FaceUP Logo

gammel eller? er det bare mig der er blevet alt for gammel eller er det rigtigt nok hva jeg siger

Udgivet 03/09 - 2012

yo, nu er jeg her for at brokke mig igen, jeg synes nemlig at danmark er på vej ned for sygt!

1. hva sker der for musikken, spotify top 100, der må være noget galt, det kan umuligt være de 100 bedste tracks i danmark. mine højtalere er begyndt at skratte på det sidste og jeg er 100 på at det er fordi musikken er så vold ringe!!! det er ikke bare fordi jeg har en absurt musik smag jeg kan høre alt lige fra hardstyle til opera bare det lyder godt.

2. så var der ungdommen, jeg bor virkelig langt ude på landet og alt den tid jeg har boet her har der aldrig været nogen form for problemer, men så ligepludselig der er små tyverier, indbrud og folk får stjålet deres biler. det værste ved det er at det er et par små drenge der render rundt og gør alt det. det kan godt være at det bare er mig der har haft en kedelig ungdom men helt ærligt hvor sjovt kan det være at rende rundt og ødelægge og stjæle andres ting, hvis det overhoved er noget så er det totalt tanketomt!! ja det er fedt at løbe en ricici og tjene nemme penge men så spil dog rusisk rulette om penge med vennerne istedet, meget nemmere penge, meget større kick!!!!

nu gider jeg ikke skrive mere, men fortel mig lige om det bare er mig der er blevet en gammel stodder eller har jeg faktisk ret i noget af det jeg skriver??? ;)

Læst 95 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jeg er enig. Udover dét med Russisk Roulette.
Mange unges musiksmag er røv, for der bliver lavet dårligere og dårligere musik, og dem der laver dem, det er dem de ser op til. Jeg er også ved at være pissed, hvad der bliver spillet i radioern, det er sgu ikke helt godt mere. Men så igen: Har der ikke altid været kamp om godt og dårligt musik?
- Og jo, unge er begyndt at blive mere kriminelle, mere "BADASS", grimmere i munden osv. Da jeg var på min søsters alder (11-12), der rendte vi rundt og spillede dåseskjul og lavede vores egne lege, og hyggede os bare af helvedes til. Jo, vi prøvede lidt smøger af og sådan, men mest af alt, der var vi bare sammen med vennerne, og pjattede og hørte musik.
Nu synes jeg de mobber hinanden, bliver "gangstere"-
;, sidder på elektroniske ting hele tiden, og prøver at være ældre end de er. Sammenhold og lege er åbenbart ikke nice mere. Nu er livet som badass, kriminel gangster smart. Sørgeligt.
04/09-12
nej dit svar kune sådanset ikke bruges til noget, undskyld men jeg leder ikke efter livshistorier, eller hvad de forskellige synes er okay. at hjælpe andre der har brug for det er bare noget man gør hvis man kan, og hvis man ikke kan så må man da bare prøve, der jeg gerne ville hen med det her er at jeg ikke er den eneste der synes at verden går under og om 10 år er alle under 25 enten på kontant hjælp eller på su fordi ingen gider at lave noget...
jeg har ikke rigtig noget imod det der med at alle vil være gangstar men det er bare fordi det går lidt amok med alt deres lort jeg har sgu da også selv rendt rundt og lavet ballade og rendt rundt i stort tøj (gør jeg stadig) men de går bare lidt for meget amok...
13/09-12
du bare en gammel nar...
13/09-12
seriøst fuck nu af, alle ved at hver generation er meget li den næste... så prøv ikke at være bedre. nutidens unge, min bare... seriøst hvor gamle er i? 30?
13/09-12
Nu vil jeg, som din jævnaldrende, ikke mene at du er blevet en gammel nar, du er kun lige blevet myndig. Børn er et produkt af deres forældre, og hvis du ser dig omkring, så er der forfærdeligt mange elendige forældre, der aldrig ku drømme om at opdrage på deres børn; børn er blevet en accessorie, nogenlunde ligesom en lille hund.
Mht musikken, så ændrer det sig hele tiden, jeg har personligt aldrig hørt radio, fordi eg ikke har brudt mig om musikken. For tiden er det indie, alternativt og pop, der er in. Og det er fedt, men trist, for hvis du spørger folk hvor indie eller alternativt betyder, så svarer de hippiemusik eller at det bare er det, der ikke passer ind under nogen andre genre. Ændringen i musikken handler bare om, at folk vil være hipster fordi det er sejt.
til 2 kan jeg kun spørge, vil du virkelig have de "små drenge" til at spille russisk roulette? ... i mean, nu kan jeg heller ikke lide børn, men det er måske lidt i overkanten. Jeg tror sådanset, at der er mere håb, hos
04/06-14

Blogger

my-name!:
hvis du er glad for biler, motorcykler og fart eller bare har lyst så skriv da ;

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note