FaceUP Logo

Et liv med depression

Udgivet 14/06 - 2015

Der er mange der mener at det er en skam at have en depression.. Men HEY det er det ikke! Jeg har selv levet med en i 12 år, og har først lært at acceptere den her for et år siden. Man er på ingen måder anderledes bare fordi man har en depression, man er stadig den samme som altid. Jeg har selv været bange for at fortælle folk om den, fordi hvad nu hvis de ændre holdning om hvem jeg er. Men har lært jeg skal huske på en ting, hvis mine venner ikke vil være der for mig, så har de aldrig været mine rigtige venner.

Min depression giver mig nogle ulemper i hverdagen. Jeg har tit nogle dage, hvor jeg ingenting gider, hvor jeg bare ønsker at ligge under min dyne dagen lang.. Jeg ønsker ikke at snakke med nogen, og jeg ønsker ikke at komme udenfor en dør..

Men når det så er sagt, så har jeg også mine gode dage! Når jeg har en god dag, er jeg altid sammen med mine venner, for at de også ved at jeg IKKE har glemt dem. Jeg elsker at bruge min tid sammen med dem, også selv om de kender de mørkeste sider af mig. Det er dem der kan få mig til at smile, og gør at jeg føler mig elsket! <3

Kan man få hjælp til sine tanker, og til at komme videre?!

Man kan sagtens få hjælp til sine tanker, men man skal også bare vide at det er iorden at have sine tanker, man skal huske at give sine tanker plads. Jeg har personligt altid haft svært ved at holde mine egne tanker ud, så jeg har altid arbejdet meget for at gøre mit hoved træt. Men som årene går, og tankerne ikke har haft plads, opdager man en stor fejl man har lavet. Jeg har først lært nu at give mine tanker plads, og det er ikke altid lige nemt. Men har lært at når tankerne skal have plads skal jeg bare sidde for mig selv, med mit højt elskede musik. Musikken hjælper mig med at finde ro i mig selv, og hjælper mig med at stresse af selvom alle tankerne løber rundt i hovedet på mig.

Ja, man kan sagtens få hjælp til sin depression. Jeg har selv valgt at få hjælp fra Spangsbjerg i Esbjerg, hvor jeg går til Psykolog 1 gang i ugen. Men ikke nok med at jeg har min Psykolog, så har jeg også min medicin. Jeg får 2 forskellig slags medicin. Jeg får noget der hedder medizapin og Quetiapin! Medizapin hjælper mig med mine tanker, og Quetiapin hjælper mod den uro jeg har i min krop.


Skriv endeli, hvis I har spørgsmål er meget åben om alt deher <3

De største hilsen Marianne

 

Læst 53 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Det er blevet rette til 12, det er en taste fejl :-)
15/06-15
Med det udseende kan jeg godt forstå at du har depression... #Opmærksomhedskræven-
deKælling
21/10-15

Blogger

Din pige forev..:
A smile is the best makeup any girl can wear <3

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note