FaceUP Logo

Er jeg forelsket?

Udgivet 13/06 - 2011

Hej alle jeg har et spørgsmål.

Jeg kan godt lide en dreng, vi kalder ham K.
Ham og mig flirter meget sammen og skriver meget, jeg ringer næsten til ham hele tiden..

Jeg tror han syntes jeg er irreterene(forstår det godt)
Men jeg vil hele tiden være sammen med ham, og vi har kun været sammen en gang, og når jeg møder ham snakker jeg med ham med mindre alle hans venner er med ham, de er meget gangster agtige!!
Hjælp mig alle sammen!!!

 

Læst 120 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jeg er åben for alle svar og kommentare’!!
13/06-11
Ja, det virker da helt bestemt som en forelskelse.. Prøv at stå med ham selv på et tidspunkt, pil lidt ved hans trøje, og hør så om der er noget imellem jer?

13/06-11
Jeg snakker med ham hver nat:)
Men han siger jeg er sød og lækker og fræk(;
Men hver gang vi aftaler en dag så, ringer jeg og spørger vi skal mødes og så tager han den ikke og først 3 dage efter snakker jeg med ham og så siger han at han hans mor skulle opereres!
Men han skrev eller ringede ikke!!

18/06-11
prøv bare og spil lidt kostbar.. skriv lidt med andre drenge og gør ham lidt jaloux.. lad ham komme til dig og så skriv lidt mere og mere med ham? (-:
- hvis han bruger den med at hans mor skal opereres flere gange, skal du tage det op med ham, for det kan da ikke helt passe?:i
20/07-11
det kunne godt lyde som om du er forelsket i ham. Bare hver dig selv, det med at spille kostbar har aldrig virket hvis man ønsker et forhold, for er du ikke dig selv, så er det jo ikke dig han bliver forelsket i. Spørg ham evt om han synes, at du er for påtrængende, eller prøv at give ham lidt plads, altså ikke ringe til ham hele tiden. :)
11/08-11
Nah, ikke når du tvivler.
13/08-11
okay i drenge som har skrevet, i ved jo ikk en skid åbenbart hvordan det er at være forelsket i starten, mig selv har jeg da mange gange været i tvivl.
men et godt råd er at ikke spille kostbar, så vil han måske tro at du ikk er intereseret i ham, og så vil han lade dig være
istedet så hvis du vil være sikker på om du er forelsket, så lav en liste med dårlige ting ved ham og gode ting ved ham. så kan du jo se det på den måde, hvis du virkelig er forelsket kan du kun komme i tanke om en eller to eller slet ingen ting ved det dårlige
det var bare et godt råd fra den dreng som har prøvet at være forelsket
16/02-12

Blogger

Julie!:*:
Rille miin pige!!:*

Funktioner

Del artiklen:


Opret note