FaceUP Logo

Fordumsfuld på ny

Udgivet 23/07 - 2014Opdateret 30/09 - 20142014-07-23

 

Hej folkens!

Jeg synes efterhånden at der er kommet en ret træls tendens herinde. Folk er begyndt at blive fordomsfulde overfor nogle af de mest naturlige ting. Okay, det er egentligt ikke noget nyt, og det er ikke kun herinde. Men helt ærligt, så er jeg ved at brække mig over alle de klager over liderlige røvhuller (drenge) og selviscenesættende, overfladiske trunter (piger), men endnu mere sært bliver det efterhånden, for nu er det ikke kun pigerne der klynker over billige tøser og liderlige fyre, nej, nu klager fyrene også over det. Men helt ærligt. Tænk jer om. Det kan godt være, at vi lever i et samfund, hvor vi gør alt hvad vi kan for at skjule vores drifter og instinkter. Derfor synes jeg stadig godt, at vi kan huske på, at det er meningen at mændene skal rende ud og befrugte mest muligt, og at kvinderne burde prøve at finde en stærk mand. Lyder det bekendt? og helt ærligt, hvorfor skal sex gøres så forbandet helligt? Hvorfor fanden er det, at tøsen bliver så ulykkelige ved tanken om en fyr der egentlig kun vil have sex med hende? Hvorfor er det så forfærdeligt, at en pige har været sammen med mange fyre? Og hvorfor er det så vigtigt at rende rundt og dømme hinanden.

Kunne det ikke være fantastisk, hvis vi holdt op med alle de fordomme? Hvis man som pige ikke behøvede føle sig skyldig og beskidt, fordi man havde sex med en halvfremmed, og hvis en fyr ikke behøvede skamme sig over sin sexlyst - det ville da være skønt.

Endnu en af de skønne fordomme: overfladiskhed. Nej, ikke fordomme omkring grimme mennesker, men fordomme om dem, som er overfladiske. Jeg kan da godt se, at dating er mindre sjovt for dem, der ikke er pæne, og at det er hårdt at blive afvist hver gang. Men vi bliver nødt til at acceptere, at internettet ikke gør os til andre mennesker. Hvis du mødte en af det andet køn, som var kikset, overvægtig eller med akneproblemer, ville du så invitere vedkommende ud? Jeg synes ikke, at man er overfladisk, hvis man svarer nej - man er bare ærlig, for det handler om tiltrækning, og det er ikke noget man kan (eller bør) forfalske, for det kommer kun til at såre mere, end hvis du havde været ærlig. 

Desuden, så synes jeg at folk skal holde op med at være så forbandet nærtagende. Hey piger, lad være med at blive sure, når en fyr opsøger jer for at få sex – hvordan er det overhovedet noget at blive sur over? Og hey drenge, laf være med at blive fornærmede, når piger siger nej tak til jeres tilbud – måske er du lige sluppet for en rigtig kælling, som bare er en død fisk i sengen? Lad være med at tage det hele så tungt. Det er jo ikke katastrofer, vi står med.

Og hvis du nu sidder og er ked af, at de lækre fyre/tøser ikke skriver til dig eller svarer dig, og du er overbevist om, at det er fordi de synes, at du er for grim. Jamen, så har du tre muligheder. Du kan sætte dig til at mukke og tude og råbe(skrive) grimme ting til dem (fordi det hjælper helt sikkert…). Eller du kan acceptere, at du ikke er nogen supermodel (så længe du gør det med manér, for den der attitude med ”jeg er som jeg er, for jeg er mig selv og ikke som jer andre, jeg er sejere og underlig, og jeg elsker det” .. den er pisse irriterende). ELLER, du kan rejse dig op og gøre noget ved det, også selvom du ikke ender med at ligne en supermodel, for det er træls for alle, hvis du render rundt og har ondt af dig selv over en delle eller mave eller bumser.

Læst 53 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note