FaceUP Logo

Efterskole livet i HEaven

Udgivet 01/06 - 2012

Fuck hvor er det underligt en måned tilbage, af efterskole livet tro sq jrg kommer til at savne det dejlige fællesskab. Et år med musical, gode venner, turne, studietur, natteløb og så mange andre fede stunder som Tina Dickow koncert.

Et år på efterskole har givet mig så meget, jeg blevet mere moden, blevet åben fået flere venner. har strippet igennem et vindue. Udfrodret mig selv til ting jeg aldrig troede jeg skulle gøre i mit liv.  

Til jer der overvejer efterskole livet tag det. Det er minder for livet, oplevelser for livet. Hvis du er dans, musik, drama, musical og sceneteknink typen. Kan jeg anbefalde Hoptrup efterskole. Jeg har ikke fortrudt jeg tog afsted, ja det har været eksremt hårdt bor i skuervogne fordi min skole valgte at brænde 11 dage inden skole start. men jeg har oplevet ting inden andre kan drømme om. 

Efterskole livet giver en så meget.

 

kommer sq til at savne folk fra HEaven :-*

Læst 14 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

humpe:
lidt om mig

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note