FaceUP Logo

Et venskab er som en langsomt voksende planter... Så sandt som det er sagt

Udgivet 18/06 - 2015Opdateret 10/01 - 20162015-06-18
Jeg har fået fornemmelsen af at denne lille sætning, egntlig er meget rigtigt, da et godt venskab ikke kommer af sig selv, og har brug for at bliver passet og plejer en gang imellem, som var det en smuk plant. Man skal huske at vande den ellers hænger den med hovedet.
En lille plante tager tid om at blive stor og fin, præcis som at det tager tid at få et godt og langt venskab, det skabes over tid, men det er også denne slags venskaber der med den rette pleje vil holde i længst tid.

Nu vi så fint er igang med at snakke om venskab, så har jeg det også på den måde at et venskab skal gå to vej, og det ikke kun er den ene som skal sørger for at man holder kontakt, selvfølgelig kan der være perioder hvor dette sker, men gentager det sig er det lidt som at blive droppet. Men jeg forstår heller ikke de mennesker der bliver sure hvis man ikke skriver til dem efter de er holdt op med at skrive til dig, for igen er man jo to om at få et venskab til at fungere, så de kunne jo prøve selv at tage kontakten, istedet for bare at forvente at deres ven eller veninde, hele tiden står på spring for dem, og konstant ringer eller skriver.

For mig er mine venner og veninde nogen af de vigtigste person jeg har omkring mig, og jeg prøver alt hvad jeg kan for at holde fast i dem. jeg har gennem tiden mistet en del veninder, men det gør kun viljen til at være der for mine veninder større, selvom jeg dog er bange for jeg er nødt til at give slip på en mere, på den sidste tid, har hun stort set kun brokket sig over hvor hårdt hun har det, selvom mig og en fælles veninde har prøvet at være der for hende så godt vi kunne, og vise hende at vi holder af hende, og støtter hende, når det er svært, er jeg begyndt at få en føelse af at hun bare udnytter mig. Hvis jeg fortæller hende noget virker hun helt ligeglad, det er som om hun er misundelige på at nogen af vores fælles veninder, også gerne vil være sammen med mig, og så virker det som om jeg kun er god nok til hende når hun keder sig.
(I må undskylde den sidste del men måtte lige ud med det)

Kom gerne med jeres bud på hvad et godt venskab er ;)
Læst 46 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Diana.:
MIG! <3

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note