FaceUP Logo

En utålelig verden. xoxo.

Udgivet 09/02 - 2012

Utålelig, klam, irriterende, ødelæggende, provokerende, flabet, beskidt, og i det hele taget bare uudholdelig, er den verden jeg lever i fortiden. Og alligevel. Jeg føler at der er nogen ting der ramler fortiden, men samtidig med er det fantastisk et andet sted. Alting er så tæt på, men alligevel ikke indenfør min rækkevidde.
Hver eneste dag kastes der lort i hovedet på en, og det ender med man står i lort til halsen. Så snart de sårene er helet, ramler det et sted og der kommer nogen nye. Folk der ikke bryder sig om en starter rygter, og lyver åbner lige sårene og kaster salt i. Det kvæler bare en mere, og mere.. Til sidst har du oplevet så meget lort, og had så du overser kærligheden fra de folk der elsker dig. Du bliver et koldt og ligeglad svin, og de venner og veninder der elsker dig begynder stille og roligt at forsvinde. Hvilket ikke gør det nemmere, og påvirker den ligeglade side igen. Karma is a big bitch.

Jeg har forstået sådan på livet på de hårde og lange år jeg er gået igennem at livet handler om modstand. Hvis det køre super godt derhjemme, så stinker det så også bare et andet sted. Få gange i seksten år har jeg oplevet at følt at alt kørte på skinder, og alt var fantastisk. Også alligevel. Jeg kan ikke åbne mig selv om hvordan jeg har det til nogen. Jeg føler mig indespærret. I fængsel. Man kan ikke stole på andre end sig selv. Jeg kan betro mig til 4 mennesker. Og alligevel er jeg usikker på om det kommer videre til nogen af de andre piger. Jeg betroer mig ikke omkring hvordan jeg har det til mine forældre. Enten bliver de sure over at man har det sådan, eller tager det ikke seriøst. Jeg betroer mig til mig selv. Den eneste jeg kan stole hundrede procent på i denne verden. Personen jeg ved aldrig vil sladre, eller starte løgnagtige rygter. Mig selv.
Når der endelig er en ting jeg har fået styr på, alt fungere perfekt? Bliver jeg ramt igen et andet sted. Skal jeg virkelig bare stille mig tilfreds med at det hele ikke flopper på samme tid?

Jeg ved der er flest gode ting der fungere for mig fortiden, men alligevel hænger jeg mig alle de dårlige. Det er dem jeg tænker på, det er dem der får mig til at føle som jeg gør. Det hænger mig langt ud af halsen. Føj for helvede. Jeg kan ikke andet end at side og tænke over hvordan alt bliver perfekt & fantastisk i mere end 3 dage af gangen, og så udføre det! Ja, det vil jeg gøre. Seeeeeeees.

Læst 16 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Scoretrolden:
Julie Salling - Me, myself, and i.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note