FaceUP Logo

Dagens spørgsmål..(drenge)

Udgivet 23/06 - 2011

Jeg har længe gået og tænkt på et spørgsmål, som jeg aldrig har kunnet svare på selv.. Men måske kan i hjælpe mig?
Dette er spørgsmålet:
Snakken går på, at drenge kun skal have sex i et forhold og at det skal gøres, nu hvor man er sammen. men.. Hvis en pige endnu ikke føler for det endnu, skrider i så bare fra forholdet, eller? Eller vil i kunne vente indtil hun ville være klar? Ville i kunne respektere det, eller hvordan?
- For mange forhold går ud på, at det hele kun begynder at dreje sig om sex, (Ikke fordi jeg har noget imod det, overhovedet) men det er som om, at der ikke er de der store følelser, som der skal være. At sex bare skal gøres, for at gøres. At når man har fundet en, som man har slået sig sammen med, så skal der bare gøres? Eller er det bare mig?...

Som sagt har jeg intet imod det overhovedet! Men jeg tænkte bare på nogle af alle de andre piger, som måske bare gør det, for at gøre det, da kæresten gerne vil.. Det er forkert. Begge partner skal ville det, og om så den ene ikke er klar, så må den anden vente. Er det ikke følelserne, som skal komme i første række?..

Læst 101 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

for mig betyder sex ikke rigtig noget og jeg ville godt kunne vente til hun er klar og ville ikke forlade hende hvis vi havde sex. ville hellere have noget seriøst istedet for det USERIØSE lort
23/06-11
mange tak for svaret :-)
23/06-11
Du skal have mange tak for dit svar :-)
23/06-11
Du skal have mange tak for dig svar :-)
23/06-11
for mig betyder det heller ikke noget hvis pigen ikke føler sig klar så kan jeg godt forstå det men derfor ville jeg da ikke miste føleserne for hende hun ville jo stadig være den som hun plejer at være:D
26/06-11

Blogger

lullo:
hej alle sammen

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note