FaceUP Logo

Facader skaber liv

Udgivet 29/03 - 2010Opdateret 29/03 - 20102010-03-29

Ja .. nu er der gået noget tid .. og jeg er glad og tilfreds! - sån' da!(:

Så nu tænkte jeg det var på tide at folk skal kende min historie og hvordan skæbner også kan være! .. der er en bagside af det gode ..

 

Nårh men .. Jeg hedder Emma Oline & jeg er 13 år gammel. Jeg går i 8.klasse i Hellerup.

- Her er min historie .. håber i vil komme til at tænke!

 

Jeg var lige startet i 3. klasse da jeg fik beskeden at vi skulle flytte .. flytte LANGT væk .. så jeg derfor også skulle flytte skole .. det var starten på en årlang periode i helved!

 

Skolen var forfærdelig .. jeg havde det forfædeligt .. der kom jeg som ny uden at kende nogen overhoved! jeg var outsideren .. den tykke grimme pige. Jeg blev hurtigt sat i bås. Jeg blev udset som det nemme offer. Min dagligdag gennem 3 laaaange år var fyldt med grov mobning og en konstant frygt for hvad det næste skulle være! .. jeg har oplevet at blive slået og sparket. Været udsat for både psykisk og fysisk vold - forfærdeligt!

 

Jeg kunne nærmest græde mig selv i søvn hver nat. Mit hoved var fyldt med tanker. Jeg kunne ikke tænke klart. Mine forældre kendte godt til det med de sagde bare at der var mange der havde der værre end mig.

 

Jeg følte mig som et misfoster ..

 

Jeg er blevet holdt udenfor. Blevet bagtalt. Blevet svigtet af min BEDSTE VENINDE?! :O .. op til flere gange!

 

Jeg havdet opbygget en facade som viste "glade emma" døgnet rundt .. men indeni var jeg ved at sprængtes af frygt og gråd

 

Der var engang en pige fra min klasse der sagde til en pige jeg skulle være sammen med mig at hun ikke måtte fordi så blev hun lige som mig ...

 

Jeg havde absolut ingen venner! .. hverken i skolen eller til håndbold. Hver dag sad jeg derhjemme og ventede på et opkald der self. aldrig kom .. en veninde der ville være sammen osv. Jeg havde ondt i maven HVER ENESTE DAG! fordi jeg var bange for at gå i skole .. bange for at gå i skole .. bange for at gå i sko .. bange for at g ... bange for ... bange ..

 

Den lækreste kæreste, den bedste eksamen og et perfekt udseende. Sådan et liv stræber man da efter.
Men når drømmen er lidt for langt fra virkeligheden er alternativet et barberblad og tre snit i armen som straf.!

Jeg har prøvet på at begå selvmord 2 gange.

Jeg har cuttet .. men havde ingen barberblade .. så lod mine negle vokse så jeg kunne skære med dem?! :S

Jeg har haft spiseforstyrrelse.

Jeg har været ornlig fed - men har såé nu næsten tabt 10 kilo! :D Yaaay

Folk har skabt rygter om mig.

Blev udsat for grov mobning fra 3-7 klasse.

Er blevet truet på livet.

Er blevet udsat for chikane.

Har skiftet skole 4 gange.

 

Tænk på hvordan det er at græde sig selv i søvn hver aften. Tænk på hvordan det er at være bange for livet. Tænk på hvordan det er at være totalt ensom. Tænk på hvordan det er at afsky sig selv. Tænk på hvordan det var at være mig .....

 

Jeg har også skrevet det her så folk kan se at livet ikke kun er lutter lagkage!:) .. men der er sikkert også nogen herinde der har haft det på samme måde :i

 

MEN HUSK JEG HAR DET MEGET BEDRE IDAG! :D .. HAVDE BARE BRUG FOR AT KOMME UD MED DET! :D

Læst 41 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Håber du har det godt søde(:
29/03-10

Blogger

.E M M A.:
Emma Oline :-)

Funktioner

Del artiklen:


Opret note