FaceUP Logo

Flygtninge i Danmark? De er ikke flygtninge.

Udgivet 12/09 - 2015

De er vores brødre og søstre, lad os velkomme alle der banker på. Også ISIS.

Danmark er for hvidt, vi skal have mere farve til. 

FARVE FARVE FARVE!

Farveller til alle dummer danskere som mener noget andet. Racistiske kartofler.

Læst 3160 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Bedste blog nogensinde!
12/09-15
Super godt skrevet :)
12/09-15
Det var på tide nogen fik det sagt!
12/09-15
Det er et masterpiece! 10/10 giver ret!
12/09-15
Det er bare så rigtigt. I hvide er bare altid så racistiske.
12/09-15
jeg håber forhåbentlig lidt, at det her er en joke.
i må ikke misforstå mig, jeg synes det er en god ide, at vi hjælper flygtninge. når det så er sagt, så må vi jo lige se, hvor mange kan vi have? vi kan jo ikke have alle sammen.
for det andet, så synes jeg det er for dårligt, at Saudi- Arabien ikke har taget nogle. De er jo både tættere på Syrien, og de har samme tro, plus de lige har fået lavet 100.000 nye telte, som ingen bruger, kunne de ikke have nogle flygtninge der?
jeg læser jo også religion, og ifølge Koranen skal muslimer hjælpe hinanden, så synes jeg bare det er uforståeligt, at fx. Saudi- Arabien, Qatar og andre rige muslimske lande ikke tager nogen som helst.

når det så er sagt, så synes jeg også at det ville være en bedre ide, at hjælpe flygtninge i Syrien først og fremmest. det er jo vigtigt at tænke på, at dem der kommer er de rigeste, fordi de har pengene til at komme hertil. men hvad så med dem, som ikke har råd til at komme? skal vi bare lade dem dø eller hvad?
15/09-15
KAbbom, er du Pia K eller hvad? Slap af med din kux kux klan tale. Du brænder sikkert dannebrog af hver gang du kan. Du spiser sikkert ikke svinekød? Du er ikke bedre end Stalin! DEUTSCHLAND ÜBER ALLES! HEIL MOHAMMED!
16/09-15
Høj kvalitets bait
17/09-15
Papercut. det du siger giver jo ingen mening.
KKK tale? noget af det første jeg siger er, at jeg synes vi skal hjælpe flytningene, jeg synes bare ikke at vi skal tage tusinde efter tusinde ind. men jo vi har da plads til flere tusind.
når det så er sagt, så synes jeg stadig det er for dårligt, at Saudi Arabien ikke tager nogle, de er jo muslimer, de har pengene og pladsen til det, det ligger betydeligt bedre i forhold til Syrien osv.
i modsætning til dig åbenbart, så synes jeg at vi skal hjælpe folkene i Syrien, som er de fattige og dem der virkelig intet har, og er dem, som har allermest brug for vores hjælp.
de som kommer til Danmark, skal integreres ordentligt, fx. hvis der kommer en læge, jamen så lad os da lære ham dansk eller engelsk så hurtigt som muligt, og få ham i arbejde, lad os da bruge dem som er her, og få dem ordentlig integreret, på den måde får vi mere skat, og kan bruge de penge fx. til at hjælpe folkene i Syrien bedre, end vi i forvejen gør.

17/09-15
men vi skal jo ikke bare skovle flygtninge ind i Danmark, de skal da fordeles lige mellem landende, og store lande skal vel have flere end små lande, jeg finder det da naturligt at fx. Frankrig får flere end vi gør. de som kommer skal vel også lige registres inden de kommer ind,
17/09-15
gr8 b8 m8, I r8 8/(
21/09-15
Vil du gerne have ISIS til Danmark?
31/10-15
Det er ikke vores pligt at hjælpe, det er vores ret at hjælpe dem i nød, det et voret pligt at vise vi er mere bamhjertige end de ledere de flygter fra, ig voret pligt ikke at fordømme. Jeg vil mene vi skal huske det vi alle lærte af superman som børn!
"Med stor kræft følger et stort ansvar"
14/06-16

Blogger

Papercut:
Jeg kan lide falafel, men hvad jeg virkelig elsker er ...

Funktioner

Del artiklen:


Opret note