FaceUP Logo

DET GENIALE EMNE

Udgivet 17/12 - 2015

Okay.. Jeg synes virkelig det her emne der kom ind er GENIALT..

Jeg fik et emne ind omkring ”Hvorfor skal drengen altid skrive”.. Det synes jeg er vildt genialt, fordi jeg har modsatte syn, jeg synes tit det er pigen der skal skrive til drengen.

MEN jeg giver også ret i at det tit er drengene som skal skrive til pigen for at få kontakt med hende, men det er også tit omvendt. Jeg har oplevet begge dele, jeg synes det er mega træls hvis det altid er mig der skal skrive, men synes virkelig også det er træls hvis jeg ved at jeg aldrig selv skriver til ham. Mange af mine veninder dropper tit en dreng fordi han skriver for ”meget”, men det er jo tit fordi de ikke selv skriver til ham, så de føler han skriver hele tiden. Det er tit et stort problem mellem drengen og pigen. Fordi at den som skriver knap så meget ikke vil indse det, og bliver sur over den anden er sur over at man selv skal skrive hele tiden.. Wow det lød forvirrende, håber i forstod den :-D

Det er et uendeligt emne om hvorfor er det sådan? Ja det ved jeg ikke, hvis jeg vidste det var det jo ikke et problem i mit liv. Problemet med os piger er tit at vi vil have i drenge viser i vil have os, derfor skriver vi ikke, hvilket resultere i at vi bliver droppet af jer fordi vi er for kostbare:-D.

Hvad er jeres mening?

Læst 159 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Altså, i hvert fald på den her side, er det helt klart drenge der skriver mest til piger, og ikke den anden vej. Du vil finde rigtig mange piger, der per princip aldrig skriver til nogen herinde, og kun venter på at drengene tager kontakt. Grunden til at du ikke for særligt mange beskeder, er at du intet profilbillede har. Jeg har ikke et selv, så, vi er i samme båd. Men, grunden til at det er sådan, handler om langt mere, end bare hvem der skriver først og holder samtalen i gang. På den her side, er der på ethvert tidspunkt, langt flere drenge online, end der er piger. Så allerede der har vi en forklaring på, hvordan kvinder kan forvente andre tager initiativet, og hvorfor de også er i stand til at vælge og vrage i hvilke drenge de faktisk gider at skrive med. Udover det skal vi også tage højde for, at hvis vi sammenligner folks civilstatus, er der langt flere af de aktive piger, der har en kæreste, end der er drenge. Der er bare ikke nok piger, derfor har drengene ansvaret.
19/12-15
Jeg vil hellere slippe for at skrive med en tøs, hvis hun ikke selv kan finde ud af at deltage i samtalen, udover at bare svare.
20/12-15
en ting jeg i hvert fald synes er meget frustrerende på denne side er, at når man så faktisk skriver til en pige, og man kan se, at de har set ens besked, så svarer de ikke tilbage. Det er jo komplet åndsvagt, at flere har sagt, at drengene sal skrive til de først, og når man så faktisk skriver, så svarer de fleste piger ikke engang igen

20/12-15
Ligegyldig kommentar, gad seriøst ikke at læse din roman.
- vil bare sige, at jeg skriver sjældent til folk, fordi jeg netop er træt af, at det stort set altid er hos mænd, som skal tage kontakten. Det er noget pjat, kom ind i kampen piger.

20/12-15
Haha slacker, nu får jeg nok med beskeder, men det var et emne en skrev, og jeg kan sagtens selv skrive til folk.
-
21/12-15
Michelle, jeg har bare en masse veninder herinde som ikke vil skrive til en dreng først, hvor deres kommentar bare er " Hvis de vil skrive med mig, må de jo tage sig sammen og skrive til mig " så derfor mener jeg tit at det er drengene som skal skrive og nogle piger bare er alt for kostbare. Så er der sådan en som dig og mig som godt kan skrive til en dreng først hvilket jo bare er godt ;-)
23/12-15

Funktioner

Del artiklen:


Opret note