FaceUP Logo

et digt om en i mit liv. er dig evig taknemlig (’’:

Udgivet 08/05 - 2009

Husker det som det var i går. Det første det anden det tredje. En himmel i mine tanker. En lyd af en melodi som du ikke har hørt længe. Men en lyd som lød som det kom fra fugle og engle. Den perfekte verden. Glad og jubel. En hånd som ikke måtte give slip 2 hjerte som ikke måtte skilles en glæde som aldrig måtte forsvinde. Tanker strømmet i mit sind. Dagen blev snart til aften. Ønsket at blive og ønsket at sige de 3 ord. Men følte du vidste det. Følte vi begge vidste det. 2 ubeskrivelige bånd skul snart blive mødt igen.

 

Tiden den gik og gik . Med lyden af tik tak. Er blevet fanget af mørke. Ved ikke hvad glæde er. Jeg høre din stemme. Lysten for at række hånden ud i det mørk, håb om af at føle det jeg har følt før.

Men trækker den tilbage. Og en tåre triller ned af min kind. Og igen bliver sind ødelagt igen.

Høre din stemme igen. \'\'Elskede\'\' Og mod kommer. Kommer op. Ser lys. Glans i mine øjne fra de tåre jeg havde. Ser jeg dig. Glæden kommer igen . Fra himlen blev den sendt. Mine bønner er blevet hørt. Det sidste jeg ønsket inde at se lyset . Er at give dig det kys. Havde den tanke og føles. At vi begge vidste igen hvad vi vil sige. De 3 ubeskrivelige små ord. Med sådan en stor betydning. De 3 eneste ord men tænker på efter det her...

 

men hvad betyder det nu. Det en ren fortid. Det slut. Bliver langsomt slugt af mørket alene.
Vil ikke stå på den her scene. Hvad skal jeg gøre. Hvorfor skal jeg lide ?. Hvad skal jeg do sige.
Savner dig ? Brug for tryghed . Brug for at blive hivet op i tide. Men det lang tid siden .
Men jeg venter. For jeg ved håb er der altid. Det bare med at tro på det. Men har brug for et skub.

 

Læst 109 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

sødt ;) har du selv skrevet dt
08/05-09
håber du laver en 2. :D
og ska nok hjælpe til den blir endnu bedre og ender godt<3
13/05-09
ejj.. den er vildt go!(: du er vildt go til at skriver digte bliv endli ved med det! det gir mening(:
25/07-09
sødt homie <3
26/07-09
Det er ikke et digt.. måske et essay eller prosa, men digt er det vidst ikke.
07/04-14

Funktioner

Del artiklen:


Opret note