FaceUP Logo

FORDOMSFULDE SVIN - jeg er klar til at diskutere.

Udgivet 25/10 - 2012
Nogle mennekser burde virkelig skamme sig. jeg sidder & venter på bussen da en ældre mand(med anden etnisk baggrund) kommer gående & spørger om han må sætte sig, jeg flytter min taske & siger selvfølgelig ja. lidt efter kommer der nogle hvide(nok danske) drenge kørende på scooter & uden hjælm, de begynder så at råbe til manden at han er pædofil & at han skal skride hjem til sit land hvor pigerne alligevel prostituerer sig så unge.. De kaster ting efter ham & jeg råber at de skal stoppe & spørger manden om vi skal sætte os ind i busskuret. Han ser på mig med et bedrøvet udtryk & undskylder for episoden, jeg er ved at sige at det da ikke er hans skyld, da drengene kaster nogle flasker efter ham & får ham til at gå. jeg siger at de skulle finde sig noget fornuftigt at lave & rejser mig for at følge efter manden. Da bussen kommer kørende bliver jeg nødt til at stige ind & når derfor ikke at sige andet end at han ikke skal skamme sig, det skal de. .. men hvor jeg dog skammede mig over at være menneske lige i det øjeblik. & skammer mig over at jeg ikke stoppede det. ^^ jeg sender manden de varmeste tanker & håber at han ved at det ikke er alle der er som de drenge. Jeg skriver ikke dette for at hænge nogen ud, men blev så vred! medierne hænger altid anderledes mennesker ud, folk der er mørkere i huden. hvis en udlændinge brænder en gammel lorte bænk ned, er medierne ikke bleg for at hænge ham ud med baggrundsinformation, billede osv.. men er det en dansker eller en hvid, kunne de ikke engang drømme om at skrive det som en lille note. Nogle folk er så fordomsfulde & jeg skammer mig til tider over at være dansker. jeg synes ikke man er mindre dansk bare fordi ens mor eller far er født i et andet land, tværtimod giver det dig større indblik i to verdener frem for kun en. jeg er ked af at jeg ikke kunne hjælpe manden, men jeg er træt af at bare sidde passiv. & møder jeg ham igen, er jeg ikke bleg for at undskylde. medierne hænger ikke sine egne ud, kun dem der K forvejen har det svært. NOGLE medier. siger ikke at alle danskere er nogle svin eller at alle udlændinge er gode mennesker. ^^ bare husk at hvis du dømmer mennesket eller det kvindelige køn, fratager du mig muligheden for at være mig selv.
Læst 108 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Hold da kæft...
Sikke da nogle, rent ud sagt, møgegoistiske svin som ikke bør have sine fødder her.
25/10-12
de var i alt fald ikke værdige mennesker til at dømme andre.
25/10-12
Har helt bestemt heller ikke tænkt mig at være en af de mennesker der bare siger ’sådan er det jo? Det kan man ikke ændre’ :-) elsker citatet til sidst.
26/10-12
men den kære mand gjorde ikke noget & ikke
Om jeg ville sidde at se på at nogle drenge skulle behandle et et andet menneske på den måde, det er for nedværdigende. & bad dem derfor om at finde noget mere fornuftigt at lave.
27/10-12
ja.. men jeg ville ikke kunne se mig selv i øjnene hvis jeg sad som en passiv person. passivitet er ligeså slemt som selve akten.
27/10-12
Kan godt følge dig. men kunne ikke vare sidde & se til.
29/10-12
det her jeg skriver nu er ikke min nuværende mening... men jeg har selv skrevet en artikel, der også handler lidt om fordomme, og jeg har været en af dem der står på den anden side, netop de drenge der smider flasker, men idet man gør det føles det ikke forkert" det føles som om man har gjort noget sejt" og man har svækket fjenden, selvom det er en ældre man, hvilket også er noget svineri at kaste flasker efter... men er man facist føles det som en sejr, hvis han går sin vej.... så er det sagt, for jeg har selv været der...
17/11-12
ja, & kan på en måde godt sætte mig i deres sted. bliver sgu bare så.. vred.. & skamfuld. at man bruger andres nederlag, for at få et klap på skulderen. men hva, advokater gør det jo også.
18/11-12
Zrik 24
tsk tsk. respektløshed og fordomme er noget af det værste :O
09/12-12

Blogger

flyingpenguin.:
når du dømmer mennesket, fratager du mig muligheden for at være mig.

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note