FaceUP Logo

Drenge &’ deres Ros?!!

Udgivet 22/06 - 2010

 Jeq syntes at når man skriver med en dreng, så skriver de altid med det samme at man er Gude smuk, og Meqa lækker? Men de mener det garrenteret ikk! Hvordan kan man selv vide, om de ikk bare kommer med al den ros til en, fordi at de vil have en til at smide tøjet, så de kan få Det herre grineren ud af at filme og tage billeder af en?

Man kan ikk vide om det er nogle klamme stoddere, som kun tænker med pikken, og bare vil have en piqe med i senq? hvorefter de bare skrider og fryser dem totalt ude og hva' ved jeq?! 

Jeg oplever tit at alle bare siger at jeg er Smuk og over lækker, også lidt efter, begynder de med "Smider du ikke lige trøjen?" "Stripper duh ikk for miq?" "Rør ved dig selv, det tænder miq" og hvad ved jeq!? Vil de have nogen til at strippe, Så qå i byen og find en piqe der vil det samme som duh selv viil??!

Jeq tror at noqle piqer, tror drenqe vil forgude dem, hvis de fx. gik i seng med dem.. Men derefter sletter drengene dem nok bare, Og fucker dem op? Jeq siqer ikk jeq har prøvet det , og vil jeq heller aldriiq , men jeq tror det er sårn!

Jeg syntes det er Latterliqt, Og det er Mín mening at hvis en dreng begynder at kalde dig gude smuk og over lækker, og begynder på Hans liderliiqe snak, ikk for noqet, men Jeq mener virkeliiq at noqle drenqe qør for meqet for at se lidt mere hud end normealt, Det er da okay at piqer hopper på den , men jeq har virkeliiq ondt a de piqr der bliver midsbrugt på dén måde.. 

 

Men der er ozz manqe der tror at størelsen på en piqes patter , er det viqtiqeste frem for den hun virkeliiq er! Respekter hende istedet for at udnytte hende! Der er piqer der ikk er liqe så flotteh som andre er , Men de kan have en fantastisk personlighed, som folk ikk værdsætter, eller opdager Når det er de kun tænker på pigens krop! Det kan være at hun ikk er Gude smuk som en super stherne udenpå, men dét kan hun være indeni, og hvem har saqt at det udenpå ikke ændres en daq, ( Jeq siqer IKKE at man skal ændre siq selv for en drenq eller noqet, Men at man skal være den man virkeliiq er )  Men fordii at hun ikke liqner en sterne, er der ingen der vil se hende, ingen der tænker på hvordan hun kunne være at være sammen med , eller om hun har det qodt?

Jeq syns , Til jer drenqe , at i der Kun tænker med pikken , er for svaqe til at bruqe Det øverste hovede , og tænke siq om før de spørqer en fremmed piqe om hun ikk smidder tøjen for en? Men også til jer piger, hvis i lægger billeder ind af jer selv, hvor man Kan se jeres røv , eller Det meste a jeres Patter , og i alliqevel ikk gider at sidde og skrive med en masse røv liderliqe drenqe , så Drop de billeder , og læq billeder ind a jeres ansigt , Eller fuck det med billederne? - ellers er det jo de regner med i smidder tøjet , eller andet , og de så reqner med : Hov , se liqe hende dér , hende kan jeq da nok liqe knalde en nat? 

....

Piqer , hvis i selv kalder jer for barbier , skal i reqne med at drenqene leqer med jer og jeres følelser! ;o

....

Jeq ved ikk om det bare er miq , men det er virkeliiq min mening..

XoXo Camilla Johansen..<3

Læst 147 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jaaé :D <’3
Så er jeq ikk håbløs`? xD
24/06-10
haha , troede jeq joh! xD<3
24/06-10
Neej , dét qider faktisk ikk?  xD
26/06-10
Helt enig! xD
02/07-10
Godt Misser! xD
02/07-10
jeg har set det du snakker om. drenge der kun tænker med lemmet, og jeg må indrømme at jeg har set en ret pæn tøs jeg var lidt for ond ved, og jeg fortryder det helt vildt nu når jeg ser din blog her. jeg vil bare sige tusind tak fordi du har lavet den, den har været en god øjnåbner, ognæste gang hvis jeg ser en smuk pige , vil jeg virkelig tænke en ekstra gang.
igen mange tak
06/07-10
Helt iorden , godt der er noqle der kan bruqe det til noqet (’:
07/07-10
Godt skrevet! Er helt enig med dig :)
08/07-10
Nåre , jaa selvfølgeliq ..
Ved der altid vil være den slags der stort set ikk har selvtillid - der har jeq selv været på et tidspunkt . Men det er altså ikk alle der får det bedre a st få det afvide a folk ..
13/07-10
enig!
19/07-10
:’D
20/07-10
ENiG!!!!!!
23/07-10
Indeed. Det er en ond verden. Man ved ikke, hvad man skal stole på? Hvor mange gange har jeg ikke haft tanken, om han prøver at smigre mig for at få mig til en masse lort? Hvor mange gange er man ikke faldet lidt for én, der så bare brugte dig... Flot blog. ROS!<3 (Jeg skriver sjældent hjerter, men det her er utrolig godt).
07/02-11
HAha.. Tak Søttax.. (:
Der er bare såé tit at Folk de er søde og dejlige over for en.. og når man så først er faldet lidt for dem.. Så fucker de bar det hele op.. s:
07/02-11
Præcis. Verden sutter
21/03-11
Nemlig.. Verden Sutter.
22/03-11
det mega godt skrevet det passer på mange drenge men det er sgu ike det som at visse at kvinder liger under standard det er noget svinsk noget at gøre er så godt som enig med dig :D
22/09-11
*det er sgu ligesom at visse at pige er under er under mindre værd/under standard en drenge *
22/09-11
Piger skal behandles med respeckt :D
22/09-11
Det er nemlig rigtig henrik!:-D
22/09-11

Blogger

CamillaJohansen:
Du kalder mig en kælling, som om at det er en dårlig ting? (-;

Funktioner

Del artiklen:


Opret note