FaceUP Logo

Falke drømme

Udgivet 21/07 - 2016
 
Så jeg har denne sten som kaldes et falkeøje. (Du kan se et billede af den i mit private album). Og jeg ønskede at tage denne tid til at beskrive, hvordan man udnytter en af dens specifikke egenskaber. Denne idé kom til mig, efter jeg læste om falkeøjet online. Det blev beskrevet som værende godt for visualisering og at opnå klarhed. Så jeg tænkte ved mig selv "hmm, jeg spekulerer på, hvad der ville ske, hvis jeg lægger den mellem mine puder om natten. Jeg tænkte den kunne assistere mig med mine drømme. Og så jeg prøvede det, og til min forbløffelse kunne jeg meget tydeligt huske drømmen, jeg havde haft kort før jeg vågnede morgenen efter. Jeg følte også, som om jeg forstod hvad drømmen havde været om, selv om det var en underlig en. Jeg vil ikke gå i detaljer om drømmen, fordi ærligt jeg husker ikke meget af, hvad den drejede sig om på dette tidspunkt. Faktisk var mindet om drømmen meget hurtig flygtigt, endnu mere end sædvanligt. Jeg antager, at dette skyldes, at jeg bearbejdede den, reflekterede over den og forstod den så hurtigt.

Siden da har jeg sovet med den der næsten hver nat. Det synes også at gøre det lettere for mig at blive mere klarsynet i min drøm. Jeg vil vædde på den ville være en fantastisk sten for alle praktiserende klarsynede drømmere at have.

Så ja, hvis du har en, og som jeg selv nyder processen i at drømme, anbefaler jeg du prøver det selv.
 
 
 
Læst 23 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note