserende midler. Et "Stof" er syntetisk.
Danmark har desuden, ALDRIG. Lavet nogen grundig forskning på cannabis. De har måske hevet få folk ind til en test som ryger cannabis dagligt.
19/08-11
Og hov, de er lidt sløvere. (Det er cannabis tømmermænd, man bliver træt/bagskæv) og har derved lidt svære ved at udfylde en skole opgave eller test. Ja. Men man har abselut ikke sværere ved at lære.
19/08-11
Så ja, de er fulde a løgn. Jeg holder mig til lande som Amerika hvor de har medicinsk cannabis, og holland hvor de har coffeeshops. Og man kan jo sige sig selv, ingen veludviklede lande som Amerika og Holland, specielt Holland som er meget fremme med hjerneforskning, at de ville lovliggøre cannabis som var det Alkohol, hvis det var så farligt som den propaganda hjemmeside du har sendt mig siger.
19/08-11
Og så hvis man kigger på Alkohol. Som direkte ætser hjernehinden op på grund af det netop ER alkohol. Og tømmermænd. Tror du ikke man får det pæænt svært ved at lære noget den næste dag, hvis man har været på en seriøs druktur som 80% af de unge nu gør cirka hver weekend? Nogle gør det enda i hverdagene.
19/08-11
Nej. Jeg har ingen kilder da jeg har været på mange hundrede sider for at finde forskellige facts over længere tid. Og har først valgt at lave den her side nu. Og desuden, hvorfor skulle  no-
get land pudse glorien på noget som rent faktisk er farligt? Hvor ligger logikken i det? Og hvis du skal til at spørge om hvor logikken ligger i at støve glorien til. Mit eneste svar er morale.
19/08-11
At vi har fået fortalt om og om igen, at hash og cannabis er fybabab og det bare er forkert.
Derfor.
Læs og cannabisens historie. Sæt dig ind i det hvis du er så ivrig efter kilder.
19/08-11
Danmark er et af de mest propaganda ramte lande vedr stoffer i Europa. Lav noget grundig research som jeg har gjort, og lad være med at holde dig til danske sider, da der netop er så meget propaganda.
19/08-11
Det med tyskland. Nej, ikke helt. Men det med hjerneskade lyder fuldkommen latterligt, det er nok det der virkelig får mig til at face-palme.
Som sagt går der RYGTER om at indlæringen kan være mindre hæmmet i en periode til 1-2 dag(e) efter indtagelse. Men det er kun rygter. Jeg har selv haft politi på besøg på skolen og fortælle aaalt muligt omkring cannabis
19/08-11
Men de havde ikke noget i det.
"Hash gør du ikke kan lære i en hel uge!!!"
Hvorfor? Hvad er dine kilder? Hvor har du det fra?
Intet af dét kunne de svare mig på, men prøvede derimod at komme udenom at svare.
19/08-11
Men inden du griber til konklusioner ud fra 2-4 hjemmesider der siger det er dårligt mere eller mindre. Brude man gå grundigt ind i det. Hvilket jeg har gjort.
19/08-11
Ja.. Self er det opspil og propaganda at det lovligøre cannabis og siger det er så okay.
Hvis jeg skal være ærlig gider jeg virkelig ikke søge om igen på alle mine kilder, eller bare nogle af dem. Jeg er alt for doven nu, og man fitter for ofte amatør sider skrevet af en student, hvilket bare ikke holder. Søg selv rundt, det kan ikke være SÅ svært.
19/08-11
Og hvis cannabis medføre hjerneskade. Hvorfor har man så ikke hørt om folk der bare ikke har kunne udføre sin uddanelse, eller historier om individuelle der har fået desideret hjerneskade af det? Min ven fejler ihvertfal som sagt intet. Det virker lidt spøjst.
19/08-11
Undskyld mig, men hvordan taler jeg uden om?
Jeg siger jeg har lavet research strækket ud på godt og veld 1½ år. Tror du virkelig jeg gider søge igennem på de pålidelige kilder jeg har fundet der.
19/08-11
Du dømmer mit som nemtværende opspind og propaganda. Fordi jeg mener dit er..
Som sagt så syntes jeg du burde læse "Historien om cannabis" eller se dokumentaren. Du har virkelig brug for det, så vil du indse hvorfor jeg kalder det bræk du har sent mig, for propaganda. Før syntes jeg desvære ikke du skal blive ved med at debatere i min blog.. For det lyder ærligtalt som om du virkelig ikke har---
19/08-11
forstand på det her. Men at du viser lidt interesse for det her, og derefter google lidt på dansk, og finder en bette hjemmeside der skriger. "CANNABIS ER ONDT! DET FARLIGT!" "SIG NEJ TIL CANNABIS DET ER ULOVLIGT OG FORKERT!".
Tak.
19/08-11
"Though the long-term effects of cannabis have been studied, there remains much to be concluded, particularly the drug’s addictiveness, its potential as a "gateway drug", its effects on intelligence and memory, and its contributions to mental disorders such as schizophrenia and depression are debated topics. On some such topics, such as the drug’s effects on the lungs, relatively little research has been conducted, leading to division as to the severity of its impact.
19/08-11
fra vist nok den første kilde jeg fandt, hvilket er wikipedias side om "Effects of cannabis". under "Long term effects"
19/08-11
"Studies on cannabis and memory are hindered by small sample sizes, confounding drug use, and other factors.[4] The strongest evidence regarding cannabis and memory focuses on its short-term negative effects on short-term and working memory.[4]" Læg mærke til "Short term negative effekt" dvs det ikke er noget der vare lang tid.
19/08-11
Der står INTET om hjerneskade i wikipedias hjemmeside, og JEG vælger at tro mere på wikipedias engelske side end en Dansk hjemmeside som vælger at kritisere cannabis, på hvad JEG syntes og ved størstedelen af er noget pis. Og undlader de mange positive ting.
19/08-11
Alle kan skrive på wikipedia, så de skriver da bare noget lort fordi de er propaganda ofre!
Jamen, de kilder du siger er da bare også propaganda ofre også. Eller også er det illuminati, eller noget tredje som syntes dårligt om det. Færdi.
Ignorance er noget sjovt noget, syntes du ikke ?
19/08-11
Jeg har lige sagt wikipedias side om "Effects of cannabis" .. Siger det ikke det hele pæænt tydeligt, om præcist hvor jeg har læst NOGET AF DET. Jeg har som sagt igen, læst utrolgt meget på det, og jeg siger for sidste gang. Hvis du virkelig vælger at være så tilpas ignorant, og krævende her. At jeg bare siger pis og papir og hævder det er sandt. Så sæt dig dog ned på dit lokale og bibliotek og---
19/08-11
og læs. Google og find mange MANGE forskellige kilder om forskning på cannabis.
Jeg basere hvad jeg har læst, på en lang rækkevide af kilder, og ikke bare 2-4 sider jeg har læst..
Evt kan du gå ind på psychedelia.dk eller DCF.dk og spørge ind fra folk. Det er ikke en flok latterlige ----
19/08-11
teenagere som siger alt i deres dumhed for at få det til at lyde godt. Men derimod velvoksne intelligente mennesker der har sat sig grundigt ind i det de gør. Jeg har selv spurgt ind til der også, som én af mine kilder.
19/08-11
Og jeg taler ikke uden om den neutrale holdning fra tyskland. Men den negative holdning fra tyskland, at der netop er risici for hjerneskade.
19/08-11
Søg og du skal finde. Hvis du er så enthusiastisk om det her nu, så syntes jeg du selv skal sætte dig ind i det og researche grundigt. Istedet for at beregne mig som en omvandre encyclopedia. Jeg går ud fra de ting jeg har læst, og er ingen computer der lagre alt i en perfekt hukkomelse. Det er der ingen mennesker der kan/er.
19/08-11
Så spørg jeg, hvordan ved du den ikke er?
Nårh nej, det ved du vidst heller ikke.
Hvordan ved du det jeg siger er det rene opspind?
Nårh nej, det gør du jo ikke?
Hvordan kan du bide dig sikker i de få sider du har været på? Nårh nej, det kan du jo ikke, igen!
Siger det virkelig, for aldersidste gang, ellers skal du ikke forvente flere svar herfra.
Se dokumentaren "Historien om cannabis"---
19/08-11
lav noget research på egen hånd, efter du lyder så utroligt engageret på cannabis.
19/08-11
Tomme påstande..
Jeg har lige referet til en dokumentar, samt at du kan finde diverse bøger og mange mange hjemmesider hvis du ellers gider at gøre dét, istedet for at gå udenom chancen for rent faktisk at få det jeg siger valideret. Men det styre du altså selv.
19/08-11
Vent, vent, vent.. Hvornår er jeg blevet sur????
19/08-11
Jeg har henvist til 2 forummer dedikeret til euforiserende stoffer.
Jeg har referet til en dokumentar.
Jeg har referet til et bibliotek, og nettet.
Sæt dig dog selv ind i det hvis du så gerne vil have det valideret, der har du nemlig chancen for det.
19/08-11
Jeg har heller aldrig sagt at du var modstander af cannabis, på noget som helst tidspunkt.
Tjek forummerne ud, lav en tråd hvor du kan spørge de hundrede vis af brugere der er personligt eller lad være.. Helt ærligt, så er det virkelig ikke mit problem om du gidder sætte dig mere ind i at få valideret de forskellige ting. Det er det sidste jeg har at sige.
19/08-11
Jeg siger det igen så.
Psychedelia.dk
DCF.dk
Psychedelia er beregnet til alle stoffer, men har et forum til cannabis selv. Også et gæste forum hvor uoprettede brugere kan skrive tråde. Men råder dig til at lave en bruger og oprette en tråd i "Cannabis generalt" forummet, da der er meget mere aktivitet derinde. Dcf.dk er specielt anrettet til cannabis kun, alt fra dyrkning til debat.
19/08-11
Og mit grovere ordbrug er ikke fordi jeg er sur, men rettere fordi jeg bare bruger mere grove ord i visse situationer. Hver person er forskellig, og bruger ord på deres måde.
19/08-11
Du har jo ikke engang været inde på siden. Du går bare ud fra det er teenagere. Kan sige til dig der max er 3-5 aktive brugere som er under 18.
Og ja, jeg trækker mig ud. Jeg syntes simpelthen du er alt for ignorent ligenu.
Og desuden, cirka 60 procent af dem derinde ryger fast hver dag, nogle har enda misbrugs problemer.
19/08-11
Ignorant*
19/08-11
Lige nu vil jeg mene du selv bruger ligeså grimt sprog. Så du er vidst ligegod om den.
Hvis du ikke gider sætte dig ind i det, og gå til de steder jeg har valgt at give dig. Så ser jeg ingen grund til blive ved med at debatere med dig. Jeg beder dig stoppe din debat herpå, eller rent faktisk se den dokumentar jeg gav dig, den er uploaded på youtube i flere dele (Part 1, part 2, part 3 osv)
19/08-11
samt bruge forummet.
19/08-11
Det er ignorance og dumstædighed tvært imod ikke.
19/08-11
Det er for sent til, at jeg magter at læse kommentarerne igennem og komme med et svar på noget af det! Dog vil jeg skrive, at jeg synes, det er et ufatteligt godt tabu at tage fat i. De fleste ved egentlig ikke, hvorfor de (ikke) kan lide marijuana. Selv lever og bor jeg jo nede sydpå - Portugal for at være mere præcis - og gudfader, hvor ryger de meget pot hernede! Jeg er selv stor tilhænger af...
21/08-11
Staden og dermed også mildere rusmidler. Jeg har intet imod det, og sidste år kom jeg ud i noget skidt med hårde stoffer og vilde byture (boede i Irland på det tidspunkt). Kom heldigvis på rette spor før det gik rigtig galt, og siden har jeg holdt mig fra både alkohol og stoffer. Jeg foretrækker at kalde cannabis for rusmiddel og ikke stoffer, da jeg forbinder stoffer med de hårdere sager..
21/08-11
Nah, hvorfor ved jeg ikke. Men altså! Siden jeg kom væk fra den trælse periode i fjord, har jeg kun benyttet mig af netop en pind i ny og næ og andet godt til det sjove. Alkohol har desuden også tendens til at gøre op til flere brugere voldelige og ude af stand til at tænke, hvor cannabis - som du også skriver - ikke har disse effekter. Hurra for marijuana!
21/08-11
Lige præcis. Altså, nu syntes jeg ikke man skal misbruge cannabis, ligesom mange misbruger alkohol. (Dvs. Hver weekend, hver dag osv. Ligesom ungdommen nu bruger alkohol.) Men ja, er man stærkt beruset af alkohol kan man simpelthen bare ikke tænke, og er udsat for så mange ting, og gør så mange ting som man i virkeligheden ikke vil gøre. Marijuana har self dets bi-effekter ved langt brug, men det--
21/08-11
men det har alt jo næsten. I mange lande, som for eksempel portugal ja, er cannabis rygning jo næsten en kultur. Mexico, jamaica mange andre steder som fx. Afghanistan, Iran osv. Selv Holland. Og mange stater i USA er ved adaptere til det. Så kan man vist snakke om Hemp Revolution :-)
21/08-11
Jeg vil ærligt melde ud, at jeg ikke ønsker at gå ind i den her debat omhandlede for/imod stoffet cannabis. Men jeg læste lige indlæggene igennem, og jeg føler lidt, at jeg alligevel er nødt til at blande mig. Realize påpeger – på yderst velformuleret vis – både korrekte og meget væsentlige pointer. Hvis vi et øjeblik ser bort fra debattens emne og ser på den meget tendentiøse blog og den dertilhørende debat…
Altså - afsenderen (Yes?No?TACO!:3) har ikke orden i sine argumenter, hvilket må konstateres at være et faktum. Som Realize giver udtryk for, mangler der både selve belægget, men i den grad også ”beviser” for, hvad man baserer sine argumenter på (dvs. kildehenvisninger.) Én ting er at være kildekritisk og gå i dybden med en hjemmesides tendens og derved troværdighed som afsender, men uden nogen som helst form for kilder er der jo ikke rigtig noget at begrunde sin argumentation med. (…)
Så langt så godt. Derudover fremgår det tydeligt i debatten, at ”man” ikke er interesseret i selve argumentationen – men blot i at få ret. Sidstnævnte kan man ikke basere en debat på, og derfor må jeg – alene ud fra argumentationsprinci-
pperne – erklære mig enig med Realize.
Uden nogen som helst form for belæg – for slet ikke at sige kildehenvisninger – må alle påstande anses som de rene postulater. Det betyder, at debatten i virkeligheden bare er påstand mod påstand (og derved handler det om tendenser.) Debatten er altså ikke saglig, som den ellers delvist lægger op til at være, men den er derimod udelukkende et spørgsmål om holdninger. (Og ja, jeg ved godt, at der en anelse angribende blev spurgt, hvorfor folk har så meget imod cannabis, men i bloggen lægges der op til en vis saglighed, hvilket falder ret meget til jorden undervejs i debatten)
So to sum up – jeg forstår ikke helt, at der ikke bliver lyttet til Realize, da han faktisk går ret objektivt og kildekritisk til værks (i modsætning til Yes?No?TACO!:3), som uden videre læser indlæggene som personlige hetz. Skal man diskutere sagen sagligt, må man i den grad både have styr på sin argumentation samt lytte og sætte sig ind i andres udtalelser.
- Jeg håber, at det blev anskueliggjort på en sådan måde, at pointen blev tydelig (:
24/08-11
Det her er meningen det skal være en debat omkring cannabis, ikke argumentering, fremgangsmåde osv.
Derfor vil jeg IKKE fortsætte debatering omkring realizes argumenter hvorvidt jeg giver ham bevis, resourser osv. Jeg bad desuden ikke folk der i forvejen IKKE ved noget om cannabis, om at deltage. Men rettere folk som i forvejen er meget oplyste om stoffet, om deres meninger.

Punktum.
24/08-11
A spliff a day keep the doctor away ;)
hvis du så ved hvad det betyder i rasta sproget! ;D
07/05-12
Jeg mig selv, ryger da en lille pind i ny og næ. Faktisk er hash "sundere" end øl og vin i den forstand. Folk som siger at man bliver psykotiske i hovedet, og voldelige. Det passer i de FLESTE tilfælde ikke, dog kender jeg nogle som bliver ret så voldelige. Men det er når man blander stoffer sammen. Holder mig personligt væk fra alt det hedder krydser, X’er, råhypnol osv. (alle de hårde stoffer). Men ja, a spliff a day keeps the doctor away. Nu gør jeg det kun en gang imellem, men jeg kan godt lide rusen. Og man får det bedre, nogle kan ikke tåle det og knækker sig af det. Faktisk er visse folk også allergiske overfor det. Jeg kan fx. ikke tåle græs(weed, mary j).
05/07-12
Men kig på mig, jeg har ikke ødelagt min fremtid. Gik ud af folkeskolen med kun 10 og 12 taller. Så det passer simpelthen ikke, der er ALT ALT for mange fordomme omkring det her emne. Det er til at brække sig over.
05/07-12
Legalize it!
08/07-13
Gammel blog, men helt sikkert!
Legalize it!
08/07-13
Cannabis is good.<3
Jeg er enig med dig, for du har ret, i det du skriver. Jeg drikker aldrig alkohol, men ryger i ny og næ.. Og jeg klare min daglig dag helt fint :-) Mange mennesker forbinder hash rygere med dovne mennesker, som sidder på sofaen dagen lang - men sådan er det altså ikke, hos alle rygere. Stress er det mest udbredte sygdom, og jeg tror, at cannabis er den bedste hjælp.. Der er selvfølgelig dårlige ting ved det - så jeg vil egentlig ikke råde folk til at begynde. . Men, man skal ikke tale nedladende om hashrygere - hvis man selv drikker sig i hegnet torsdag fredag og lørdag... For det er bestemt ikke sundt, og meget mere skadeligt, end at ryge med måde, i ny og næ.. Alt med måde. ;-)
06/08-13
God blog, med gode facts, er selv hash og skunkryger, før da jeg ikke røg og kun indtog alkohol var jeg en voldig og vred person, efter jeg begyndte at ryge blev jeg mere stille og rolig, og tænker mere over tingene, er blevet mere kreativ og bedre i skolen, jeg kunne sidde stille og fokusere bedre.

Vidste i så også godt at cannabioder går ind og dræber kræftceller? Og det har den amerikanske regering vidst de sidste 40 år, så i stedet for at legalisere hashen, gjorde de den ulovlig for at tjene milliarder af dollars på det medicinske marked? Skunken er den sundeste da det er frisk og nygroet, og nedsætter 33+ sygdomme, og nogle af dem har du skrevet ned. Igen super fedt indlæg! :)
04/09-13
Yup, det har enda kureret kræft fuldstændigt på en uge, da en mand smurte cannabis-olie på huden over en tid af, ja. En uge :-D Og han så aldrig nogensinde til det igen.
04/09-13

Blogger

Sletteeeet:
Slettet

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note