FaceUP Logo

Fortid, angst, depression og piger der tror på rygter! Grundet til at ikke kunne have nogle veninder eller en kæreste og alle hader mig..

Udgivet 04/08 - 2012

Hej, mit navn er Daniel og jeg har lidt i 7 år af mobning hver eneste dag selv i weekenden over nettet eller i fritiden osv..
Til dags dato lider jeg af angst som giver mig en trykken i brystet, jeg går og lider hver eneste dag fordi folk starter rygter om mig hver eneste gang en pige behandler mig så dårligt og så er det hele lige pludselig min fejl fordi jeg åbenbart starter det hele!

Jeg har OCD/Tvangstanker som jeg også går rundt med til hverdag og virkelig river mig i stykker inde fra hver eneste dag!
Jeg har endnu ikke fundet en pige der kunne forstå mig og havde bare det midste medfølelse for mig :( Jeg har blogget om mit liv for at hjælpe andre igennem det jeg har været igennem så de ikke led af det samme som jeg gør idag! Har hjulpet en del ved og er virkelig glad for at jeg gjorde det, er nu stoppet med at blogge og det er mest fordi at folk stopper med at læse fordi jeg er anderledes og så begynder hatet og vælte ind igen hver eneste dag..s:
Har endnu ikke prøvet at have en dag hvor jeg ikke er blevet svinede til, enten over mobil eller noget andet og bliver som regel kald klam, ulækker, grim, bøsse, player og ja alle de grimmeste ting piger kan finde på!

Hver gang en pige dømmer mig kommer der altid 3 typer drenge efter, de sender trusler og virkelig går så meget op i at gå ind i mit liv og bare ødelægge det med  de grimmeste ord!
 
Sidste år endte jeg til psykolog, der gik dog ikke mere end 2 besøg og de kunne intet gøre.. :/ Har haft selvmords tanker mindst 1 gang hver uge de sidste 2 år!

Jeg plejede at kunne skjule alt i mit liv, ingen kunne se jeg nogensinde var et offer for mobning og jeg bare var en altid glad dreng i skolen!
Men det hele startede da jeg endte på sygehuset efter ferien, havde en dødelig sygdom og jeg indså alt for meget da jeg lagde der 1 måned på Hospitalet i Herning!
Lige siden jeg blev udskrevet græd jeg midst 5 gange om ugen, det var ikke til at holde ud og jeg indså at jeg ikke havde nogle der virkelig havde medfølelse og elskede mig udover min familie!
Ønskede mig selv død mange gange på den Hospitals seng på den måned, jeg spiste eller snakkede ikke overhovedet!
Dette ændrede virkelig mit liv, har været cutter og jeg fortryder det ikke! Det er som et kapitel i mit liv som bare var en ruin, det kan godt være det stadig er et ruin og det samme kapitel men ser mig heller ikke en som kommer videre! Det bliver hvertfald meget svært og hårdt!
 
Jeg har manglet en pige der kunne elske mig ordenlig og mistede hende fordi hun troede jeg løj.. :((
Selfølgelig er jeg typen der lyver, mig som intet har og intet har at tabe nu?
Jeg er følsom som ingen anden, jeg bruger hjertet i et forhold og jeg viser det virkelig som ingen andre! Men ingen piger har kunne se det, de kunne se jeg elskede dem hver gang jeg græd foran dem fordi jeg aldrig er god nok til nogle.. :(
Ingen tøre mine tårer væk, tror heller aldrig jeg finder den der gør det og vil det!
Jeg prøver alt på at vise at jeg virkelig gerne vil en pige men det er som om ingen nogensinde ser det?  Måske er jeg bare en type der bliver overset eller fortjener det?:(
Har haft depression i snart 2 år og det bliver kun værre om vintere, jeg kæmper indtil jeg finder hende og jeg vil aldrig give op! Vil finde hende der skal gøre mig glad, hende der vil elske mig mere end nogen anden dreng og bruge tid med mig istedet for at ligge og skrive over mobil hvor dårlig og stor en løgner jeg er.. s:

Jeg ville bare høre om nogen andet nogensinde har prøvet noget af det her, konstruktiv kritik vil jeg også gerne have og bare nogle der forstår hvad jeg mener!
Det er ligemeget hvad jeg gør så gør jeg det hele forkert og ender med hade mails og trusler! Det er lang tid siden jeg har blogger så i må lige bare over, jeg vil altid virkelig glad ligemeget hvad i prøver på og sådan er det bare!:)
 

Læst 46 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Hvor er det forfærdeligt at du er blevet behandlet sådan så længe. Det kan jo ikke undgå at påvirke én. Jeg lider også selv af angst,og har forsøgt selvmord to gange, så kan sætte mig lidt ind i hvordan du har det. Hvor er det flot og modigt at du deler dit liv med alle os. Jeg er igang med noget lignende det samme inde i min blog. Håber sådan på at det kan hjælpe nogle til at føle sig knap så alene.
13/08-12

Funktioner

Del artiklen:


Opret note