FaceUP Logo

Date en Crossdresser (drenge og piger) Ville du date en crossdresser?

Udgivet 03/06 - 2014Opdateret 03/06 - 20142014-06-03

Hey der ude :)

har længe gået og tænkt på hvordan folks holdning er til Crossdressers . . . 

Kunne du finde på at date en ?

hvordan ville du have det med at finde ud af en du har været i forhold med længe egentligt er en crossdresser?

det sker desværre oftest når folk tænker på en crossdresser at de så tænker på en gammel mand i dame tøj og væmmes ved den tanke, men kig fx på min profil og se mine billeder ... jeg er en dreng der netop har det meget godt med at iføre mig pige tøj og makeup osv. . .

hvis du ikke ved hvad en crossdresser er det: 


En som kan lide at "lege" med sin feminine/maskuline side i kortere eller længere perioder og som derfor kan finde på at iføre sig tøj fra det modsatte køn. Men oftest befinder sig godt med deres nuværende køn og ønsker ikke at ændre på dette. Dette gælder også for kvinder dog klæder de sig bare som en mand.

 

 

 

Læst 57 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Well, jeg har ikke noget imod det, men jeg ville ikke date en, og jeg ville ikke bryde mig om at opdage, at en fyr jeg datede var crossdresser. Synes at et forhold kræver tiltrækning, så tror det kræver en vis del biseksualitet for at kunne være i et forhold med en. Men du er faktisk ret overbevisende som pige på mange billeder. :)
03/06-14
Ja det kunne jeg sagtens finde på, det ville egentlig også være forkert at sige at jeg ikke kunne når jeg faktisk havde plan om at skifte køn fra mand til kvinde, jeg tror bare generalt at jeg er blind på mennesker og kan falde for hvem som helst :P..  jeg har ikke den mindste fordom overhovedet.
men ja, nu har jeg dog bare valgt at gå tilbage til at være mand, men hvis jeg opdagede længere i et forhold at min kæreste kunne lide at klæde sig som kvinde ville jeg slet ikke have noget imod det, ville støtte op omkring det istedetfor, og mht sex og samlege, bring it haha :P
08/09-14

Blogger

Tihi10:
oojiaah ;D

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note