FaceUP Logo

Flabet, den nye sort? Hvad skete der med respekt?

Udgivet 27/05 - 2016

Okay, så lad mig lige hurtigt gennemgå et typisk scenario for dig, en typisk chat man ville kunne finde, ikke kun på denne side, men mange andre sider hvor man nu engang kan chatte med mennesker.

A: "Hey smukke"

B: "Hey"

A: "Har du snap?"

B: "Nej"

A: "Skype?"

B: "Giver den ikke ud til hvem som helst"

A: "Telefon nummer?"

B: "Giver jeg heller ikke til hvem som helst"

A: "Mødes?"

B: "Jeg kender dig ikke, vil ikke mødes med fremmede"

A: "Så fuck af kost"

- Og det er så her jeg tænker; hvad skete der lige med respekt? Er det virkeligt så svært at forstå at man ikke giver sine private oplysninger ud uden at sådan lige at kende en person først? Og hvad sker der lige med at folk bliver så utrolig grove i munden når man pænt siger at man ikke ønsker dette? Det første der falder mig ind er jo at de ikke er vandt til afslag. Afslag er aldrig sjove, det er noget man typisk ikke ønsker, men derfor syntes jeg personligt ikke at det er okay at man ligefrem bliver grov.

Og jeg er udmærket klar over at nogle bruger det som deres egen "defense-mechanism", men generelt syntes jeg at vi i dag mangler respekt, vi gemmer os bag vores skærme og lukker det ene lort ud efter det andet, bare fordi vi er pakket ind bag vores skjold. Men man ville jo aldrig sige sådan noget face-to-face, ville man? Måske er det bare mig der er gammeldags, men jeg savner faktisk lidt respekt, jeg savner de dage hvor man kunne skrive, snakke, chatte sammen uden at alting skulle omhandle det at "finde sammen", ikke alle er interesseret i at snappe frækt osv.

Men måske er det at være flabet og grov bare blevet det nye sort? Det er "inn"?

Læst 60 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

nej det er ej ikke, de tænker bare med pikken hos fyrene og fissen hos tøsserne
28/05-16
sådan er der desvære nogle som er du sgu bare se på facebook da os mange liderkarler xD man kan få sig en griner over hvor desperat nogle af dem er
12/06-16

Funktioner

Del artiklen:


Opret note