FaceUP Logo

Drømme..

Udgivet 10/05 - 2009

Fremtidsdrømme


De fleste piger drømmer om at blive berømte. Enten som modeller, sangerinder, eller skuespillere. Hvis alle blev det ville det jo nærmest være de 'normale' mennesker som blev kendte. Det er da godt nok at deres forældre siger til dem at de har talent, men er det ikke bare noget forældre skal gøre?


De fleste drenge vil være kendte fodboldspillere, eller skuespillere, sangere, endda modeller. Men tænk på at ikke alle vil kunne blive det. Der skal jo også være nogen til at se dem i tv'et.


Prøv at forestil dig hvis dette virkelig gik i opfyldelse. Det ville være en hel anden verden.

 

Drømme om natten

 

Alle drømmer om natten. Nogen siger man kan se ind i fremtiden igennem dem. Men der kan man jo ikke? Nogen drømmer om deres barndom, eller måske om en de er helt skudt i. Andre har mareridt - en ond drøm.

 

En drøm du har haft kan følge dig i længere tid. Du kan tænke over den dagen efter, og sommetider kan du endda fortsætte drømmen.

 

Dagdrømme


Dagdrømme er dine tanker, bare som et stort sceneri. Et helt teater af dit liv. Eller noget du vil ha' til at ske. Du kan være helt væk i drømmeland, og du opfatter ikke andet end den. Lidt ligesom at være forelsket, med den forskel at du styrre hvad der skal ske.

 

Din Drøm - Dit Liv - Din Verden

 

Læst 63 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Kirr 22
Kirr:
Don’t drink water! Fish have sex in it.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note