FaceUP Logo

Et stort spring. Fra frisør til brandmand,

Udgivet 30/09 - 2014
I mit nu kun 21-årig periode har jeg formodet at opleve mange aspekter af livet. Jeg startet ud med folkeskole som så mange andre, men da jeg var færdig viste jeg ikke hvad jeg ville, så kiggede til mine forældre og tænke. Vil jeg noget af det de er? 
Min far: uddanet kand.polit og arbejder som direktør for et stort energi firma, nej det bare ikke mig, jeg elsker ikke skolen eller den måde man bliver tvunget til at lære på i skolerne. Nej jeg må være mere kreativ
Min mor: Frisør igennem 30 år og meget succsesfuld, ja der har vi måske noget.
Ja så har været frisør i 4 år og fået prøvet mine kreative evner, som kommer og går vis jeg skal være ærlig men der var jeg så nu som færdig udlært Frisør. Jeg fandt mig selv med verden foran mig og viste ikke hvad der skulle ske, men ske noget nyt skulle der, for frisør faget var mindre kreativtet og mere om at tjene penge, og hverdag følte jeg at jeg ikke kom vidre. Så jeg meldt mig selv ind som værnepligtig.
Her startet et nyt liv, et mere meningsfyldt liv. Jeg blev ansat hos Beredskabsstyrelsen på Bornholm og fandt hurtigt ud af at her tag vi det seriøst for det er liv eller død. Det var anderledes og hårdt men gud hvor kunne jeg lid det, Iden med at trænge ind i en bygning med flammerne stormende ud af. 700 grader varmt og carbonmonoxid fyldt rum og redde et andet menneske fra den visse død. så ja blev uddanet brandmand efter 9 mdr, drømte om at forsætte men kunne ikke få plads nogen steder så nu har vi indhentet hvor jeg er nu, med job,lejlighed og bil men jeg laver ikke det jeg drømmer om, jeg er ikke med den pige jeg drømmer om. 
Men livet er godt. 
Tak for at læse :) Jonas 
Læst 31 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note