FaceUP Logo

Det handler om at hænge i.. Et andet liv??

Udgivet 29/03 - 2016

Årh fritid! Hold op, hvor er du savnet!
Kender du det? Man føler at man arbejder dag ud og dag ind. Måske sidder man i Netto, eller arbejder som lærer. Det kan også være at man sidder bag et skrivebord hele dagen og drømmer sig væk..

Mit liv har været kaotisk de sidste 3 år. Jeg boede på Amager, så flyttede jeg til Regstrup, derefter til Jylland og så tilbage til Regstrup igen. - Nej vent lidt, jeg boede da faktisk lige.. 3-4 måneder i Høje Taastrup. Men ja, nu er jeg boende i Regstrup. Jeg har job, veninden er tæt på, familien er tættere på end da jeg boede i Jylland.. Jeg har min hest, det kan ikke blive bedre!

Arbejdet ligger i Vipperød. Cyklen jeg køre på frem og tilbage er ikke min egen, det er venindens. Min egen blev stjålet på Hedehusene St. Men sådan kan det vel gå..
Min mødetid er fra kl.8-16 hver dag. Det lyder jo meget normalt..
Jeg ender dog altid med at være i stalden kl. 07.30 fordi jeg cykler i god tid, for at tage forbehold for dårligt vejr.. og jeg ender altid med først at være på vej hjem efter kl er 17 fordi jeg blev spurgt om jeg ikke lige ville fodre hestene.

Hvis ikke du allerede har gættet det, så arbejder jeg i en stald. Det er ikke hvilket som helst sted! En lille privat træningsstald, med en masse islandske heste. Min Chef er islændinge og han kone snakker også flydende islandsk, takket være hendes 3 år, hun har tilbragt på island.

Mit arbejde består i at lave en masse smååting såsom at vaske 21 bløde muler med desinficerende vand for at undgå evt. smitte. Der skal smørres noget olie i hestene ben, så de ikke får mug. Dækkenerne skal af og på igen senere. Hestene skal ind og ud. Der er 4 hold. Først hingstene, så vallakerne og tilsidst hopperne der deles i to.  Der skal muges 19 bokse, og gives vand alle steder, også udenfor, til alle de andre heste, udover de 21 der er i stalden. Ridebanen skal være pæn.
Jeg har 3 ungheste jeg har tilredet, som skal trænes videre med, og 2 heste der skal holdes ved lige fordi de er tilsalg.

Nårh ja, fik jeg sagt at jeg arbejder 14 dage af gangen? Arbejder alle hverdage, og har fri hver anden weekend.

Kære fritid, jeg  savner dig utroligt meget. Jeg har måttet vælge dig fra! Jeg bliver nødtil at få en masse erfaring, og tjene nogle penge. Når jeg har arbejdet 3 måneder mere, altså 6 måneder i alt på den her måde, så lover jeg dig at der bliver mere tiid til os to! Vi skal ud og hygge os sammen med veninderne og familien. Lige nu er det rigtig svært at nå andet end indkøb, tøjvask og oprydning  i weeekenden.

Jeg savner at tage en spontan tur ud og shoppe, eller at kunne blive liggende i sengen til man fik dårlig samvittighed.
Jeg kan huske den gang vennerne eller veninderne skrev ved middagstid om man havde nogle planer for dagen, og man endte med at ses.

Nogle gange, nej rigtig tit... har jeg lyst til at smide alt jeg har i hænderne, og gå hjem. Jeg har lyst til at sige farvel til min chef, helt uden grund.. Bare fordi jeg ikke vil mere. Jeg vil være fri! Fri for arbejde og skole, fri for ansvar og forventninger om hvad man gør og ikke gør.
Men som mor siger, så bliver jeg nød til at hænge i. Jeg må holde fast, så jeg kan nå mit mål. Det skal nok give pote i sidste ende. Nogle gange føles det godt nok som om det ingen ende har, men nu må v se. Der kan ske meget på 3 måneder..

Hvis jeg kunne vælge et andet liv, hvilket ville jeg så have?

Jeg tror jeg ville ønske at jeg var millionær, og ikke behøvede at arbejde. Jeg ville ønske jeg kunne give alle, hvad de manglede. Jeg ville støtte forskellige organisationer, spise sundt og fornuftigt. Jeg ville bruge mindst 3 timer hver dag på en af mine mange interesser, som ikke har noget med heste at gøre. Jeg ville hjælpe hvor jeg kunne, og prøve at gøre mindst én person glad hver dag.

Jeg ville ønske at alt var lige til... Men sådan er det ikke... Menjeg glæder mig til at nå mit mål.. en dag. Måske snart? Hvis jeg arbejder hårdt nok.. Mor siger at man kan blive hvad man vil, hvis man virkelig vil det. Det tror jeg på, Min mor er min inspiration, hun er en figther, og jeg deler hendes styrke. Jeg kæmper til jeg når mit mål eller falder i forsøget.

Mor siger at det handler om at hænge i.. Så godt som man kan...

Læst 36 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note