FaceUP Logo

er det forkert? eller hva??

Udgivet 08/06 - 2014

jeg har en Veninde som er pisse forelsket😍💘💖

 

Hej jeg har en veninde som er mega meget forelsket.

1. Hun er 15...♀

2. han er 26...♂

De begge er forelsket i hinanden men er det forkert? De ikke kærester de har bare en flirt eller vil mere sige har noget kørerne.. hun spurgte mig her for en uges tid siden hva jeg syns men jeg viste ikke helt hva jeg skulle sige for de kan begge li hinanden på sammen måde og jeg ved ikke om det forkert for han er meget voksen i det og hun opfører sig som en på 18-19 år...😯

jeg svaret så bare at vis du virkelig og jeg mener virkelig godt kan li ham så tænk ikke på aldern det et tal som vi ikke selv kan kan lave om på for vis du kan li så kan du det! 💖 men det ikke noget jeg kan svarer dig på... 😟 men lyt til dit hjerte og gør det du føler er det rigtige for dig! 💖💍

Sagde jeg det rigtige til hende eller er jeg totalt forkert på den? 😟😓💖💧

 

Læst 89 gange

Kommentering

Kommentering er slået fra for denne artikel.

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note