FaceUP Logo

Godmorgen, eller noget deromkring.

Udgivet 25/05 - 2014Opdateret 25/05 - 20142014-05-25

Noget af det mest komiske herinde er folk uden situationsfornemmelse. Såsom 'icebreakers' og samtalestart, hvor der i en sætning står både 'frække, søde, smukke, dejlige', så man bare sidder og tænker, wow, what? Har du holdt øje med mig, eller ku du se alt det ud fra min meget lange (eller ikke) profiltekst? Endnu sjovere bliver det så, når klokken er halv tre om natten en lørdag aften, og du regner med en fuldebesked fra en, der har det pissesjovt. Når sandheden er, at jeg har siddet i skrædderstilling i min lænestol siden kl 20 og lavet matematikopgaver, med daggammel make-up, uglet hår og en oversize hættetrøje. Så er det jo ligefør, at min selvironi rent faktisk giver mig lyst til at gå på cam med dig. Bare for at se din skuffelse, når frk. smukke søde dejlige frække tøs nu pludselig ikke er så interresant her kl nat om lørdagen. Men hvad. Det kunne også være, at man i stedet skulle tage sig sammen og gå i seng. Og med man, mener jeg mig. For jeg duer ikke til mere matematik i dag, og herinde er knapt så interessant på en lørdag nat - for hvem er online? Jo! det er folk der prøver at score(på ucharmerende måder) og folk der er ensomme og alene og flove fordi det er lørdag. Og så er der kogte hoveder, der panikker over en snarlig eksamen. Såeh. Det er muligvis (sandsynligvis) sjovere at læse GoT, indtil jeg sover. peace out.

Læst 76 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Der er mange mænd der ikke har fantasi til at finde på noget andet at starte med. Det er nemt at smide den der "Hey smukke lyst til at skrive <3<3<3"-
; ind. Det er hurtigt og nemt. Det virker bare som om, at de mænd har mistet alt kreativitet til at overhovedet prøve.
Desværre begrund af dem får vi andre et dårlig ry. Der er rigtig mange der gør det. De fleste er bare ude på at charmere sig ind på pigerne, og så få noget på den dumme. Desværre er det sådan i dag :/
25/05-14
helt thunderbolt (Igen O.o)

og så vil jeg så også bemærke, at kvindfolket gør altså det samme ;)
26/05-14
helt med* omg sådan!
26/05-14
Du undervurderer skrædderstilling. Men indrømmer at jeg nok rykkede lidt rundt ind i mellem.
12/11-14
Det forstod jeg vidst ikke.
12/11-14
Rigtigt nok. Men må jeg påpege, at bloggen er skrevet kl 2:44 under eksamenslæsning og latterlige mængder af koffein? ;)
13/11-14

Funktioner

Del artiklen:


Opret note