FaceUP Logo

Giv drengene en chance!

Udgivet 22/06 - 2015

Piger jeg har tit tænkt på, hvorfor sviner vi næsten altid alle drengene til?! Vi giver dem jo aldrig en chance… Jeg synes ærligtalt, at de fortjener en bedre chance en vi giver dem! Ja, vi møder da alle sammen, nogle søde fyrer i byen! Andre søde en andre, nogle af dem er player og andre er ikke!

Hvis en dreng går fra pige til pige i byen, er det bare klamt og han er bare den største player der findes… ELLER IKKE!!! Det er vel ikke værre end når en pige går fra dreng til dreng, for så er vi også player eller hvad?! Ja det er vi, vi er sku ens alle sammen! Piger prøv at tænke jer om før I udtaler jer om en dreng, og det samme gælder sig også for drengene… Men vi skal alle sammen lade vær med at komme med de her fordomme om alle drenge! For der findes faktisk også nogle utrolige søde drenge i denne verden, der sagtens kan holde sig til en pige, og KUN den ene! Vi glemmer personligt som pige at lægge mærke til det! Og det er ikke fair overfor de fyrer der er loyale!

Drengene har altså også et hjerte af guld! Og hvis du som pige behandler ham ordentlig, vil jeg væde med at han gør det samme overfor dig!

Drenge jeg har faktisk ondt af jer! At i skal hører på alle de ting i får at vide i byen! I er ikke alle ens! Og alle drenge har et hjerte af guld, nogle har bare svært ved at vise det med det samme! Men det kommer i sidste ende!

Så piger prøv at give drengene en chance! Måske opdager i at den dreng i møder, kan være den eneste ene!

 

De største hilsner Marianne

Læst 396 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Hørt

så vel skrevet og så sandt at jeg ville virkelig gerne se nogle flere piger giver chancer til "os" da vi dælme også får en skider hvis vi spørger om små ting som måske ikke lige passer ind fordi en anden har gjort en pige sur så får de næste også ofte en skider med uden vi er klar over hvorfor....


super godt skrevet
22/06-15
Så er det godt jeg ikke går i byen, så hører jeg ikke alt muligt.
Og dengang jeg gjorde.. Tjah, jeg ville alligevel ikke kunne huske noget dagen efter, so who gives a shit.
22/06-15
Det er en interessant problematik du hiver frem her. Grunden til at det er interessant er fordi, at jeg selv kan nikke genkendende til det. Min har dog et lille twist. Af personlige årsager så drikker jeg ikke når jeg går i byen, så derfor er det ekstra svært for mig, at samle mod og gå hen til den søde pige på dansegulvet eller hende ved baren. Og så er det der jeg oftest bliver afvist med det samme og med rullende blikke. Jeg undre mig og tænker det var da underligt, for hvad har jeg mon gjort udover at smile sødt og sige hej, og for at kunne fortjene sådan en afvisning. Når jeg så hører årsagerne til hvorfor (fordi jeg ikke kan lade det gå) så er svarene/grundende meget entydige -----> "fis af med dig dit sorte svin" eller "jeg er ikke til perkere" det synes jeg er lidt hårdt :p på trods af at jeg render rundt i de fineste og smarteste klæder man kan få :i dog skal det nævnes at de piger der afviser mig på den måde kun udgøre en brøkdel... Der er nu alligevel en masse søde og dejlige
29/06-15
(fortsætter)
piger! Det der chokere mig er bare, den måde de afviser på
29/06-15
Hvem sviner tit mændne til? Ordet drenge, lyder for mig som små 16 årige? Som bare ikke kan finde ud af noget som helst udover at tænke på patter :)

Og det med at alle "drenge" er noget lort, og de burde skydes, det er vel nok bare små runde trunter som intet formål har i livet!
13/08-15
skal man stemples fordi man har gjort noget ulovligt?
13/08-15
Man skal ikke stemples bare fordi man har gjort noget ulovligt! Man skal bare lære som mod part, at tænke på hvad der er bedste for en selv.. har selv stået i denne situation før, og det handler om at man som et par kan snakke om tingene sammen!


13/08-15
Vildste oplæg jeg længe har læst, så rigtigt på så mange måder, godt skrevet, dejligt at det modsatte køn vil se det, fra os drenges side ! respekt :)
15/08-15
dette er rigtigt nok, man kan godt blive afvist flere gange som dreng, selv om man er høflig, og prøver på at være venlig. men det gælder også for drenge det her, vi skal også opføre os ordentlig over for pigerne, og give dem den respekt, som i hvert fald nogle gør sig fortjent til. men jeg kan ærligt sige, det er ikke alle drenge eller for dens sag skyld piger som har min respekt, med den måde de opføre sig på  
17/09-15
også en del piger giver endda en det afvisende blik selv om man siger at de ser godt ud? hallo piger, det er jo ment som en kompliment ikke. alle drenge bliver da glade når en pige siger, at de ser godt ud. heldigvis bliver de fleste piger da glade, når man siger det.
17/09-15
halla halla store ord fra et hjerte af guld ;) , Husk Os En Chance Dovidjenja
19/01-16
Hørt!
02/02-16

Blogger

Din pige forev..:
A smile is the best makeup any girl can wear <3

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note