FaceUP Logo

Furry are also ’FUR’ you :3 Skriver lige kort om furry fandom, og mit forhold til fandommen.

Udgivet 24/04 - 2016
Furry Fandom.
En Fandom for folk som viser/har stor interesse for Antropomorfiske dyr.
Udtryk du vil støde på i denne tekst:
Antropomorfiske dyr= Dyr med menneskelige karaktertræk, personligheder what ever. fx. en ræv der går på to ben og taler...

Fursona/OC= Din egen karakter, altså dit eget dyr. Fursona kan fx. være en personlighed du ville ønske du havde, eller sådan som du faktisk er, bare i dyreform. OC er så "other character" altså, en anden karakter du har lavet.
det mest normalt at ha omkring 1-3 Fursonaer, og så resten OC'er :)

Fursuits= Et kostume, af din karakter. Der findes mange forskellige makere og mange forskellige fursuits. Der er fx. både realistik stil eller toony. Både full suit (hele kroppen) og Partial (hoved ærmer hænder hale fødder). Du kan finde mange mange mange makere, både fra Danmark og fra udlandet. Et fursuit kan vel koste fra 3000-20.000 kr. sikkert også mere. Men husk at tænk på, det kan godt være at tingene til det ikke koster så meget, men makeren bruger mange timer af sin tid på at gøre kunden tilfreds.

Handlers= Handlers er til for at hjælpe fursuitere når de er ude og suite. De har bedre overblik hvor der er mennesker osv. og sørger måske også for at fursuiteren fx. ik træder i noget nasty, eller bliver ramt af noget.

yiff= Yiff er den seksuelle side af fandommen, jeg udyber længere nede på siden.


En af de fedeste ting man kan, er at du må og kan lave ligeså mange karaktere du vil! Ingen regler for hvordan din Fursona/OC må være, altså du kan være en lilla kanin med gule horn og to forskellige farver øjne hvis du vil.
Bare husk, at du ikke skal stjæle andres design, da det ikke er så fedt for vedkommende at få stjålet et design/ide/farve-palet....

Alt det med kostumerne. puha det hårdt. Man kan købe/få lavet fursuits til både billige og knap så billige priser. Hver maker har sin egen stil, og du skal så være omhyggelig med når du bestiller dit suit. Du skal først se om du har pengene til det. Et fursuit kan koste mellem 3000-18.000 og sikkert mere. Det afhænger meget af om du køber det i landet hvor du bor, eller i udlandet. Man kan få lige fra tegnefilms lignende suits, med store øjne og 4-fingrede poter, til hyber realistiske med meget fin airbrush og knorhår. Mit fursuit koster 6200, og det er med hoved, hale, fødder, hænder og ærmer, i toony style. Det bliver meget varmt og ha på, det er det for alle men man vender sig nok til det.
At fursuite er at gå fx. ud i offentligheden, med dit fursuit (husk handlere, som er der til at få overblik da du ik har det bedste syn fra hovedt) gå rundt og fx. tage billeder med folk, spræde glæde u know. HUSK DRIK VAND!


yiff, og seksuelle retninger.... Self. er der mennesker som tænder på disse ting. Og fx tænder på sex i fursuits, eller lave arts som er perverse. MEN DET ER IKKE DET SOM FANDOMMEN HANDLER OM SÅ LAD VÆR MED AT HA FORDOMME!!!!

Der er flere danske furry grupper på fb, og hvert år er der en furry convention som hedder furtastic, som bliver afholdt i Danmark :)

brug for mere info? skriv endelig:)
Læst 55 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Ja det var hvad JEG havde lyst til at skrive om!
25/04-16
Syntes at det er meget fint at du har skrevet om din fandom, specielt når der er så mange fordomme imod det, pga folk ikke ved præcis hvad det handler om. :)
26/04-16
Mange tak ^^ ja, sådan er det vel ved mange ting :3 når folk er uvidende danner det fordomme
26/04-16
cool med åbenhed, for det er det bedste våben mod fordomme, så bare fortsæt og ignorer dem som som har et indskrænket verdensbillede :)
05/05-16
Synes ikke du kan udelukke det seksuelle, der foregår i en fandom. Folk som er furries, som også tænder på det seksuelt ,er vel også en del af fandomen? ?? Like, folk der tænder på fiktive personer og skriver smuts og river den af til idk fucking short stories omkring en karakter, det er vel også en del af fandommen?? Du kan sku da ikke udelukke en del af en fandom, selvom det er fucking mærkeligt, bare fordi det er "perverst"-
eller seksuelt.
17/05-16
siger bare det ikke er det fandommen handler om, så folk ikke skulle ha fordomme om at dem der er furries kun er folk der tænder på det!.... Jeg udelukker ingen, fordi jeg mener jeg selv er venner med en del der kan li yiff osv. og har intet imod dem som kan li det :P
17/05-16

Blogger

Frejsen0803:
Buildings burn, people die, but real love is forever.

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note