FaceUP Logo

Et knust hjerte hvorfor? Tal ud om det.

Udgivet 10/10 - 2015
Dette her år synes jeg faktisk at det er gået meget hurtigt. Der har været mange gode ting der er sket som fx. at jeg kom med til Tyrkiet eller at jeg skal været moster igen. Der har dog også være en meget STOR del der har været dårlig som fx. 9 klasse, problemer med veninder, lærer, forældre, det der har taget mest på mig det med mine VENINDER;( De betød alt for mig med smed mig væk, som var jeg skrald, selvom jeg er et menneske som alle jer andre. Det er altid mig der er det STORE problem og jeg ved ikke hvorfor. Hvis de bare ville fortælle mig hvad jeg gøre galt. Den ene dag elsker de mig så meget at de aldrig vil give slip i mig, og så den anden dag ignorrere de mig og vil overhovedet ikke have noget med mig at gøre. Det knuser mit hjerte at de ikke vil fortælle mig problemet/problemerne ved mig, jeg kan intet lave om hvis jeg ikke ved hvad der er galt. Så hjælp mig dog, jeg bliver kun mere og mere knust for hver gang det sker.
Læst 43 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Densøde17:
Hej velkommen til min side skriv til mig😊

Funktioner

Del artiklen:


Opret note