FaceUP Logo

Great Success (with running) Personlig rekord (siden 25/05/2017)

Udgivet 17/08 kl. 15:19
Den 25/05 i år tog jeg min første løbetur i lang tid. Det tog mig 37 minutter og 47 sekunder. Siden da har jeg mere eller mindre uafbrudt løbet 2 gange i ugen mandag og torsdag. I starten handlede det bare om at komme ud og løbe, og jeg havde et minimum af fokus på hvor lang tid det tog. Jeg havde ikke nogen 'target-time' i tankerne som jeg skulle nå turen på. Ingen pres, andet end på at komme afsted. Jeg vidste jeg skulle finde rytmen som det første. Hvis jeg havde sat nogen forventinger til tiden, havde det nok betydet at jeg ville springe flere dage over, og måske køre helt død i det ligesom sidst jeg forsøgte at komme igang igen.

Dog havde jeg et mål i tankerne, som en milepæl der definerede klart at nu var jeg i form igen. Den milepæl har jeg netop i dag nået. Den hed sig at jeg skulle løbe distancen (4,6 km) på under en halv time, plus uden at holde pause på vejen. I dag pressede jeg mig selv hele vejen hjem og kom ind med en tid der hedder 29:25. Om jeg kan gentage successen på mandag vil vise sig. Men jeg synes der er god grund til at være stolt af mig selv i dag. :-)

I alt har jeg siden den 25/05 løbet 92 km på 11 timer 53 minutter og 50 sekunder. Det giver en gennemsnits tid på 35 min. 42 sek. Min dårligste tid (som jeg satte en dag jeg bare gik hele vejen rundt) hedder 43 min. 30 sek. Min bedste tid er den jeg satte i dag, med en gennemsnits fart på 9,38 km/t eller 6 min. 24 sek. pr. km. Min gennemsnits fart i alt er 7,73 km/t eller 7 min. 46 sek. pr. km.

Jeg vil ikke sætte nogen nye mål lige med det samme. Nu vil jeg bare nyde at jeg er nået hertil. :-)
Læst 8 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note