FaceUP Logo

Et ønske

Udgivet 16/12 - 2015

En kom med et ønske, efter at have læst ”SELVHAD, HVAD ER DET?”

Jeg har fået et lille ønske omkring at skrive min mening omkring de ting man kan finde på at gøre ved sig selv, eller rode sig ud i efter mange års selvhad.

Min første tanke var straks ”Kriminalitet” det tror jeg faktisk de fleste ville tænke som det første, MEN det er jo ikke kun kriminelle ting man kan finde på at gøre efterfølgende. Det kan også være at man skader sig selv, men vigtigst af alt man kan køre sig selv ned psykisk. Fordi man nu faktisk tror på at man ikke dur til noget, men gør helst ikke noget i nærheden af andre mennesker, fordi tænk hvis man ikke er god nok. Det er meget bedre at de andre gør det, man tror ikke på sig selv, og hvad man kan. Det minder rigtig meget om selvhad, men selvhad er fordi andre mennesker siger det. Men de stoppede jo? Men du tror det stadig fordi det hele tiden vil sidde i dig. ”DU ER IKKE GOD NOK” men det er du jo faktisk.. Du tror bare ikke selv på det, tit kan man ikke finde ud af hvorfor at en person er sådan.. Det hele handler om psykiatri.. Hvilket ikke lige er mit speciale.. Men nu kommer min mening..

Jeg synes personligt det er vildt sørgeligt og tragisk når et menneske bliver psykisk syg, eller roder sig ud i noget kriminelt FORDI at nogle andre mennesker bare ikke kan klare at se andre mennesker glade og har succes. Jeg har selv en storebror som havde nogle meget trælse fodbold kammerater.. Min bror fik en kontrakt, men det gjorde de andre ikke. De kørte psykisk på ham, han duede ikke til noget, hans familie ville ikke være stolte af ham (Hvilket vi var, rigtig meget endda). Han kunne ikke spille fodbold, og når der står 13 drenge og siger det til et andet menneske der har fået succes, så er det ikke bare for sjov, han blev kørt helt ned i kulkælderen, og blev indlagt på Risskov Psykiatrisk afdeling i 5 mdr. Den dag i dag er han ikke i stand til at tage en uddannelse eller gå i skole. Han er dog så heldig at han ved så meget om fodbold at han nu er træner for et junior mesterhold. Og de ANERKENDER ham, og roser ham.. Tænk at en 22 årig dreng skal få et bedre selvværd af 14 årige drenge, fordi at nogle ødelagde det for ham da han var yngre? Han bliver dømt af så mange fordi han ikke går i skole, eller har en uddannelse. Jeg ser ham aldrig fordi han er flov over den han er, fordi at jeg er længere i mit liv end han er.. Det har ødelagt vores familie at han ikke længere er ”normal”, han får nogle anfald hvor han bliver rigtig sur og bliver indlagt igen og igen og igen. Så slemt at min kusine ikke kunne mere og prøvede at begå selvmord.. Min holdning er meget personlig men 1 ting er at jeg ikke har respekt for folk som håner andre, og jeg er en af de personer som åbner kæften og siger noget til dem. Hvis bare alle gjorde det. Så ville folk ikke ende på diverse afdelinger eller fængsel for den sags skyld.

Læst 23 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note