FaceUP Logo

Dumme spørgsmål.. .. Er der mange af.

Udgivet 11/02 - 2014

Og jeg har også et. Kan man virkelig "tillade" sig at kalde sit album/mappe whatever for "Model billeder" i så stor stil som folk gør herinde? I så fald er modelbranchen i hvert fald blevet meget stor. 

For mig er "model billeder" billeder af en faktisk model - altså en mand eller kvinde som arbejder hos et legit modelbureau. En faktisk model. ¨

Og ikke: En pige og hendes veninde der er gået ud i skoven med hendes fars spejlreflekskamera og har taget et par fotos. 

 

Dumt spørgsmål, men vil gerne have jeres svar alligevel. 

Læst 114 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Nøfpadden: Det er bare sjovt som mange, nok selvopfundne, modelbureauer pludselig har piger der er små-overvægtige, alt for små, ikke specielt kønne eller nogen unikke ansigtstræk, dårlig til posering, ikke er fotogene, gamle nok, for gamle, ja stort set alt. Men de er måske ikke så kræsne længere hahaha
11/02-14
world: Syntes bare at betydningen af model ikke har en skid mening på den her side. Ville nødig faktisk være model, for det ville ingen da tro på herinde (eller jo de blanke). Jeg syntes bare man skal kalde det noget andet end model, for personligt syntes jeg ikke det er det man er. At stå model og at være model er to vidt forskellige ting for mig. Derfor er det mig et kæmpe pet peeve at piger "er modeller" og har "model albums" overalt på Faceup.
11/02-14
Det korte svar: nej! Man er heller ikke fodboldspiller, blot fordi man sparker lidt til en bold én gang om ugen, hver torsdag. Fordi Lise betaler den lokale fotograf for, at skyde en række billeder af hende, gør det hende ikke per automatik til model. Ej heller gør det billederne til såkaldte modelbilleder. Først når man derimod har det som profession, kan man anses for værende model.

12/02-14
Man er i bund og grund ikke "model", før det er et arbejde for dig. Men man kan godt få taget "modelbilleder&-
quot;.

Men på den måde er man jo heller ikke fodboldspiller, gamer, sanger, musiker, osv. før man får penge for det? Jeg tror bare vi dømmer hårdt ned på "modeller"-
..

"Det er bare sjovt som mange, nok selvopfundne, modelbureauer pludselig har piger der er små-overvægtige, alt for små, ikke specielt kønne eller nogen unikke ansigtstræk, dårlig til posering, ikke er fotogene, gamle nok, for gamle, ja stort set alt." - Nu skrev du det her. Men behøver modeller at have det? Du ved vel at modeller kommer i alle størrelser og former, ikke? Nogle modelbureauer arbejder kun med tykke/fede mennesker, andre arbejder kun med undervægtige. De gør det for at tjene penge, eller fordi de ser skønhed i lig- og skævheder.
13/02-14

Funktioner

Del artiklen:


Opret note