FaceUP Logo

Fucking Træt af Hate!!

Udgivet 05/08 - 2012

Seriøst Folk, Hva'der galt med jer forstår ikke hvorfor man hater,
Jeg bliver Bla. Hatet Forid jeg boybeliber ?
Det blevet så slemt at jeg skal rykke skole.
Tidligere Blev jeg mobbet med jeg var Tyk ?
Hvad sker der Mennesker ? Kan i ikke bare passe jer selv, Eller sige noget godt i det mindste ?


Håber Der nogen Der forstår mig for hold kæft hvor er det træls.
Jeg måske ikke den kønneste Eller tyndeste, Men jeg mig
Og jeg stolt !

Læst 45 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

kender det alt for godt! Er os selv blevet mobbet i 8 år med jeg var tyk og grim osv ;o
06/08-12
Det er fordi mange ikke kan lide Justin, men hvis det er musikken du hører, then do it! Du skal ikke lade andre ødelægge dig. :3 Keep strong.
07/08-12
Er blevet mobbet siden jeg var 5 år, og deres undskyldning var: at jeg er fed, har en syg søster og jeg er mærkelig.. og hva’ så? tænker jeg? jah! jeg er overvægtig, Jah jeg har en søster med anoraksi og mange andre psykiske lidelser, og jah.. jeg er mærkelig!! men som du siger, det giver ingen grund til at hate!

men nu er jeg helt fri for alle de tilsvininger, for jeg gik imod dem, og nu fatter de at jeg er "normal" og selvom jeg flytter 300 km. på søndag, så ved jeg at hvis jeg kommer tilbage, vil alle dem der hatede mig, tage imod mig med åbne arme, fordi jeg gennemlevede deres ondskab, så fat mod min fine ven, nok er de alle imod dig nu, men hvis du bare respektere dine særheder, så gør de det også med tiden.. det tog mig 9 år, syntes det ville være synd hvis du skulle igennem det samme, eller faktisk at alle andre skulle igennem det..
- Neya
07/08-12

Blogger

Oliver:):
Bare mig.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note