FaceUP Logo

Et tomrum der aldrig vil blive fyldt - så mange ubesvarede spøgsmål..

Udgivet 27/03 - 2016Opdateret 28/03 - 20162016-03-27

Jeg har aldrig manglet dig, du har aldrig været en del af mig. Jeg har altid kun været det folk manglede fra mig, men heller ikke et ord mere. Jeg åbnede ørene når folk nævnte mit navn, og svarede kun når der blev stillet et direkte spørgsmål til mig. Jeg har aldrig rigtig stolet på nogen. Jeg har altid bare været mig, som lille og uden at kunne sige det med sikkerhed.. er jeg vel heller ikke mere idag?

Børn lyver, voksne lyver mere. Hvorfor skulle jeg synes at mangle dig? Før nu.. Man kender vel snart alle sammen det med at man ikke ved hvad man har, før man har mistet det? Hvad hvis man aldrig har haft det, men nu har mistet det og nu føler der mangler noget. Måske var noget af dig alligevel hos mig? Nej.. Det tvivler jeg stærkt på. Men på den anden side, du forsygte én gang.. direkte.. og jeg gav dig ikke en chance, nu er den spildt, måske var det min skyld at du ikke længere følte at der var noget at leve for?

"Det var ikke din skyld, du må ikke bebrejde dig selv" De ord, der skulle trøste, og tage noget af smerten væk. Hvad nu hvis jeg havde givet dig en chance, besøgt dig, før det var forsent, dannet mit eget indtryk af dig. Havde du så stadig siddet i den stol, hvor de fandt dig? Undskyld jeg ikke lyttede. Jeg beklager. Det var for svært for mig, jeg tænkte på at beskytte mig selv, egoisme.

Jeg har en anden. Han er fantastisk, og han har altid været der for mig. Han har siddet på din plads i mit hjerte, og gør det stadig.

Undskyld Far.... Undskyld jeg tænkte på mig selv, og undskyld jeg ikke gav dig en chance. Hvor meget kunne du have fortalt mig? Kender du min storebror? Hvad var det nu han hed? Mor kan ikke huske det.. Jeg mener at han skulle være 5 år ældre end mig ikke? Det var noget med at han havde børn og kone? Hvor er de henne Far? Hvor kan jeg finde min tredje halvbror?

Far, jeg blev så forvirret da farmor ringede til mig! Jeg kendte hende ikke, det var en fremmed dame der fandt mit nr. i forbindelse med at de fandt dig. Farmor spurgte politiet efter om de kunne hjælpe. Hun ville blot fortælle mig at min far ikke længere levede. Hun spurgte om jeg ville med til begravelsen? Om jeg kunne hjælpe med det økonomiske.. Det kunne jeg ikke Far, undskyld. Farmor kender heller ikke til storebror og hans familie, men hun havde også fundet hans nr. Han ville slet ikke have noget med dig at gøre Far?

Jeg har så mange spørgsmål. Hvorfor har vi, du og jeg, et islandsk efternavn? Ingen i familien er islændinge.. Hvorfor havde du en hest? Du ved hvordan jeg holder af de dyr.. Mor husker ikke at have set dig ride før.. Jeg ved du drak far, det var det der tog dit liv, men måske kunne jeg have reddet dig. Måske var det meningen at jeg skulle have vendt rundt på dit liv..

Undskyld Far

Læst 38 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note