FaceUP Logo

Første blogindlæg FORHOLD

Udgivet 02/12 - 2015Opdateret 02/12 - 20152015-12-02

Det første enme som er kommet er… Tromme solo!

FORHOLD

Der er jo virkelig meget at skrive om forhold, men jeg synes tit jeg oplever at ordet fortolkes forskelligt fra menneske til menneske. Nogle mener man har et forhold fordi man har sex, og er sammen en gang eller 2 om ugen. Hvor jeg er mere sådan, man har et forhold hvis man er meget sammen, viser følelserne til hinanden overfor andre mennesker. Og man møder hinandens familie hvor man stadig viser sine følelser og er med til familie tam tam. Jeg oplever dog også rigtig meget at når man endelig er kærester, og det er blevet offentlig gjort, så bliver man mere ”sur/hidsig” over de små sølle ting hun/han gør, hvor man førhen som ”flirts” var mere sådan, ”ja okay, sådan kan det jo gå” man tog ikke tingene så seriøse, og man blev ikke sur og hvæsede af den anden pga sådan en lille sølle ting. Men når man så er kærester bliver de fleste virkelig sure over sådan nogle små ting, og jeg forstår ikke hvorfor man gør det. Der er ikke den store forskel på flirts og kærester. Dog oplever jeg mest at det er piger som bliver irritable, hvor derimod drengene er mere kærlige og virkelig viser at de godt kan lide hende?.. Er det bare mig eller synes i andre også det?

Læst 58 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Det er først når "hverdagen"-
; rammer man finder ud af hvor meget man holder af hinanden efter min mening. Vi som menneske vil helst have at tingende går den vej man ønsker, men alle er forskellige og har forskellige syn på hvordan ting skal gøres, derfor kan en lille sølle ting blive et kæmpe problem.

efter min mening synes jeg begge køn er lige gode om at blive irritable eller kærlige.
02/12-15
Det er de også, men nu er jeg jo en pige, og jeg høre for det meste kun det som pigerne brokker sig over.. Skriv endelig en besked hvor du kan definere det lidt mere, og jeg kan lave et indlæg mere. Hvor andres meninger også kommer frem.
14/12-15
Bodt 21
Nøjes noget lort
22/12-15
Så gå væk fra blogindlæget Bodt....
22/12-15

Blogger

Bloggeren1:
Smid en besked, med et blogemne!

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note