FaceUP Logo

Gør en forskel bliv organdonor ?

Udgivet 17/04 - 2015Opdateret 12/01 - 20162015-04-17
Jeg synes jeg ville reklamere noget om det her

Her er lidt om mig:
Jeg er en dreng på 18 blev indlagt på holbæk hospital den 26 oktober2014 
med en lungebetændelse de tog en scanning af mig de blev lidt chokerede kunne jeg se jeg troet stadig det var lungerne på de tidspunkt. De går hen til mig og siger de ikke kan gøre det her så jeg bliver flyttet ind på rigshospitalet med en lægebil bagi og to ekstra læger i ambulancen det viser sig mit hjerte er ved at give op
jeg røg ind på intensiv hvor jeg fik en behandling mine forældre sad ude i stuen og de havde sådan set fået at vide hvad der skulle ske den kan i jo selv regne ud 
jeg blev stabiliseret på intensiv og røg op på hjerteafdelingen på rigshospitalet jeg vidste intet på det tidspunkt og begyndte at spørge det viste sig mit hjerte var blevet stort og dens funktion var på 5-10 procent ud af 100 vi snakkede frem og tilbage og jeg fortalte jeg var tidligere misbruger som nok havde udløst det hele de ville ikke hjælpe mig i starten og sagde til mig en eftermiddag inde på stuen jeg skulle dø men jeg gjorde indtryk på dem de begyndte og kunne lide mig og så den støtte jeg fik fra min familie så de besluttede for at hjælpe mig så jeg fik en medicinsk behandling og en pacemaker jeg kom hjem i nogen dage men den gik ikke røg ind igen ligeså hurtigt jeg blev udskrevet jeg lå igen i kritisk tilstand mit hjerte var blevet større igen før var det på 8 cm nu var det på 9.2 cm jeg blev akut opereret med en stor hjerteoperation hvor jeg fik et mekanisk hjerte altså en pumpe der gjorde blodet kom ud i kroppen så hjertet ikke skulle gøre noget og det var så 106 dages indlæggelse med masster af intensiv besøg og ubehagelig behandling
sidst jeg var til kontrol sagde de til mig den eneste grund til jeg er i live er at de kan lide mig
nu venter jeg på et hjerte til 2016 grunden til jeg skriver dette 
er så i kan se hvad der sker når du tager stoffer
og selvfølgelig synes jeg i skal læse det her Sidste år døde 25 mennesker, mens de ventede på et organ. 39 blev taget af ventelisten, fordi de blev for syge til at modtage. Det vil sige, at hver 5. dag er der én, det ikke lykkes for.

Meld dig til her og bliv organdonor 
https://www.sundhed.dk/borger/min-side/mine-registreringer/organdonation/

spørg gerne ind jeg vil med glæde svare på alt
Læst 21 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note