FaceUP Logo

Den store kærlighed? Kærlighed kan blive en sorg

Udgivet 14/09 kl. 5:01
Velkommen til mit første blogindlæg smile

Jeg har sådan de sidste par dage, siddet og spekuleret lidt på, hvorfor at kærlighed ofte gør ondt?
Jeg har personligt selv været i tre seriøse forhold, hvor jeg dog bare må erkende, at det absolut ikke har været gode forhold for mig, at være i. Jeg ved at de fleste mennesker, kommer til at opleve kærlighed, hvis ikke mange af jer her inde, allerede har oplevet kærlighed i jeres liv. Der er for de fleste, mange spekulationer, og der kan gå mange tanker i gennem hovedet, når man tænker kærlighed. Når jeg tænker kærlighed, så tænker jeg 'Åh nej' og det er jo faktisk ganske forfærdeligt, at jeg i en alder af kun snart 18 år, tænker sådan. Jeg mødte engang en, som virkelig har sat sig et spor i mig, nok også større end jeg vil erkende. Jeg har prøvet at finde en ny kærlighed, og jeg har også set et par fyre, men det er som om, at mit hoved bare tænker på ham. Det resulterede så i, at jeg måtte være ærlig, og åbne op for de fyre jeg har datet efter, og fortælle at jeg simpelthen ikke følte noget for dem, for mit hoved var kun ved den ene person, som jeg dengang mødte. Jeg synes det er ret trist, at en person bare kan få mine følelser til, at gå totalt i opløsning. Jeg ved der er folk ligesom mig, der tænker, 'hvorfor lede efter den eneste ene, for der er ingen til mig i denne her verden' den tanke håber jeg, både for mig selv, men også jer der har det sådan, at i simpelthen smider den tanke væk. Kærlighed kan være noget rod, men jeg vælger at forsøge, at tro på, at der er en til os alle sammen. Jeg håber selv, at jeg snart finder kærligheden, den eneste ene, altså ham. Hvis jeg skal give et råd fra min egen erfaring, så lad aldrig en person erstatte den person, du har følelser for, eller prøver at komme over, det ødelægger mere end det gavner. Tak fordi du ville læse med laughingtongue-out
Læst 68 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Nice! Et blog indlæg med mere end 20 ord. :)

Det er ikke kærligheden der gør ondt. Jeg tror såmen bare mange af os forveksler forelskelse eller sex eller intimitet med kærlighed. Jeg vil ikke sidde og lege kærligheds-professor-
, og lade som om jeg ved hvad kærlighed egentlig er i det hele taget. Jeg tror det er en universel ting, og vi må alle tage hver vores vej til kærlighedens favn. For mig er kærlighed synonym med Gud. Men hey, virkeligheden er subjektiv, og jeg tror alle vil have deres egen ide om hvad kærlighed er, og jeg tror ikke der er nogen der har ret og andre der tager fejl. Der er ingen der har monopol på sandheden, altså SANDHEDEN. Det er i hvert fald min sandhed, så det er sandt for mig. Sandheden, den ene store universelle sandhed, er at alt sandhed er sand.
Men tilbage til kærlighed. Ja. For mig er kærlighed noget åndeligt, og dermed noget man ikke helt kan begribe, ikke så længe man er bundet af kødet, ikke så længe man lever i den såkaldte fysiske/virkelige verden.
15/09 kl. 2:21
But no worries, we’ll all get there in the end, cause there’s simply nowhere else to go.
15/09 kl. 2:22
Du har så ret :)
15/09 kl. 6:33
Indhold til tankerne sådan en sen Tirsdag aften.
Min eneste undren er; hvorfor så optaget af kærlighed i så ung en alder? En skønne dag vil den rette fyr dukke op, så bare tag livet en dag af gangen.
19/09 kl. 23:08
Kærlighed gør vel ondt, fordi man mister eller bliver såret over en man er vild med.
Det jeg nok vil sige er det mest forvirrende ved kærlighed, er forelskelse. Det kan bare ikke forklares bedre, end dem som siger, at det er en form for sindssyge. Pludseligt så falder man for en,  det er som om alt ens fornuft bare forsvinder. Man kan ikke selv bestemme hvornår forelskelsen starter, og man kan heller ikke selv bestemme hvornår den slutter.. heller ikke selv om den er slut for den anden parts vedkommende.
Forelskelse kan værre frustrerende og hjerteknusende, men det kan også være fantastisk når følelsen bliver gengældt.
Højt at flyve, dybt at falde.
Mit råd er, slap af, nyd livet, find dig selv. Vær positiv og åben over for mennesker, og prøv at gemme den desperate tanke om at skulle finde en ny fyr hurtigst muligt væk. Du har masser af tid, og der er jo et hel hav af fisk i havet som man siger. Nyd du kan tjekke fyrene ud uden dårlig samvittighed mens du kan ;)
21/09 kl. 19:41

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note